dagg 29.04.04, 16:37 Jak sie robi do niego farsz? Dagmara Jeszcze się taaam żagiel bieli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kluba1 Re: Placek meksykański? IP: *.we.client2.attbi.com 29.04.04, 16:45 a co to jest ? Jak to smakuje? Z czego ten farsz? Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: Placek meksykański? 29.04.04, 16:47 Właśnie chciałam o to samo, co kluba zapytać :-) BTW: w paru miejscach widziałam coś, co nazywało się "placek meksykański" a okazywało się wielkim plackiem ziemniaczanym z ostrym nadzieniem z mięsa, czerwonej puszkowej fasoli, papryki. Cuś a la placek po węgiersku, tylko z fasolą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dagg Re: Placek meksykański? 29.04.04, 17:05 no właśnie co tam jest nie wiem:) Fakt, że fasola czerwona i papryka jest i mięso jakieś też... tyle że w naleśniku, ale co jeszcze? Próbowałam coś podobnego zrobić, wyszło pyszne, ale to nie to.. Może ktoś zna skład? Jakiś sos w srodku jest, tylko jaki? Dagmara Jeszcze się taaam żagiel bieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghe_72 Re: Placek meksykański? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.04.04, 17:07 a moze chodzi o quesadillę? A tak naprawdę o tortillę kukurydzianą wypchaną czym sie chce:)? Dagg, powiedz gdzie to jadłaś i jak wyglądało, to moze na coś wpadniemy M. Odpowiedz Link Zgłoś
dagg Re: Placek meksykański? 29.04.04, 19:24 Meksyk to tylko nazwa była, zapewne, bo jadłam w Medyku Pychota! Dagmara Jeszcze się taaam żagiel bieli... Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: Placek meksykański? 29.04.04, 17:11 A to ja nie wiem, jaki jadłaś placek i jaki Ci smakował :-) Spójrz tutaj na przepis na farsz do burrito, może coś pomoże :-) www.kuchnia.bytow.pl/index.php?menu=czytaj&nr=927 Odpowiedz Link Zgłoś