Gość: Ada IP: *.spray.net.pl 29.11.03, 17:51 Hej! to moje nazwisko paieńskie.Nie spotkałam nigdy nikogo o podobnym nazwisku,jeśli też się tak nazywasz daj znać! Ada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: URI Re: Czy jest tu jakiś SALAMON ? IP: *.chello.pl 30.11.03, 11:29 Ewa Salamon mieszkała kiedyś na Mokotowie w Wwie. Ma dzis z 50tkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Czy jest tu jakiś SALAMON ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 08:02 Moja siostra ( Ewa )nazywa się po mężu Salamon . Rodzina Salamonów mieszka w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Czy jest tu jakiś SALAMON ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 09:46 Znałam Sławka Salamona z Wrocławia. Chodizliśmy razem do XII LO we Wrocławiu. Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
jkm3 Re: Czy jest tu jakiś SALAMON ? 01.01.04, 09:47 Wiem o rodzinie o tym nazwisku mieszkaja oni w Gdyni na Pogorzu. Odpowiedz Link Zgłoś
studentka22 Re: Czy jest tu jakiś SALAMON ? 05.01.04, 11:40 Mam kuzynów o tym nazwisku.Mieszkają pod Włocławkiem.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Czy jest tu jakiś SALAMON ? IP: *.utaonline.at 11.01.04, 08:15 jest rodzinka o tym nazwisku w wiedniu Odpowiedz Link Zgłoś
ag.jane Re: Czy jest tu jakiś SALAMON ? 05.03.04, 09:54 Gość portalu: Ada napisał(a): > Hej! to moje nazwisko paieńskie.Nie spotkałam nigdy nikogo o podobnym > nazwisku,jeśli też się tak nazywasz daj znać! > Ada Krystyna Salamon-Kozienice Os. Pokoju 2/18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ess Re: Czy jest tu jakiś SALAMON ? IP: *.bmj.net.pl 11.04.04, 12:54 Jest taki polski bizantynista, który się nazywa Maciej Salamon. Nie wiem, skąd jest, ale publikuje w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś