mariejo 08.03.08, 21:27 Mysle o Noki 6120, mam sentyment do nokii ale zalezy mi najbardziej na modemie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxlikaz Re: Telefon z dobrym modemem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 14:32 Posiadam ten model od około pół roku i jestem z niego b. zadowolony! Myślę że również nie będziesz żałował decyzji :-) O wyborze tego modelu zadecydowało u mnie głównie posiadanie wbudowanego modemu obsługującego technologię HSDPA. Dużo korzystam z usług transmisji danych i w/w telefon sprawdza się w tej roli najlepiej ze wszystkich posiadanych przeze mnie do tej pory aparatów. Jako fan NOKII rozważyłbym ewentualnie jeszcze modele E51 i N82 :-) Pozdrawiam Maxlikaz Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Telefon z dobrym modemem 10.03.08, 20:28 Dzieki :-) Wlasnie chcialabym miec jak najszybszy modem i zaczelam myslec o E 51. Obecnie mam pierwszego SE i od ponad roku nie moge go polubic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxlikaz Re: Telefon z dobrym modemem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.08, 09:17 Co do SE to miałem w zamierzchłych czasach pewien model i pech chciał że mniej więcej w połowie 24 miesięcznej umowy ale tuż po roku zaczął się chrznić. Od tamtej pory powiedziałem sobie nigdy więcej SE. Była to chyba kara za zdradzenie NOKII ;-) ponieważ ZAWSZE wcześniej i później posiadałem już tylko telefony fińskiego producenta. I tak oto skończyła się moja przygoda z aparatami marki SE ;-) PS. A E51 wydaje się być dobrym wyborem ;-) Pozdrawiam Maxlikaz Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Telefon z dobrym modemem 14.03.08, 21:37 Moj SE tez po roku zaczal szwankowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arts Re: Telefon z dobrym modemem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.08, 10:14 mam starą N6630, od czasu do czasu używam ją awaryjnie jako modem. w orange (lublin) leci z prędkością ok. 60kB/s, a kosztuje obecnie "grosze". Odpowiedz Link Zgłoś