Dodaj do ulubionych

AP Krakow rejestracja

18.06.07, 22:41
Czy ktos sie juz rejestrowal? Mam pytanie, podajac 'Nr świadectwa
dojrzałości' i 'data wyd.' podaliscie dane z tego swiadectwa, ktore juz
otrzymalismy? (bez wynikow)?
z gory thx za odp!
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: AP Krakow rejestracja IP: 82.160.57.* 19.06.07, 10:02
      ja sie rejestrowalam:)a na co idziesz?? ja na socjologie;) tak musisz podac nr
      tego swiadectwa ktore dali Ci w szkole na zakonczenie roku
      • Gość: turystka21 Re: AP Krakow rejestracja IP: *.kolornet.pl 19.06.07, 12:31
        ja na geografie:)
        • Gość: mossia Re: AP Krakow rejestracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 13:45
          Z tego co wiem (tzn. ja tak wpisywałam rok temu...) to

nr świadectwa MATURALNEGO,

czyli tego z wynikami matury,
          a nie świadectwa ukończemia szkoły (które już macie).
          No ale nie wiem, jak uważacie...
          • Gość: ddd Re: AP Krakow rejestracja IP: 82.160.57.* 19.06.07, 16:14
            a skad niby mamy wziasc nr swiadectwa z wynikami.. pomysl troche zanim cos
            napiszesz
            • Gość: lola Re: AP Krakow rejestracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:51
              a nie mozna tego numeru wpisac pozniej?? A moze trzeba czekac z rejetracja do
              29 czerwca? Sprawdz dobrze, bo po co by im byl numer swiadectwa z liceum.
              • Gość: ddd Re: AP Krakow rejestracja IP: 82.160.57.* 19.06.07, 18:51
                ja juz wpisalam rejestrowac sie mozna juz teraz z reszta w kazdej chwili jakby
                cos mozna naniesc poprawki w danych a nr swiadectwa pasowal bylo to
                odpowiedznia ilosc cyfr a ja mysle ze swiadectwo z wynikami ma taki sam nr jak
                maturalne po co by mieszali
            • Gość: mossia Re: AP Krakow rejestracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:40
              Napisałam, jak było rok temu.
              A chyba dobry numer wpisałam, skoro mnie przyjęli ;P

Dane można edytować aż do momentu złożenia dokumentów.
              Być może numer jest ten sam. Choć nie wiem.
              • Gość: mossia Re: AP Krakow rejestracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:45
                Zresztą WYSTARCZY przeczytać, co tam właściwie jest napisane;
                o numer JAKIEGO świdectwa proszą.

Świadectwo ukończenia szkoły - to jedno.
                Śiwadectwo maturalne - to drugie.

Świadectwo ukończenia szkoły
                nie będzie nigdy świadectwem maturalnym,
                odkąd wprowadzono nową maturę.
                Wcześniej było to to samo,
                bo wyniki (oceny) z matury
                były na tym samym świadectwie co oceny z ostatniej klasy szkoły.

Świadectwo maturalne dotyczy MATURY, jej wyników.
                • Gość: mossia Re: AP Krakow rejestracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:54
                  No i cóż...
                  "Świadectwo dojrzałości"; Można się nie zorientować, że chodzi o maturalne.

Ale wskazóka pod spodem:
                  "(tegoroczni absolwenci, którzy otrzymają świadectwo dojrzałości w terminie
                  późniejszym, nie wypełniają tego pola)"

jest chyba aż nazbyt jasna...
                  • Gość: lola Re: AP Krakow rejestracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 20:03
                    No wlasnie , tak tez myslalam ,ze cos tu nie gra:) Ale nie chcialo mi sie tego
                    szukac, bo do tej szkoly sie nie wybieram:) tak wiec z wypelnianiem tego pola
                    trzeba poczekac do 29 czerwca. pozdr
                  • Gość: aaa Re: AP Krakow rejestracja IP: 82.160.57.* 19.06.07, 21:08
                    chyba ci sie przysnilo.. nic takiego nie pisze zeby nie wypeliac specjalnie
                    sprawdzalam
                    • Gość: Herr Tod Re: AP Krakow rejestracja IP: *.tvkdiana.pl 19.06.07, 22:52
                      Nie moge numer swiadectwa maturalnego i kropka ja ide na historie i
                      rejestracja rozpoczyna sie 2 lipca a trwa do 13 tylko na kierunki
                      pedagogiczne nie trzeba wpisywać. Numer swiadectwa ukończenia szkoły
                      nie ale jaja robicie ludzie po prostu łzy lecą
                    • Gość: lucy Re: AP Krakow rejestracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:04
                      Może nie pisze, ale jest napisane ;P Ja akurat też tak mam, to samo zdanie pod
                      spodem, więc nie wpisuje. Ja jestem zarejestrowana na filologię i tam tak
                      jest - tegoroczni absolwenci, którzy otrzymają świadectwo dojrzałości w
                      terminie późniejszym, nie wypełniają tego pola. Ale możliwe, że nie na
                      wszystkich kierunkach jest tak samo. Tym nie mniej twierdzę jak kilka osób
                      powyżej - świadectwo dojrzałości to świadectwo maturalne. A niektórzy mogliby
                      pohamować maturalne nerwy i darować sobie wtręty typu "Pomyśl trochę zanim coś
                      napiszesz" czy "Chyba Ci się przyśniło". Spokojnie.
                      • Gość: kasia Re: AP Krakow rejestracja IP: 82.160.57.* 20.06.07, 08:06
                        nie ma nic napisane zeby nie wpisywac przed otrzymaniem swiadectwa. zgadzam sie
                        w pelni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka