Dodaj do ulubionych

Chamstwo w Restauracji Na Skrajnej w Ząbkach

26.02.11, 20:04
Niedawno byliśmy z przyjaciółmi Na Skrajnej i to co tam zobaczyliśmy ogarneło nas zdziwienie z niesmakiem. Wokół nas znane osoby z sejmu Minister Skarbu ,Rolnictwa I CO NAJLEPSZE w lokalu jest zakaz palenia papierosów a oni palili papierosy tak papierosy ,skandal po co ta uchwała jak sami ją naginają .Co lepsze nawet nikt im uwagi nie zwrócił a pijani byli żałosne I takie chamstwo rządzi polską
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Chamstwo w Restauracji Na Skrajnej w Ząbkach 26.02.11, 20:08
      Idź z tym do Faktu, jeszcze Ci zapłacą.
    • bene_gesserit Re: Chamstwo w Restauracji Na Skrajnej w Ząbkach 26.02.11, 20:19
      Yhy. Pozostaje sie zastanowic, czemu ty z przyjaciolmi nie zwrociliscie znanym osobom uwagi i nie zadzwoniliscie po straz miejska.
    • Gość: maxi Re: Chamstwo w Restauracji Na Skrajnej w Ząbkach IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.11, 21:44
      " I takie chamstwo rządzi polską " Polska piszemy z wielkiej litery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ramzes Re: Chamstwo w Restauracji Na Skrajnej w Ząbkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.11, 12:05
        Nie łap za słówka tylko wypowiedz się na ten temat ,widze ze z jednej łyżki mleko pijecie Mie ciekawi jak wypowiedzą sie na takie zachowanie internauci
        • Gość: asma Re: Chamstwo w Restauracji Na Skrajnej w Ząbkach IP: 212.160.148.* 11.03.11, 16:13
          a "mie" ciekawi do ktorej podstawowki chodzisz...
    • marghe_72 Re: Chamstwo w Restauracji Na Skrajnej w Ząbkach 26.02.11, 22:45
      forum Restauracje jest gdzie indziej..
    • Gość: Aga Re: Chamstwo w Restauracji Na Skrajnej w Ząbkach IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.11, 12:33
      Ale dlaczego z tym na forum Kuchnia?
    • Gość: Mela Re: Chamstwo w Restauracji Na Skrajnej w Ząbkach IP: *.toya.net.pl 27.02.11, 15:49
      Nosił wilk razy kilka ...
    • Gość: Mariusz Re: Chamstwo w Restauracji Na Skrajnej w Ząbkach IP: *.devs.futuro.pl 09.03.11, 08:41
      Ciekawe widzenie. Ja też byłem i widziałem nie ministrów a cały rząd i nie palili papierosów a palili na grillu... a tak na poważnie to restauracja na skrajnej jest naprawdę dobra. Może dania za duże i piękny komin na sali nie jest wykorzystywany przez kucharzy ale polecam
      • lukaszjez83 Re: Chamstwo w Restauracji Na Skrajnej w Ząbkach 09.03.11, 08:49
        zgadzam się, w tej restauracji można dobrze zjeść. Jak ktoś pali w restauracji zawsze zwracam mu uwagę. Tak było nawet przed zakazem.
        • Gość: jarosz Re: Chamstwo w Restauracji Na Skrajnej w Ząbkach IP: *.devs.futuro.pl 09.03.11, 08:54
          Mogliby serwować więcej dań kuchni polskiej. Krewetki, łosoś to nieporozumienie aczkolwiek smaczne
    • Gość: netta Re: Chamstwo w Restauracji Na Skrajnej w Ząbkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 15:58
      To prawda, że rzadzą nami burakiale trzeba było zwrócić im uwagę. Pomysł z udokumentowaniem tego telefonem i wysłaniem do Faktu nie jest zły. Tyle, że mialabyś kłopoty. Zniesławienie, naruszenie publicznego wizerunku i takie tam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka