Dodaj do ulubionych

three.pl ?

IP: *.cable.ubr04.hawk.blueyonder.co.uk 01.02.08, 14:51
Niedawno odbilo mi sie o uszy, ze brutyjska siec Hutchinson 3 ma ochote na Play.. jakos teraz cicho na ten temat, ale dzisiaj cos mnie zastanowilo ;) Przegladalem strone www.three.co.uk w poszukiwaniu telefonu ( teraz jestem na wyspach ) i z nudy wpisalem w wyszukiwarce www.three.pl, na stronie w budowie ukazalo sie moim oczom Pro Futuro, wiec nie wiedzac do kogo nalezy ta domena wpisalem w googlach Pro Futuro, ku mojemu zdziwieniu zobaczylem cos takiego:

"Pro Futuro
Netia - najwiekszy niezalezny operator telefonii przewodowej w Polsce.
www.futuro.pl/ - 13k - Kopia - Podobne strony"

Czy to znaczy, ze cos w tym kierunku idzie do przodu? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: zszokowany Re: three.pl ? IP: 82.139.40.* 02.02.08, 12:22
      Wg mnie Play ma najlepsze multimedialne telefony, a tobie widze to przeszkadza i
      wolalbys na miejscu fajnego loga, fajnej oprawy graficznej jakies 3???
      • Gość: zszokowany Re: three.pl ? IP: 82.139.40.* 02.02.08, 12:29
        poza tym kolego nazwa tego operatora pisana jest w językach narodowych wiec
        polska strona była by : www.trzy.pl - czy coś w tym rodzaju np.
        www.drei.at - drei Austria
        www.tre.se/ - Tre Szwecja
        itd

Czy twoje rozważania nie są zbyt pochopne?

• Gość: w Re: three.pl ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.08, 13:50
        Gość portalu: zszokowany napisał(a):

> Wg mnie Play ma najlepsze multimedialne telefony, a tobie widze to przeszkadza
        > i
        > wolalbys na miejscu fajnego loga, fajnej oprawy graficznej jakies 3???

"Najlepsze multimedialne telefony" - slogan dla dzieciaków. Logo jest fioletowe
        i tandetne. Mogli od razu zrobić różowe. Niektórzy za Pleja i LG daliby się pokroić.
        • Gość: Gość Re: three.pl ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 14:02
          Racja.
          • Gość: Three Re: three.pl ? IP: *.cable.ubr04.hawk.blueyonder.co.uk 02.02.08, 18:33
            zszokowany jestem zszokowany twoimi dziecinnymi postami, Hutchison ma ochote na Play nie zmienisz tego, to nie moje wymyslu kolego, google nie boli..
            Play ma tandetne telefony, wprowasza sharpy ktore nie maja przyszlosci na polskim rynku zapchanym SE i Nokiami, gdyby bylo tak kolorowo jakie jest ich logo to mieli by teraz dwukrotnie wiecej uzytkownikow sieci.
    • dorsai68 Re: three.pl ? 03.02.08, 13:34
      Prawdą jest, że Netia chce sprzedać swój pakiet akcji P4 (dostała ofertę 400 mln zł. za swój pakiet). Z drugiej strony, Netia ma "zaledwie" 23,4% udziałów w Play, więc Hutchinson może nie być zaiteresowany kupnem pakietu mniejszościowego, pewnie bardziej byłby zainteresowany pakietem Novatora, który ma ponad 50% udziałów.

Play zaatakował bardzo agresywnie, wysokie subwencje na telefony spowodowały, że na razie przynosi straty (ponoć pozyskanie każdego klient ajest w Playu dwukrotnie droższe niż u pozostałych operatorów), a Netia potrzebuje gotówki na telefonię stacjonarną, by pozostać głównym "niezależnym" konkurentem dla TP SA.
      • Gość: gosc Re: three.pl ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 17:35
        :P www.blogplay.eu/wp-content/uploads/2008/04/media1.jpeg
        Ja tam nie wiem, ale jestem ciekawy co nadchodzi :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka