senseiek A ja lubie "Kuchenne rewolucje".. 29.06.10, 22:07 A ja lubie "Kuchenne rewolucje". Jak nie moge go obejrzec w sobote to nawet nagrywam, co zdarza sie tylko w bardzo wyjatkowych sytuacjach, np. skoki narciarskie z Malyszkiem.. Malo w nim jest gotowania, ale ogladamy cos nowego i swiezego. Swiat restauratorow z ich punktu widzenia. A jako, ze codziennie chodze do restauracji tym milej widze ich prace od "kuchni".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośśśśś Re: A ja lubie "Kuchenne rewolucje".. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 08:35 Ja lubię Adam po pracy, spokojny i konkretny facet. Makłowicz to jest już dla mnie legenda, często zajadam śniadanko przy jego niedzielnym programie. A najbardziej lubię Jamiego Oliviera i domowego kucharza z kuchnia tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościnnie Re: A ja lubie "Kuchenne rewolucje".. IP: *.awakom.net 30.06.10, 09:21 Po obejrzeniu tego programu już wogóle nie mogę się przemóc żeby jeść w restauracji Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: A ja lubie "Kuchenne rewolucje".. 30.06.10, 09:47 > Po obejrzeniu tego programu już wogóle nie mogę się przemóc żeby jeść w restaur > acji To lepiej nie ogladaj dokumentow nt piekarnii, ani rzezni i masarni, bo umrzesz z glodu.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościnnie Re: A ja lubie "Kuchenne rewolucje".. IP: *.awakom.net 30.06.10, 12:50 na szczęście nie jem mięsa, do piekarni nie będę zaglądać, bo to faktycznie byłby problem. Odpowiedz Link Zgłoś
michaga Re: który program kulinarny w tv najlepszy wybier 30.06.10, 22:19 Moim idolem jest Jacques Pépin z Kuchni tv. Często wypróbowuję jego przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: który program kulinarny w tv najlepszy wybier IP: *.leed.cable.ntl.com 01.07.10, 00:21 F word Ramseya. Makłowicz. PIECZOŁOWICIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: który program kulinarny w tv najlepszy wybier IP: *.acn.waw.pl 03.07.10, 13:57 polacy "kucharze" są strasznie kiepscy, jeśli się obejrzało kilka programów kuchni.tv... makłowicz - no comments, obrzydliwy mamlający karzełek brodnicki - pseudooliver dla ubogich brodzik - boję się właczyć ten program śp. kuroń był amedialny do kwadratu i miał beznadziejne przepis okrasa kurczak bez jaj i bez charyzmy i tak dalej, i tak dalej, sto lat za murzynami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulema Re: który program kulinarny w tv najlepszy wybier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 10:17 A oglądaliście kiedyś na kuchnia tv "atelier smaku"? prowadzi to para dziwnych ludzi, to mój ulubiony program, nie moge powstrzymac się od śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: Das perfekte Dinner 06.07.10, 10:46 ja ogladam codziennie niestety polskich nie znam, na nim widzisz(tv iluzja) ile osob,ile smakow nie tylko na jeden ten sam kierunek jak na ulicy, Odpowiedz Link Zgłoś