Gość: botanika IP: *.crowley.pl 23.09.04, 12:04 witam szukam kontaktu z osobami,które wiedzą coś o tej miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kropka Re: Łomazy na podlasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 23:40 witam jestem z Łomaz, ca 20 km na południe od Białej Podlaskiej. Co Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: botanika Re: Łomazy na podlasiu IP: *.crowley.pl 30.09.04, 11:13 Jezu jak się cieszę.Od razuu pozdrawiam.Moja rodzina z tamtąd pochodzi.Dziadkowie mieszkali na ul.Budzyń.Babcia Seweryna Sadownik z domu Sobechowicz a Dziadek Józef Sadownik. Teraz moi bliscy praktycznie wszyscy nie żyja a z dalszą rodziną ,moi rodzice nie utrzymywali kontaktu. Najbardzej interesuje mnie ,gdzie moge się dowiedzieć o moich dziadkach.O rodzinie mojej babci,od kiedy mieszkali w Łomazach itd pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Łomazy na podlasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:04 proponuję przejście na priv mashenka@poczta.fm lub GG 1114004 pozdrawiam równie serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Łomazy na podlasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:28 Bardzo dużo wiem o Łomazach na Podlasiu. Moja rodzina mieszka tutaj od pokoleń. Jest to miejscowość o bogatej historii. Znajduje się tu wiele zabytków. Mieszkańcy Łomaz to wspaniali ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś