Dodaj do ulubionych

Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Awards

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 13:09
Wiem, że wiele osób stąd korzysta z przepisów Dorotus (ja dzięki forum "odkryłam" Jej blog) i dlatego informuję, że książka została nominowana do Gourmand World Cookbook Awards 2010 w kategorii Blogersi.
Dla Autorki serdeczne gratulacje raz jeszcze!
3mamy za Paryż!
Obserwuj wątek
    • marghe_72 Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 19.01.11, 13:12
      super :)
      • citrouille Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 19.01.11, 13:30
        Chociaz ksiazka jest slabsza niz blog (nie ma w niej tych wszystkich przepisow, ktore najbardziej mi sie podobaja), to fajnie, ze zostala zauwazona. Zauwazcie w ilu kategoriach nominowane sa ksiazki. Ksiazka Dorotus zostala nominowana w kategorii blogersi a wszystkich kategori jest chyba z 50!

• pani.serwusowa Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 19.01.11, 13:33
          To trzymam kciuki za Dorotus, ale czy moze ktos mi zalinkowac ten konkurs i nominowanych? Weszlam na strone GWCA i za cholere nie moge znalezc.
          • citrouille Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 19.01.11, 14:15
            Nie ma jeszcze takiej informacji kto nominowany i w jakiej kategorii. oglosza zwyciezcow dopiero na targach ksiazki na poczatku marca, wiec moze niedlugo umieszcza info i zaktualizuja stronke.
            • pani.serwusowa Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 19.01.11, 14:24
              Ah, rozumiem. Dzieki!
              • glasscraft Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 19.01.11, 14:34
                Jest chyba na stronie dorotusa...
                • Gość: wuwu Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 15:08
                  zalinkowalibyście bloga Dorotus, nie wszyscy go znają :)
                  • marbor1 Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 19.01.11, 15:13
                    Proszę bardzo:
                    mojewypieki.blox.pl/html
    • bene_gesserit Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 19.01.11, 15:43
      Bardzo sie ciesze, ze akurat ksiazka tej blogerki zostala zauwazona.
      Z ciekawosci poszukalam blogow innych nominowanych - chinskiego nie znalazlam, ale tu jest finski
      a tu włoski.

Finski jak na moje plebejskie gusta wydaje sie zbyt egzotyczny (choc moze to wina tlumacza kontekstowego;), ale wloski jest bardzo ciekawy. Tak czy siak, trzymam kciuki za te sama pania, co wy ;)
      • marghe_72 Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 19.01.11, 16:51
        bene_gesserit napisała:

> Finski jak na moje plebejskie gusta wydaje sie zbyt egzotyczny (choc moze to wi
        > na tlumacza kontekstowego;), ale wloski jest bardzo ciekawy. Tak czy siak, trzy
        > mam kciuki za te sama pania, co wy ;)
        >
        włoska brukselka ;-) jest b. fajna.
        Zaglądam od dawna>
        fiński ide pooglądać, lubię egzotykę
    • jo.hanna nalezy jej sie 19.01.11, 16:27
      i mam nadzieje, ze wygra, choc juz sama nominacja to piekna sprawa!
      • mhr-cs Re: nalezy jej sie 19.01.11, 16:45
        jo.hanna napisała:

> i mam nadzieje, ze wygra, choc juz sama nominacja to piekna sprawa!

jak ktos zasluzy
        dlaczego nie,
    • kocia_noga Re: nalezy jej sie 19.01.11, 22:02
      Gratulacje bez względu na ostateczny wynik, ale mam nadzieję, że wygra.
    • ilenia Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 06.03.11, 15:58
      Pewnie niektórzy już wiedzą - Doroty książka zdobyła II miejsce na świecie w kategorii Bloggers! :) GRATULACJE
      • pietnacha40 Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 06.03.11, 16:40
        Gratulacje !!! Wielki sukces :)
    • jo.hanna gratulacje 06.03.11, 19:14
      wiem, że Dorotus o tym pisze na blogu bo czytałam tytuł postu, ale detali nie znam bo od piątku nie mogę wejść do blox wyborczej. Czy tylko ja mam z tym problem?
      • bene_gesserit Re: gratulacje 06.03.11, 20:02
        Mi sie wszystko otwiera, wiec to raczej sprawka twojego kompa.
      • Gość: qchcia1 Re: gratulacje IP: *.183.232.132.dsl.dynamic.eranet.pl 06.03.11, 21:41
        ja też mam ten problem
    • nobullshit Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 06.03.11, 19:28
      O rety! Super, gratulacje!
      Ciekawe, czy odbierała nagrodę osobiście - na blogu nie ma o tym ani słowa.

• z_plus_z Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 06.03.11, 22:18
      Świetnie!

Choć szkoda, że autorka MW zrezygnowała z bloga o 'normalnych daniach' - zapowiadał się na nawet lepiej niż ten obecny blog o słodyczach.

Tak, te słodkości są piękne na zdjęciach. Niestety jednak taka oto zupa z czarnej soczewicy już nie jest taka łatwa do sfotografowania. :) W ogóle zawsze jak patrzę na blogi to oglądam zdjęcia zup - bo nie są proste do atrakcyjnego przedstawienia. Umiesz "sfocić" ogórkową? To i babeczki przedstawisz dobrze. Nie na odwrót.
      • dorotus76 Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 06.03.11, 23:05
        Dziękuję, miło mi bardzo :)

Co do problemów z wchodzeniem na bloga - Blox namieszał w serwerach, więc jeśli odświeżenie przeglądarki nie pomaga, należy wyczyścić ciasteczka.
    • znana.jako.ggigus Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 06.03.11, 23:05
      gratulacje!!
      fajne ma przepisy i zdjecia, to i wygrala II miejsce
      :)
    • Gość: Anna Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 11:45
      Jeszcze raz gratulacje!!!
      Na zdjęciach afterparty wygladało że hej!
      • iwu Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 07.03.11, 12:23
        Drugie miejsce to świetny wynik, gratuluję!
        Przepisy Dorotus są świetne, zawsze wszystko mi się udaje.
    • alinka_li Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 07.03.11, 13:12
      Gratulacje D
      • aqua48 Fajnie! 07.03.11, 15:12
        To teraz trzymam kciuki za wygraną! Robiąc ośmioma palcami serowe drożdzówki-ślimaczki :)
    • paluszki38 Re: Dorotus nominowana Gourmand World Cookbook Aw 12.03.11, 08:41
      Mimo, że nie lubię słodyczy, to blog Dorotus uwielbiam, zdjęcia są powalające, i nagroda zasłużona:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka