Gość: ELIK IP: *.pkt.pl 02.08.04, 12:39 Obecnie została sama jak palec. Może ktoś miał rodzinę o tym nzawisku.Obecnie mieszkam w Bydgoszczy. Pozdrawiam Elik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: match Re: szukam rodziny KLUNDER IP: 213.172.185.* 31.08.04, 09:24 Witam, ja mam na nazwisko Klunder i moja rodzina pochodzi z okolic tucholi. Aktualnie mieszkam w Warszawie. Zostawiam do siebie kontakt : match@lunatix.eu.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam Re: szukam rodziny KLUNDER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 12:25 znam rodzinę Klunder w Świnoujściu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: szukam rodziny KLUNDER IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.09.04, 17:59 Proponuję, wejdź na stronę www.herby.com.pl, tam znajdziesz informację o ilości osób noszących to nazwisko (jest tam spis nazwisk występujących w Polsce). Ponadto wejdź na www.google.com.pl, wprowadź nazwisko i uzyskasz informację o konkretnych osobach. Ja w ten sposób nawiązałam kontakt z bliską rodziną, o której istnieniu nie miałam w ogóle zielonego pojęcia. Życzę powodzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś