invicta1 04.07.05, 15:01 forum "kuchnia": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=26010815 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: zobaczcie: 04.07.05, 16:25 dziewczyna opowiadała o swoich staraniach i prosila o kase na in vito jak sadze Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: zobaczcie: 04.07.05, 16:52 teraz jest na osle: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=26009771 Odpowiedz Link Zgłoś
ave13 Re: zobaczcie: 04.07.05, 17:51 Wiecie ci - przeczytałam i momo tego, ze post jest troszke bez ładu i składu ... doskonale rozumiem tą kobietę Niedawno sama pisałam posta "jestem załamana i nie wiem co dalej robic" i wierzcie mi nie duzo brakowało, a zaczełabym zebrac o Waszą pomoc. Człowiek naprawde czuje sie bezradny jezeli droge do jego szczescia zamyka brak pieniedzy. Niestety zycie jest tak okrutne, ze wiekszosc z nas boryka sie z takimi problemami i jak juz zdązyłam sie niejednokrotnie przekonac osoby, które leczą niepłodnosć pozostaja po niedługim czasie same ze swoim problemem, z pustym portfelem, bez perspektyw na życie.... Ja cały czas szukam rozwiązania, szukam dodakowej pracy - ale perspektywa tego, ze bede mogła uskładac na kolejne ICSI za jakies rok czy dwa lata naprawde mnie nie pociesza. Takie sa moje odczucia. Pozdrawiam serdecznie - starajaca sie zyc optymistycznie - Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: zobaczcie: 04.07.05, 19:03 ja wiem, że na n vitro nie pójdę bo zwyczajnie mnie na to nie stać mam kredyt mieszkaniowy i 2 pożyczki. W dodatku w każdej chwili mogę stracić pracę Odpowiedz Link Zgłoś