Dodaj do ulubionych

"Web Site Not Responding"

IP: *.proxy.aol.com 05.03.04, 23:44
Czy i wy macie coraz więcej problemów z otwieraniem tego forum?
Od jakiś 3-4 miesięcy napis ten pojawia się coraz częściej gdy próbuję wejśc
na tę stronę. Nie mam problemów z innymi połączeniami.
Obserwuj wątek
    • orissa Re: "Web Site Not Responding" 06.03.04, 00:00
      Pichciarzu, niestety taki jest urok gazety, że często coś nie działa.
      Trzeba się do tego przyzwyczaić albo się przenieść gdzie indziej, bo niestety
      jakoś nic się nie poprawia mimo licznych skarg :-(
      • wedrowiec2 Re: "Web Site Not Responding" 06.03.04, 10:53
        Jestem chyba jedną z nielicznych osób, której komputer współdziała z serwerem
        Gazety:) Wczoraj miałam godzinną przerwę z pojawiającym się takim komunikatem.
        Od innych osób (przez gg) dowiedziałam się, ze u nich wszystko działa;
        zresetowałam stwora i wszystko wróciło do normy. Mając liczne kontakty z ludźmi
        zauważyłam, że osoby mieszkające na zachodzie (Polski, nie świata) nie mają
        dużych problemów z Gazetą. Może to coś z łączami?
        • jottka Re: "Web Site Not Responding" 06.03.04, 11:02
          nieee :)

tzn. problem z łączami polega na tym, że do serwera gw wszystko z reguły idzie
          jak złoto, nieważne skąd, a dopiero tam zdycha boleśnie, a często klinuje sie
          na amen. nie są winne kompy/ sieci poszczególnych ludzi, tylko póki agora nie
          będzie łaskawa choć troche z tych cudnych reklam na portalu zainwestować w
          sprzęt i obsługę, póty efekty będą jak oglądamy :( oni są z reguły permanentnie
          przeciążeni, kompy im głupieją, cuda sie dzieją itp.

pytanie zasadniczo należy zadać na forum o forum/ f. o portalu, ale to mija sie
          z celem, bo takich pytań oraz bluzgów tam na pęczki
          • wedrowiec2 Re: "Web Site Not Responding" 06.03.04, 11:09
            Jottka - to dlaczego ja działam na forach prawie jak na czacie???
            • jottka Re: "Web Site Not Responding" 06.03.04, 11:21
              to nie chodzi o to, że wszyscy zawsze majom źle :)

ale, powiedzmy 80% rozpaczającego forumowictwa, ma bezustanne problemy z
              potwornie powolnym działaniem portalu, klinowaniem sie stron, wylogowywaniem
              znienacka, oglądaniem napisów jak w tytule albo licznych pokrewnych - a
              jednocześnie inne strony, z których korzystają działają aż miło

tez jęczałam swego czasu, że może to u mnie cuś źle (mam net z kablówki), ale
              człowiek fachowy odsunął mnie od kompa, puścił trejsruta, obejrzał którędy co
              idzie i pare innych rzeczy, po czym stwierdził, że to nawet nie tepsa winna czy
              inny nask, tylko zbyt słaby/ skromny sprzęt gazeciany.

bywają rzecz jasna chwile i dni upojne, kiedy problemów z gw/ forami nie ma,
              ale one przypadają losowo :( admini teoretycznie kwilą, że właśnie dokonali
              kolejnego postępu technicznego i teraz jest cudownie, ale nie należy im wierzyć
              do końca, czego przykładem twoje wczorajsze problemy - a akurat ja nie miałam
              żadnych kłopotów (południe polski :)

• wedrowiec2 Re: "Web Site Not Responding" 06.03.04, 11:25
                Mam nadzieję, że wszystkim polepszy się, bo jestem wierna Gazecie Wyborczej, i
                nie chciałabym, by forumowi znajomi odeszli w świat. Dziś ogłosiłam dzień
                dobroci dla własnego komuputera, niech sobie odpocznie do wieczora:)
                • jottka onlubi 06.03.04, 11:26
                  aktywność :)

miło by ci było, gdyby ci odcięli dopływ prądu???
                  • wedrowiec2 Re: onlubi 06.03.04, 11:28
                    no dobrze, dobrze, on działa, a ja ide do drugiego pokoju poczytać wydanie
                    papierowe gazety
                    • Gość: Cynamoon Re: IP: *.it / 62.233.189.* 06.03.04, 15:09
                      Ja tez czesto mam problem z otwarciem tej strony. I czesto tylko tej.
                      • Gość: giezik Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 15:36
                        wczoraj faktycznie bylo cos takiego. ale uwaga... wylacznie pod IE. Pod
                        netscapem W TYM SAMYM CZASIE wszystko dzialalo jak trzeba
                        • jottka Re: 06.03.04, 16:07
                          a mówisz o swym doświadczeniu jednostkowym czy jakimś szerszym? z reguły
                          korzystam z eksplorera i wczoraj wszystko było ok :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka