stavic 18.09.08, 17:18 Witam! Właśnie mi się skończył czas "darmowych map" NOKIA MAPS i teraz pytanie- gdzie w Wawie mogę wgrać mapy do Nokii 6210 NAVIGATOR? Może ktoś z forumowiczów ma takie mapy?? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Orc Re: Mapy do 6210 Navigator IP: *.pools.arcor-ip.net 01.12.08, 08:30 Mam aktualne mapy, o które prosisz. Oryginalne oprogramowanie znajdziesz na oficjalnych stronach Nokii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokia Re: Mapy do 6210 Navigator IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.09, 19:46 a masz moze program do nokii jaki trzeba wgrac bo z tym jest najwiekszy problem pawelandaga@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowak Re: Mapy do 6210 Navigator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 21:16 servis noki ci wgra i tam wykupisz licencie bo o to ci chodzi same mapy mozesz dograc przez internet. oczywiscie slyyszane juz bylo ze lamalis sybiana i crackowali nawigacje w tym telefonie i wszystko działało za darmo wszystkie mapy ale to nie legalne!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś