Dodaj do ulubionych

Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć

27.05.08, 09:54
Witam
Od kilku dni mam Motorole V9 i mimo, że robi przepięknej jakości zdjęcia, to
nie potrafię ich zgrać na komputer. Podczas próby przesyłania fotek pojawia
sie taki komunikat:
"Error on line 5, position 51"
a potem "oczekiwano literału ciągu , ale nie znaleziono otwierającego znaku
cudzysłowu"

Szukam od kilku dni odpowiedzi na to pytanie, przeszukując w miarę
umiejętności zasoby internetu, ale za żadne skarby świata nie wiem, co jest
grane.
Jest ktoś, kto wie jak sobie z tym poradzić? :)

Proszę o pomoc, bo sama już tego nie rozwiążę.
Dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kolodziejo Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: 78.152.28.* 27.05.08, 15:13
      Ustaw w menu telefonu typ połączenia na kartę pamięci/urządzenie masowe i zgraj
      z dysku wymiennego, który wyświetli się w oknie "mój komputer". Pozdrawiam
      • inblanco Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć 27.05.08, 16:36
        Zrobiłam tak, ale dysk nie chce mi się otworzyć. Komputer widzi telefon jako
        dysk wymienny, ale gdy na niego klikam, to pojawia się komunikat: włóż dysk do
        stacji.
        Dzięki za podpowiedź, ale muszę szukać dalej.
        Pozdrawiam :)
    • Gość: Gość Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 17:20
      Kup sobie normalny telefon, SE bądź Nokię, a ten badziew sprzedaj na allegro
      jakiemuś zakompleksionemu fanowi tej marki.
      • Gość: Thomson Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 08:55
        MOTOROLA RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!PAMIETAJ!!!!!!!!!!
    • Gość: ------------------ Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 19:18
      hej inblanco
      czy dalas rade cos zrobic z tym błedem?? tez mam motorolkę i
      dokładnie taki sam komunikat. jezeli znalazłas rozwiazanie
      podpowiedz mi co zobić prosze
      • Gość: Arbuz Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: 217.153.8.* 09.06.08, 05:55
        Ja tez prosze o pomoc.
        • Gość: kuba Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: *.6-242-81.adsl-static.isp.belgacom.be 11.06.08, 00:29
          wie ktos jak to naprawic??prosze o email proszeeeeee

kubutekk1@wp.pl
    • Gość: marta Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 18:58
      cześć mam pytanie, jeśli posiadasz motorolę V9 to czy mogłabyś mi napisać jaki
      jest ten telefonik w sensie ile trzyma ci bateria i czy aparat jest fajny. Mam
      jeszcze pytanko czy jeśli piszesz smsa to czy są linijki na wyświetlaczy:):)
      wiem że to głupie ale chce kupić ten telefonik i w LG mam linijki i tu też bym
      chciała. Z góry bardzo dziękuje
    • inblanco Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć 13.06.08, 17:51
      Witam
      Problem rozwiązałam przy pomocy programu:
      P2kCommander w wersji 4.9E

Mogę przesyłać zdjęcia, komputer w końcu je widzi ale tylko w tym programie.
      Soft Motoroli dalej u mnie nie działa.
      Mam nadzieję, że pomogłam:)
      • Gość: kuba Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: *.6-242-81.adsl-static.isp.belgacom.be 19.06.08, 13:35
        ja tak jak inblanco ten sam program soft motki tez wciaz nie dziala nawet
        najnowszy,ogolnie polecam tego p2kcommandera mozna zmienic naprawde duuuzo
        rzezczy nawet usuwac pliki ktore sa nieusuwalne poprzez manu telefonu np.grafike
        dzwieki,czy odnosniki do placzenia z netem
        • Gość: marcin Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: 77.252.100.* 27.09.08, 10:40
          mówiąc szczerze mam same kłopoty z V9 - bardzo często nie mogę się z
          nikim połączyć zamiast sygnału wyświetla się "połączenie nieudane",
          bardzo często nie mogę wysłać sms-a, często również nikt nie może
          się do mnie dodzwonić bo od razu włącza się poczta głosowa, a ja
          dostaję jedynie sms-a z poczty głosowej że ktoś próbował się
          połączyć...itd, itp... uwieńczeniem jest błąd o którym piszecie -
          udało mi się za pomocą programu "P2K Commander 4.9.E" w końcu
          ściągnąć zdjęcia - ładna jest V9 i nic poza tym - chiński kicz :(
          • Gość: krisu Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: *.centertel.pl 01.12.08, 16:36
            Żałuję, że nie przeczytałem Twego postu 3 tygodnie wcześniej. Mam
            identyczne problemy z V9. Mam pytanie, czy kontaktowałeś się z
            serwisem w sprawie ewentualnej naprawy? Może jest to kwestia wgrania
            jakiegoś oprogramowania?
            • Gość: szwed Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 20:07
              czekalem az zaktualizuje sie program i na nic dalej nie dziala gowniane
              oprogramowanie musze bluetoothem przesylac na inny telefonm samsung zenby
              sciagnac zdjecia na kompa!!!

teraz sprobuje tym w/w programem przez was
              • Gość: taki jeden Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: *.chello.pl 03.01.09, 11:32
                Dziś zamierzałem kupic w play motorole V9 ale po przeczytaniu tych komentarzy
                mam obawy bo w sumie w abonamencie 45 zł Motka V9 jest za 1 zł i to chyba
                najlepsza oferta ewentualnie Sony ericcson C702
    • Gość: ?? Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: *.kolornet.pl 05.01.09, 18:53
      ja zainstalowalam comandera i dalej nie widzi moich zdjec :( czy kto smoz emi pomoc?
      • Gość: Paulina Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: *.139.146.111.koba.pl 17.01.09, 00:47
        A wie ktoś może jak wgrać na Motorolę V9 pliki w formacie jad., jar.?
        • kolodziejo Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć 17.01.09, 08:48
          Do folderu kjava na karcie pamięci i potem menu>gry i aplikacje>instaluj nową
          • Gość: Paulina Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: *.139.146.111.koba.pl 17.01.09, 13:17
            o dzięki bardzo:D
            • nokia_6030 Rozwiązanie problemu 18.01.09, 10:04
              Miałem identyczny błąd, poradziłem sobie bardzo szybko ;)
              Szukałem rozwiązania na necie, ale nigdzie go nie znalazłem.
              A wystarczy zresetować ustawienia telefonu :ustawienia->ustawienia
              początkowe->usuń wszystkie dane.
              Po tym zabiegu problemu w przesyłaniu zdjęć już nie będzie, lecz wszystkie
              dotychczasowe zdjęcia oraz muzyka zostaną utracone bez powrotnie ;/
              • Gość: iwona Re: Rozwiązanie problemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 17:36
                ja wysyłłam w tej sprawie tel do serwisu - odpisali że telefon jest
                sprawny!! tak oprogramowanie to nie jest najmocniejsza strona tego
                telefony ale poza tym bardzo go lubię - nie sprawia mi problemów!
      • Gość: rafi Re: Motorola V9 - błąd przy przesyłaniu zdjęć IP: *.4web.pl 19.02.09, 12:42
        mam ten sam problem. obeszłem go wkyadajac karte do czytnika kart w
        kompie . Tylko ze w ten sposob tylko zgrasz zdjecia na kompa (mi
        nieczyta wgranych tapet itp. w ten sposob). Najlatwiaj jest cos
        przslac z innego telefonu .UZYTKOWNIK MOTKI V9

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka