Dodaj do ulubionych

operatorzy schodzą na psy >(

IP: *.wierzbica.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 23:15
Bardzo denerwowało mnie gdy przy wysyłaniu smsa przez gg do uzytkowników idei wyskakiwał baner reklamowy, gdzie trzeba było wpisać napis widoczny na owym banerze. Strata czasu i dodatkowa robota.
Następnie era umożliwia obecnie wysyłanie smsów ze swojej bramki po zalogowaniu się na ich stronie. (tylko 10 smsow dziennie). Niedosc, ze wyslanie teraz smsa do kogos kto ma komórkę w erze zajmuje 5 razy wiecej czasu to dodatkowo do kazdego smsa dodawany jest krótki tekst reklamowy. A od kilku dni w ich slady poszła idea >( (tyle, ze baner reklamowy nie zniknal;). Jesli jeszcze plus pojdzie w slady swoich konkurentow, bedzie mozna wogole przestac korzystac z gg do wysylania smsow. :( Rozwiazaniem jest powrót do starych metod lub żeby bramki na stronach operatorów imporotwały listę kontaktów z gg (nie bawi mnie za kazdym razem podawac numer odbiorcy).
Obserwuj wątek
    • atomowy Re: operatorzy schodzą na psy >( 11.08.03, 23:55
      Kolego... era tanich SMSów odchodzi do lamusa. Zresztą SMSy nie sa takie
      dorgie. ;-)))))).
      • mmaly Re: operatorzy schodzą na psy >( 13.08.03, 15:36
        A ja prawdę mówiąc popieram.
        Nawet zablokowałem dostawanie wiadomości z netu na komórkę, bo te darmowe bramki były po prostu zmorą dla kogoś, kogo nr telefonu służy do poważnych spraw.
        Jak chcesz coś załatwić, to zadzwoń, a jak już musisz naprawdę pisać, to się trochę pomęcz i postukaj na telefonie.
        Zresztą sporym sukcesem jest dla mnie to, że oduczyłem parę bliskich osób pisania SMSów. Minuta rozmowy kosztuje taniej niż SMS, a treści w niej jest tyle, co 10ciu SMSach.
        Pzdr.

mega.power.pl/logo.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka