Dodaj do ulubionych

KARCZEWSCY laczcie sie !

• qubraq Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! 18.12.05, 14:52
      Doktora Kaczewskiego zastrzelili jakis czas temu nasi dzielni policjanci w W-wie
      podczas proby zlapania tygrysa uciekłego z cyrku; inny P. dr Karczewski jest w
      W-wie znanym weterynarzem, tez mysliwym, i pracuje w Klinice Wet. SGGW na ulicy
      Nowoursynowskiej;
      A.
      • Gość: rrrr Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:13
        sĄ I TACY I TACY,I żli,i dobrzy.
    • Gość: agadon1 Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 19:28
      W katowicach w gimnazjum nr 10 byl do niedawna chlopak o tym nazwisku,
      ale....nicpon straszny. ten nicpon to bardzo bardzo delikatnie- konflikty z
      prawem itd itp
      • Gość: re Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:19
        O czym facet piszesz?
    • Gość: My. Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 01:24
      Też,,,
      • Gość: Karczewski Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 10:02
        Jestem Adam,mieszkam od zawsze w Warszawie.Pozdrawiam wszystkich Karczewskich.
        • Gość: Karczewska Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.chello.pl 05.01.06, 22:05
          napiszcie skad pochodzą wasi dziadkowie, pra - pradziadkowie, szukajac swoich
          antenatów doszłam do Kresów Wschodnich - Ruś Czerwona, ale część rodziny moze
          po `45 zamieszkała gdzies w Polsce lub wyemigrowała dalej do USA..
          • Gość: Z dom.Karczewska Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:39
            Mój dziadek Antoni Karczewski,pochodził z Białki woj.Lubelskie,jego żona,z
            Jaślikowa-potem zamieszkali w Stężycy koło Krasnegostawu,gdzie moi rodzice
            mieszkali.O moich pradziadkach nic nie wiem,a bardzo bym chciała.Pozdrawiam
            tych,co wiedzą więcej o nazwisku Karczewscy.
            • johana38 Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! 08.01.06, 15:45
              znam grzegorza karczewskiego z kołobrzegu ma około 40 lat
              • freestyler30 Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! 09.01.06, 22:59
                Moja brababka była z domu Karczewska, mieszkała w Gdańsku, zmarła w 1936r.
                Jeśli region kraju odpowiada śladom, po których kroczysz, to daj znać. Też
                chętnie poznam jakichś zaginionych w zawierusze dziejowej krewnych. Brababka
                miała kilku braci, więc może jesteś potomkiem któregoś z nich :-) Pozdrawiam.
        • Gość: Ali Re: karczewscy IP: *.gpsk.am.poznan.pl 12.02.07, 15:54
          Pozdrawiam Karczewskich z Warszawy. co prawda, nie jestem Karczewska ani nie z
          Wawy, ale znam Darka Karczewskieg, który ma brata Adama. czy to nie przypadkiem
          rodzina? bardzo lubię Darka i miło go wspominam.
    • Gość: M Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.06, 18:05
      Mieszkam na ulicy Karczewskiej
      • amorpo Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! 12.01.06, 08:25
        Moja babcia z domu Karczewska,urodziła sie w łodzi.Ze swoim mężem mieszkała koło
        Wielunia we wsi Mokre,a po wojnie wyjechała na ziemie zachdnie,gdzie osiedlili
        sie równiez jej bracia, Antonii i Piotr Karczewscy.Jej brat Ignacy i
        siostra(?),wyjechali przed wojna do Francji.
        • Gość: re Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 10:03
          • Gość: Karczewscy Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 09:38
            My.
            • fasolencja Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! 17.01.06, 20:18
              Znam. W Opolu. Kasia
              • Gość: MARIA Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 09:47
                Znam w Tychach,Natalię i jej rodzinę.
                • Gość: Jan Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:30
                  Znam Karczewskich,mieszkających koło Krasnegostawu.
                  • Gość: re Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 14:29
                    Proszę o więcej.
    • Gość: re Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:44
      Proszę o więcej.
      • Gość: re Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 20:31
        Więcej.
        • Gość: re Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 11:27
          re
          • Gość: my Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:52
            my.
            • Gość: mini Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:07
              znam w okolicsach Ostrołeki, woj. mazowieckie
            • Gość: BK Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: 212.160.236.* 09.02.06, 11:48
              Karczewska Barbara-Białystok. Ojciec Kazimierz syn Zofii z Białowieży. Myśliwy.
              • Gość: re Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:26
                Cześć Barbaro.
                • Gość: BK Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: 212.160.236.* 14.02.06, 07:20
                  Witaj, skąd pochodzisz?
                  Jak masz na imię?
                  • Gość: RERE Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: 212.160.236.* 14.02.06, 14:18
                    Droga Barbaro, z okazji Dnia Św. Walentego życzę Ci , byś zawsze była tak miła,
                    ładna, atrakcyjna i ciepła jak zawsze. To fajnie, że jesteś na świecie.
                    • Gość: re Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:54
                      re dla Basi,sto lat.
                    • Gość: BK Re: IP: 212.160.236.* 23.02.06, 12:06
                      Drogi RERE, dziękuję za zyczenia Walentynkowe. Jest mi bardzo miło, chociaż
                      muszę przyznac ze odczytałam je z pewnym opóznieniem.
    • Gość: Re Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 01:22
      re
      • Gość: re Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 11:20
        re
        • Gość: Karczewscy Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:41
          My również,okolice Katowic.
          • olaa77 Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! 17.02.06, 17:19
            Texas, USA, pracownik naukowy.
            • Gość: re Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:24
              To dopiero ekstra,miło nam.Pozdrawiam.
              • Gość: re Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 16:51
                Witamy.
                • Gość: Re. Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:53
                  Cześć.
                • Gość: kaśka Re: KARCZEWSCY laczcie sie ! IP: *.novos.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 21:37
                  karczewska katarzyna. mam siostrę wioletę, która studiuje we wrocławiu. tata
                  mój to ryszard, jego ojciec miał na imię henryk. pochodzimy z okolic
                  wodzisławia śląskiego. mamy rodzinę w jastrzębiu zdroju oraz w tuliszkowie
                  (konin)
                  • Gość: Robert Re: karczewscy laczcie sie ! IP: 195.187.51.* 08.03.06, 18:20
                    Witam Karczewskich. Mieszkam w Warszawie. Spisałem i zrobiłem drzewko
                    Karczewskich (ok. 100 osób) i ich krewnych (dalsze 150 osób) wywodzących się z
                    Podlasia - okolice Drohiczyna. Popieram pomysł portalu Karczewskich, gdzie
                    mogli byśmy wszyscy odszukać swoich wspólnych korzeni.
                    robert.karczewski@gmail.com
                    • Gość: gość Re: karczewscy laczcie sie ! IP: *.68.64.73.kutno64.tnp.pl 04.04.06, 21:54
                      moja Mama z domu Karczewska Krystyna ur.1920 r. w Bylinie, ojciec Antoni, matka
                      Stefania.
                      Bardzo dobry pomysł z portalem Karczewskich
                      • Gość: recall48 Re: karczewscy laczcie sie ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:43
                        Więc i ja się dopisuje - osobiście uważam że to najabrdziej kulawe nazwisko
                        jakie może tylko istnieć. No cóż - takie już, mam więc musi zostać.

A tak na marginsie - kolejny K. tym razem z Zawiercia.
                        • Gość: u Re: karczewscy laczcie sie ! IP: *.aster.pl 04.09.06, 20:50
                          Sporo jest nas na Suwalszczyźnie, skąd pochodzę. Najwięcej w gdańskim,
                          warszawskim, toruńskim, białostockim, bydgoskim i olsztyńskim. W kraju ok. 13
                          tys. Pozdrawiam wszystkich!
                          • Gość: j.k. Re: karczewscy laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 15:09
                            Ja też pozdrawiam wszystkich o tym nazwisku.
                    • Gość: wegner@utp.edu.pl Re: karczewscy laczcie sie ! IP: *.chello.pl 18.01.08, 18:54
                      Wpisuję się do rodziny Karczewskich : Pradziad był z Podlasia herbu
                      Topór takie jest nasze pochodzenie
                      Ryszed.
    • itsola Re: Karczewscy laczcie sie ! 10.10.06, 21:48
      Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam.Czekam z niecierpliwoscia na portal
      Karczewskich.Pa
      • Gość: Kar Re: Karczewscy laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:36
        Również czekam na portal Karczewskich,ale czy ktoś już się za niego zabrał?
        Pozdrawiam.
        • Gość: Karczewska Re: Karczewscy laczcie sie ! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.11.06, 22:10
          Ja mam na nazwisko Karczewska :) Jestem z Wałbrzycha i tu też mam rodzinkę...
          • Gość: madziara3007 Re: Karczewscy laczcie sie ! IP: *.gdynia.mm.pl 27.12.06, 19:12
            mój pradziadek jan ur.7.7.1904r, syn józefa pochodził z sinkowa, a później
            przeniósł się do iwanie złote powiat zaleszczyki woj. tarnopolskie. po wojnie
            przeniósł się na ziemie zachodnie. a ja mieszkam w gdyni
            • Gość: Karczewski Re: Karczewscy laczcie sie ! IP: *.icpnet.pl 25.01.07, 09:46
              W ubiegłym roku robiłem drzewo genealogiczne mego rodu.Śmiełów,
              Mąkownica,Gniezno,Pakość,Poznań,Szczecin,Berlin to miejsca gdzie są
              prawdopodobnie moi krewni.karj@icpnet
              • Gość: xxxx Re: Karczewscy laczcie sie ! IP: 62.87.148.* 21.02.07, 13:24
                Znam karczewskich z WROCŁAWIA-siostry Magda i Asia
                • Gość: b.karczewski Re: Karczewscy laczcie sie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 12:36
                  ja tez znam Karczewskich z Wrocławia, czyli ja (Bartosz) i mój brat (Piotr)

Pozdrawiam
                  Bartosz Karczewski
                  bartosz.karczewski@gmail.com
    • Gość: Karczewscy K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 10:51
      Zapraszam wszystkich Karczewskich na portal nasza-klasa.pl do zapisania się do
      naszego rodzinnego profilu!

Wpisz na stronie www.nasza-klasa.pl w wyszukiwaniu "Karczewscy" i przyłącz się
      do rodziny!

lub kliknij poniższy link i kliknij "+"
      nasza-klasa.pl/profile/5669016
      • Gość: G.K. Re: K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 01:56
        Nie wiedziałam,że na tym portalu sa tez ludzie o moim nazwisku.
        Pozdrawiam.Karczewska.
    • Gość: Michel2 Michal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 20:00
      Michal Karczewski z Sitkowki k/Kielc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka