mhr-cs 08.12.09, 10:53 sa tylko tutaj www.youtube.com/watch?v=f-FaSA0wzfk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akabe Re: wesole swieta 08.12.09, 19:03 Fajne :) Nawet Helenka wzięła udział. Pozdrawiam serdecznie akabe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teet Re: wesole swieta IP: *.aster.pl 08.12.09, 20:57 Heh, trójkowy karp:) Nie wiedziałam, że weszli na wizję i nagrali video. Ale to chyba sprzed dwóch lat? (tytuł mówi: karp 07). Ludzi z radia znam głównie "z głosu", więc trudno mi ich rozpoznać. Dopatrzyłam się Manna, Strzyczkowskiego, Michniewicz, Andrusa, Jaźwińskiego i tej piosenkarki jazzowej.. jak ona się nazywa?? Czy mi się wydawało, że i Piotr Kaczkowski się na sekundę pojawił? To tak off topic na forum kuchnia, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: wesole swieta 08.12.09, 21:46 Jazzowa piosenkarka to Urszula Dudziak, był też Michał Olszański z gitarą i skrzydłami anioła. Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: wesole swieta 08.12.09, 21:51 Urszula Dudziak:)A Kaczkowskiego gdzie widziales?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: wesole swieta 08.12.09, 22:34 Tobie tez wszystkiego najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś