Gość: Pichciarz IP: *.proxy.aol.com 05.03.04, 23:44 Czy i wy macie coraz więcej problemów z otwieraniem tego forum? Od jakiś 3-4 miesięcy napis ten pojawia się coraz częściej gdy próbuję wejśc na tę stronę. Nie mam problemów z innymi połączeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: "Web Site Not Responding" 06.03.04, 00:00 Pichciarzu, niestety taki jest urok gazety, że często coś nie działa. Trzeba się do tego przyzwyczaić albo się przenieść gdzie indziej, bo niestety jakoś nic się nie poprawia mimo licznych skarg :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: "Web Site Not Responding" 06.03.04, 10:53 Jestem chyba jedną z nielicznych osób, której komputer współdziała z serwerem Gazety:) Wczoraj miałam godzinną przerwę z pojawiającym się takim komunikatem. Od innych osób (przez gg) dowiedziałam się, ze u nich wszystko działa; zresetowałam stwora i wszystko wróciło do normy. Mając liczne kontakty z ludźmi zauważyłam, że osoby mieszkające na zachodzie (Polski, nie świata) nie mają dużych problemów z Gazetą. Może to coś z łączami? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: "Web Site Not Responding" 06.03.04, 11:02 nieee :) tzn. problem z łączami polega na tym, że do serwera gw wszystko z reguły idzie jak złoto, nieważne skąd, a dopiero tam zdycha boleśnie, a często klinuje sie na amen. nie są winne kompy/ sieci poszczególnych ludzi, tylko póki agora nie będzie łaskawa choć troche z tych cudnych reklam na portalu zainwestować w sprzęt i obsługę, póty efekty będą jak oglądamy :( oni są z reguły permanentnie przeciążeni, kompy im głupieją, cuda sie dzieją itp. pytanie zasadniczo należy zadać na forum o forum/ f. o portalu, ale to mija sie z celem, bo takich pytań oraz bluzgów tam na pęczki Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: "Web Site Not Responding" 06.03.04, 11:09 Jottka - to dlaczego ja działam na forach prawie jak na czacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: "Web Site Not Responding" 06.03.04, 11:21 to nie chodzi o to, że wszyscy zawsze majom źle :) ale, powiedzmy 80% rozpaczającego forumowictwa, ma bezustanne problemy z potwornie powolnym działaniem portalu, klinowaniem sie stron, wylogowywaniem znienacka, oglądaniem napisów jak w tytule albo licznych pokrewnych - a jednocześnie inne strony, z których korzystają działają aż miło tez jęczałam swego czasu, że może to u mnie cuś źle (mam net z kablówki), ale człowiek fachowy odsunął mnie od kompa, puścił trejsruta, obejrzał którędy co idzie i pare innych rzeczy, po czym stwierdził, że to nawet nie tepsa winna czy inny nask, tylko zbyt słaby/ skromny sprzęt gazeciany. bywają rzecz jasna chwile i dni upojne, kiedy problemów z gw/ forami nie ma, ale one przypadają losowo :( admini teoretycznie kwilą, że właśnie dokonali kolejnego postępu technicznego i teraz jest cudownie, ale nie należy im wierzyć do końca, czego przykładem twoje wczorajsze problemy - a akurat ja nie miałam żadnych kłopotów (południe polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: "Web Site Not Responding" 06.03.04, 11:25 Mam nadzieję, że wszystkim polepszy się, bo jestem wierna Gazecie Wyborczej, i nie chciałabym, by forumowi znajomi odeszli w świat. Dziś ogłosiłam dzień dobroci dla własnego komuputera, niech sobie odpocznie do wieczora:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka onlubi 06.03.04, 11:26 aktywność :) miło by ci było, gdyby ci odcięli dopływ prądu??? Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: onlubi 06.03.04, 11:28 no dobrze, dobrze, on działa, a ja ide do drugiego pokoju poczytać wydanie papierowe gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: IP: *.it / 62.233.189.* 06.03.04, 15:09 Ja tez czesto mam problem z otwarciem tej strony. I czesto tylko tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 15:36 wczoraj faktycznie bylo cos takiego. ale uwaga... wylacznie pod IE. Pod netscapem W TYM SAMYM CZASIE wszystko dzialalo jak trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: 06.03.04, 16:07 a mówisz o swym doświadczeniu jednostkowym czy jakimś szerszym? z reguły korzystam z eksplorera i wczoraj wszystko było ok :) Odpowiedz Link Zgłoś