Dodaj do ulubionych

dostałam przesyłkę z BBCFOOD

IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 29.01.04, 01:19
okazało się, że mój mąż wygrał jeden z internetowych konkursów kanału. dziś
doręczono mi książkę (baaardzo grubą) Delii Smith - kulinarnego bożyszcza
Wielkiej Brytanii pt. "The complete culinary course" oraz gadżety kanału.
bardzo miła niespodzianka, no i cudna telewizja. ale się cieszę!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tamtejszy Re: dostałam przesyłkę z BBCFOOD IP: *.proxy.aol.com 29.01.04, 01:26
      Sorry: The Complete Culinary Course.
      • Gość: g Re: dostałam przesyłkę z BBCFOOD IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 29.01.04, 02:02
        no widzi pan, panie Tamtejszy, pan też się rypnął - po pierwsze, pańska wersja
        tytułu nie różni się od mojej, tyle, że z użyciem wielkich liter, co można
        uznać za błąd wielce wybaczalny. po drugie tytuł brzmi - The complete cookery
        course - mój błąd (nie przepisywałam z okładki, ale z głowy), ale jeśli już pan
        poprawia, to poproszę o poprawianie sensowne. po trzecie panie Tamtejszy -
        mieszkałam i studiowałam w Wielkiej Brytanii parę lat (studiowałam na
        renomowanym uniwersytecie, nie w językowej szkole pośledniej kategorii),
        dlatego proszę nie traktować mnie protekcjonalnie. pozdrawiam. g
        • Gość: Tamtejszy Re: dostałam przesyłkę z BBCFOOD IP: *.proxy.aol.com 29.01.04, 02:41
          For Those reasons "sorry". A z tekstu nijak nie było widać tej Brytyjskiej
          edukacji. My wszyscy się uczymy i obrażać się nie ma o co. Mam na myśli także
          siebie i ten przytyk co do mojej edukacji bo jej Szanowna Pani nie zna.
          Tamtejszy, M.A.
          • Gość: g Re: dostałam przesyłkę z BBCFOOD IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 29.01.04, 10:54
            ja sie nie obrażam, czasem mnie tylko irytuje takie czepianie sie dla
            czepiania, nic nie wnoszące na dobrą sprawę. często to widzę, nie tylko na tym
            forum i mi się to po prostu nie podoba. co do przytyku, jeśli tak to Pan
            odczytał, to przepraszam, intencje były inne. no ale widzę, że Pan dość
            przewrażliwiony na własnym punkcie. pozdrawiam. msb
            • dziuunia [OT]do g 29.01.04, 12:18
              Ja przepraszam że się wtrącam,ale jeżeli dobrze odczytałam Twoje IP to piszesz
              z Elbląga.Czyżby można było odbierać tam BBCFood na Vectrze?Czy też tylko
              przeglądasz strony internetowe albo oglądałaś gdzie indziej?
              POZDR
              • Gość: g Re: [OT]do g IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 29.01.04, 14:24
                o ile wiem, to na vectrze nie ma bbcfood. może trzeba zrobić jakąś akcję i
                męczyć operatora telefonami. miałam przyjemność oglądać ten kanał poza eg no i
                odwiedzam stronę internetową.
                • Gość: g Re: [OT]do g IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 29.01.04, 14:27
                  www.bbcfood.com/
                • dziuunia Re: [OT]do g 29.01.04, 14:47
                  Dzięki za odpowiedź:)Tak myślałam że oglądałaś gdzies indziej.Ale wolałam się
                  upewnić z tego względu że czasem tam jeżdżę do rodziców no i mogłabym
                  pooglądać sobie.No cóż pozostaje nam tylko czekać aż któryś z operatorów tv
                  zacznie puszczać ten program.
            • Gość: T. Re: dostałam przesyłkę z BBCFOOD IP: *.proxy.aol.com 29.01.04, 23:29
              Dziękuję, wzajemnie.
    • Gość: alex Re: dostałam przesyłkę z BBCFOOD IP: *.den.nilenet.net 29.01.04, 02:34
      wybralas juz jakis przepis koniecznie pierwszy do sprobowania ??? :-)
      Jesli tak to nam opowiedz jak poszlo ???
    • Gość: das gdzie to można oglądać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 12:59
      na czym to można oglądnąć(polsatcyfr.,cyfra+,kablówka)
    • cardamomo Re: dostałam przesyłkę z BBCFOOD 29.01.04, 16:05
      Gratuluję przesyłki:-)
      Ja dwa dni temu kupiłam sobie dwie książki Delii: "Soups" i "Fish" i nie mogę
      się doczekać wypróbowania przepisów.
      A może mogłabyś podać jakiś ciekawy przepis z tej książki na coś słodkiego?
      Pozdrowienia
      :-)
      • Gość: g Re: dostałam przesyłkę z BBCFOOD IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 29.01.04, 22:19
        obiecuję wszystkim zainteresowanym, że jak tylko wybiorę/wypróbuję coś
        ciekawego, to zamieszczę na tym forum. poproszę o trochę czasu, bo tomiszcze ma
        630 stron! pozdrawiam. g

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka