Dodaj do ulubionych

telefon dla mamy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 00:33
Czy ktos ma pomysl na telefon dla mamy? wymagania
-dobra bateria i ekran
-ladny wyglad!
-do 800-900 zl na allegro
-dosc prosty w obsludze ale bez przesady
-mp3 i aparat bez roznicy ,raczej nie 3g ale tez bez roznicy
kupilem teraz lg chocolate ale nie podoba mi sie myslalem nad :
SE z600i
Nokia 7373
Motorola Z3
Jakies propozycje?
Obserwuj wątek
    • kolodziejo Re: telefon dla mamy 06.07.07, 09:27
      Z600i? Na pewno się nie pomyliłeś? Najbrzydszy i zdecydowanie najsłabszy z tego
      zestawu:

www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=524&idPhone1=1647
      Jeśli chodzi o wyposażenie, to Motorola i Nokia są podobne:
      www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=524&idPhone1=1647 . Ekran
      przemawia na korzyść Nokii, ale bateria, obsługa i przede wszystkim jakość - na
      korzyść Motoroli. Ja wybrałbym Z3.
      • Gość: mc Re: telefon dla mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:18
        chodzi i SE Z600i taki z obudowa pokryta lustrzanym materialem nie o Z600 -to faktycznie stary grat. Moze cos z poza listy? Podoba mi sie SE S500 ale na niego pewnie trzeba bedzie jeszcze troszke poczekac. Znajoma ma ta Nokie 7373 i jest ona zaskakujaco dobra (ta nokia:)
        • Gość: mc Re: telefon dla mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:20
          Chodzilo mi oczywiscie o SE Z610i , my bad
          • kolodziejo Re: telefon dla mamy 06.07.07, 10:28
            Jeśli chodzi o z610, to jest najlepszy z tego zestawienia. Moja znajoma też ma
            7373 i telefon ciągle się resetuje, wciąga baterię w 1-1,5 dnia i skrzypi
            niemiłosiernie.
            • Gość: mc Re: telefon dla mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:33
              no na razie tez stawiam na se 610i ale moze jest cos co przeoczylem? Musi miec dobry wyglad i dobra baterie. reszta jest naprawde 2rzedna. No i bez symbiana.Ten lg chocolate zabija nowa baterie w 1 dzien pomimo tego ze wymienilem na nowa-straszny syf. Telefon ladny ale to wszystko
            • Gość: anik_a Re: telefon dla mamy IP: 195.116.192.* 06.07.07, 14:14
              Widocznie Twoja znajoma miala pecha... Mam Nokie 7373 i dziala bez problemow,
              nic nie skrzypi a i bateria trzyma bardzo dobrze :) Do zalozyciela fatku... z
              bardziej kobiecych telefonow polecam Ci Samsunga e530 i x481. Ten pierwszy
              mialam i nie bylo z nim zadnych przykrych histori, drugi dopiero testuje takze
              trudno mi cos wiecej powiedziec, z dygladu jest cudny (wersja rozowa:))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka