turystka21 18.06.07, 22:41 Czy ktos sie juz rejestrowal? Mam pytanie, podajac 'Nr świadectwa dojrzałości' i 'data wyd.' podaliscie dane z tego swiadectwa, ktore juz otrzymalismy? (bez wynikow)? z gory thx za odp! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: AP Krakow rejestracja IP: 82.160.57.* 19.06.07, 10:02 ja sie rejestrowalam:)a na co idziesz?? ja na socjologie;) tak musisz podac nr tego swiadectwa ktore dali Ci w szkole na zakonczenie roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka21 Re: AP Krakow rejestracja IP: *.kolornet.pl 19.06.07, 12:31 ja na geografie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mossia Re: AP Krakow rejestracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 13:45 Z tego co wiem (tzn. ja tak wpisywałam rok temu...) to nr świadectwa MATURALNEGO, czyli tego z wynikami matury, a nie świadectwa ukończemia szkoły (które już macie). No ale nie wiem, jak uważacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: AP Krakow rejestracja IP: 82.160.57.* 19.06.07, 16:14 a skad niby mamy wziasc nr swiadectwa z wynikami.. pomysl troche zanim cos napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: AP Krakow rejestracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:51 a nie mozna tego numeru wpisac pozniej?? A moze trzeba czekac z rejetracja do 29 czerwca? Sprawdz dobrze, bo po co by im byl numer swiadectwa z liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: AP Krakow rejestracja IP: 82.160.57.* 19.06.07, 18:51 ja juz wpisalam rejestrowac sie mozna juz teraz z reszta w kazdej chwili jakby cos mozna naniesc poprawki w danych a nr swiadectwa pasowal bylo to odpowiedznia ilosc cyfr a ja mysle ze swiadectwo z wynikami ma taki sam nr jak maturalne po co by mieszali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mossia Re: AP Krakow rejestracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:40 Napisałam, jak było rok temu. A chyba dobry numer wpisałam, skoro mnie przyjęli ;P Dane można edytować aż do momentu złożenia dokumentów. Być może numer jest ten sam. Choć nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mossia Re: AP Krakow rejestracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:45 Zresztą WYSTARCZY przeczytać, co tam właściwie jest napisane; o numer JAKIEGO świdectwa proszą. Świadectwo ukończenia szkoły - to jedno. Śiwadectwo maturalne - to drugie. Świadectwo ukończenia szkoły nie będzie nigdy świadectwem maturalnym, odkąd wprowadzono nową maturę. Wcześniej było to to samo, bo wyniki (oceny) z matury były na tym samym świadectwie co oceny z ostatniej klasy szkoły. Świadectwo maturalne dotyczy MATURY, jej wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mossia Re: AP Krakow rejestracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:54 No i cóż... "Świadectwo dojrzałości"; Można się nie zorientować, że chodzi o maturalne. Ale wskazóka pod spodem: "(tegoroczni absolwenci, którzy otrzymają świadectwo dojrzałości w terminie późniejszym, nie wypełniają tego pola)" jest chyba aż nazbyt jasna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: AP Krakow rejestracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 20:03 No wlasnie , tak tez myslalam ,ze cos tu nie gra:) Ale nie chcialo mi sie tego szukac, bo do tej szkoly sie nie wybieram:) tak wiec z wypelnianiem tego pola trzeba poczekac do 29 czerwca. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: AP Krakow rejestracja IP: 82.160.57.* 19.06.07, 21:08 chyba ci sie przysnilo.. nic takiego nie pisze zeby nie wypeliac specjalnie sprawdzalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herr Tod Re: AP Krakow rejestracja IP: *.tvkdiana.pl 19.06.07, 22:52 Nie moge numer swiadectwa maturalnego i kropka ja ide na historie i rejestracja rozpoczyna sie 2 lipca a trwa do 13 tylko na kierunki pedagogiczne nie trzeba wpisywać. Numer swiadectwa ukończenia szkoły nie ale jaja robicie ludzie po prostu łzy lecą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: AP Krakow rejestracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:04 Może nie pisze, ale jest napisane ;P Ja akurat też tak mam, to samo zdanie pod spodem, więc nie wpisuje. Ja jestem zarejestrowana na filologię i tam tak jest - tegoroczni absolwenci, którzy otrzymają świadectwo dojrzałości w terminie późniejszym, nie wypełniają tego pola. Ale możliwe, że nie na wszystkich kierunkach jest tak samo. Tym nie mniej twierdzę jak kilka osób powyżej - świadectwo dojrzałości to świadectwo maturalne. A niektórzy mogliby pohamować maturalne nerwy i darować sobie wtręty typu "Pomyśl trochę zanim coś napiszesz" czy "Chyba Ci się przyśniło". Spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: AP Krakow rejestracja IP: 82.160.57.* 20.06.07, 08:06 nie ma nic napisane zeby nie wpisywac przed otrzymaniem swiadectwa. zgadzam sie w pelni Odpowiedz Link Zgłoś