Dodaj do ulubionych

Porysowany ekranik komorki.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 17:25
Powiedzcie mi jak sobie z tym radzic? Mam drobne ryski i sie chce ich
pozbyc. Czy moze sa jakies pasty, albo srodki do tego celu? Czym
zabezpieczyc ekran na przyszlosc? Jakas folia?
Obserwuj wątek
    • Gość: karburatorek Re: Porysowany ekranik komorki. IP: 213.77.91.* 28.11.03, 19:47
      Na takie ryski bardzo dobrze robi szlifowanie pastą do zębów 8-) ponieważ
      zawiera drobnoziarnisty proszek ścierny. Poza tym telefon ładnie pachnie,
      trzeba tylko uważać by pasty nie wetrzeć w jakieś szczeliny aparatu.
      Pzdr (spróbuj, nie robie sobie jaj ;)
    • Gość: pazdzioch Re: Porysowany ekranik komorki. IP: *.chello.pl 28.11.03, 20:45
      Proponował bym trzeć drobnym piaskiem,ryski powinny przestać być widoczne.Pozdr.
      • Gość: May79 Pasta do zebow IP: *.acn.waw.pl 28.11.03, 23:04
        Potwierdzam - metoda z pasta do zebow jest bardzo skuteczna i to nie sa zarty. W
        ten sam sposob mozna sie czasem pozbywac rys z plyt CD.

Pozdrawiam
        • Gość: ppp Re: Pasta do zebow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 01:29
          Szczerze mowiac to sprobowalem ale nic nie dalo. Moze za krotko i niewlasciwie
          to robilem?
        • Gość: signal Re: Pasta do zebow IP: *.acn.waw.pl 29.11.03, 23:44
          plastik wyświetlacza nooo OK jeszczę się zgodzę ale płyty CD łzy ze śmiechu
          lecą mi na koszulę.

Kolego wypoleruj w domu wszystkie srare cd i masz cd-r
          • Gość: karburatorek Re: Pasta do zebow IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 12:11
            Gość portalu: signal napisał(a):

> plastik wyświetlacza nooo OK jeszczę się zgodzę ale płyty CD łzy ze śmiechu
            > lecą mi na koszulę.

Sam tak "odzyskałem" kilka porysowanych płyt-w sytuacjach awaryjnych przychodzą
            różne pomysły. Może jeszcze zbyt krótko żyjesz i o pewnych rzeczach nie wiesz?

Pzdr.
            • Gość: Tom Re: Pasta do zebow IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.11.03, 15:40
              najwyrazniej... Nie przeszkadza to jednak w niczym zeby sie posmiac z innych i
              zabierac glos w dyskusjach, na temat ktorych nie ma sie kompletnie zielonego
              pojecia. Tylko kto tu tak naprawde jest smieszny?
              • Gość: ppp Re: Pasta do zebow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 17:01
                No dobra ale czy zawsze Polacy musze sie klocic? To jaki macie sposob na
                porysowane ekraniki?
                • Gość: karburatorek Re: Pasta do zebow IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 18:00
                  Musisz się jeszcze określić co to dla Ciebie są "małę ryski"? Pasta pomaga w
                  przypadku rysek powodujących zmatowienie ekranu (minimalnych) Trochę bardziej
                  zdecydowanie działa pasta do polerowania nadwozi samochodowych, kiedyś była
                  taka pod nazwą "Automax"
                  Pzdr
                  • Gość: ppp Re: Pasta do zebow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 23:17
                    ok dzieki
    • Gość: ... Re: Porysowany ekranik komorki. IP: *.acn.waw.pl 30.11.03, 10:01
      • Gość: pazdzioch Re: Porysowany ekranik komorki. IP: *.chello.pl 30.11.03, 19:05
        Ponawiam propozycje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka