topmil 17.03.04, 18:55 Czy ktoś może polecić jakiś lokal w Warszawie lub Krakowie w którum można zorganizować wesele ? Szukam lokalu z ładną salą na 60os,z dobrym jedzeniem, miła obsługą i oczywiście niedrogiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania55 Re: lokal na wesele 17.03.04, 22:05 Proponuję wycieczkę z tym pytaniem na forum Ślub i Wesele (Fora Prywatne / Społeczeństwo). Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: lokal na wesele 18.03.04, 15:47 my mielismy przyjęcie w krakowie w klezmer hois - żydowska restauracja z pokojami hoteleowymi. są dwie sale w jednej pomieści się ok. 40-50 osób w zależności od ustawienia stołów w piwnicznej spokojnie 60. www.klezmer-hois.cracow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
funana Re: lokal na wesele 18.03.04, 15:52 Marghot, byłam kiedyś na weselu (nie swoim) w Klezmer Hois - bardzo świetnie się bawiłam.też polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: lokal na wesele 18.03.04, 15:59 no to mamy cos wspólnego ;))) ja też miło wspominam ten dzień. właściciel jest na prawcę super człowiekiem, a wszystkie sprawy załatwiałam mailem i telefonicznie z poznania Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: lokal na wesele 18.03.04, 16:17 pod Warszawa w Bloniu, bardzo fajna sala i jedzenie tez -takiego sekacza jeszce nie jadlam. jesli ktos jest zainteresowny znajde namiary Odpowiedz Link Zgłoś