Gość: ppp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 17:25 Powiedzcie mi jak sobie z tym radzic? Mam drobne ryski i sie chce ich pozbyc. Czy moze sa jakies pasty, albo srodki do tego celu? Czym zabezpieczyc ekran na przyszlosc? Jakas folia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karburatorek Re: Porysowany ekranik komorki. IP: 213.77.91.* 28.11.03, 19:47 Na takie ryski bardzo dobrze robi szlifowanie pastą do zębów 8-) ponieważ zawiera drobnoziarnisty proszek ścierny. Poza tym telefon ładnie pachnie, trzeba tylko uważać by pasty nie wetrzeć w jakieś szczeliny aparatu. Pzdr (spróbuj, nie robie sobie jaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazdzioch Re: Porysowany ekranik komorki. IP: *.chello.pl 28.11.03, 20:45 Proponował bym trzeć drobnym piaskiem,ryski powinny przestać być widoczne.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: May79 Pasta do zebow IP: *.acn.waw.pl 28.11.03, 23:04 Potwierdzam - metoda z pasta do zebow jest bardzo skuteczna i to nie sa zarty. W ten sam sposob mozna sie czasem pozbywac rys z plyt CD. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Pasta do zebow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 01:29 Szczerze mowiac to sprobowalem ale nic nie dalo. Moze za krotko i niewlasciwie to robilem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: signal Re: Pasta do zebow IP: *.acn.waw.pl 29.11.03, 23:44 plastik wyświetlacza nooo OK jeszczę się zgodzę ale płyty CD łzy ze śmiechu lecą mi na koszulę. Kolego wypoleruj w domu wszystkie srare cd i masz cd-r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karburatorek Re: Pasta do zebow IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 12:11 Gość portalu: signal napisał(a): > plastik wyświetlacza nooo OK jeszczę się zgodzę ale płyty CD łzy ze śmiechu > lecą mi na koszulę. Sam tak "odzyskałem" kilka porysowanych płyt-w sytuacjach awaryjnych przychodzą różne pomysły. Może jeszcze zbyt krótko żyjesz i o pewnych rzeczach nie wiesz? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Pasta do zebow IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.11.03, 15:40 najwyrazniej... Nie przeszkadza to jednak w niczym zeby sie posmiac z innych i zabierac glos w dyskusjach, na temat ktorych nie ma sie kompletnie zielonego pojecia. Tylko kto tu tak naprawde jest smieszny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Pasta do zebow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 17:01 No dobra ale czy zawsze Polacy musze sie klocic? To jaki macie sposob na porysowane ekraniki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karburatorek Re: Pasta do zebow IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 18:00 Musisz się jeszcze określić co to dla Ciebie są "małę ryski"? Pasta pomaga w przypadku rysek powodujących zmatowienie ekranu (minimalnych) Trochę bardziej zdecydowanie działa pasta do polerowania nadwozi samochodowych, kiedyś była taka pod nazwą "Automax" Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Pasta do zebow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 23:17 ok dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazdzioch Re: Porysowany ekranik komorki. IP: *.chello.pl 30.11.03, 19:05 Ponawiam propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś