Dodaj do ulubionych

kuchenne fartuszki

21.06.11, 19:39
nosicie? polecacie?
bo ja dojrzałam, by takowy mieć i chciałabym jakiś trendy rzecz jasna :D może sa jakieś popularne marki, dacie namiary?

nosiłam się z zakupem od kilku lat w sumie, do tego czarę goryczy przechyliło przepyszne curry z fasolki szparagowej wg przepisu Pani Serwusowej z lokalnej GP, danie boskie ( fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,116626903,117112538.html) ale mój biały, ulubiony tshirt zostanie chyba szmatką do podłogi po tym gotowaniu, bo już 2 pranie nie dało rady

jak macie fotki w fartuszkach, to też chętnie przejrzę :D
Obserwuj wątek
    • vandikia a to nawias jeden no 21.06.11, 19:40
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,116626903,117112538.html
    • bene_gesserit Re: kuchenne fartuszki 21.06.11, 19:59
      Mam piekny fartuch kuchenny z motywem z Muminkow, konkretnie ze Szczurzycą Emmą, moją idolką. Jest tak piekny, ze mi go szkoda ubrudzic, wiec do gotowania przebieram sie w stary podkoszulek wlasnie, zwlaszcza ze w kuchni mozna sie upaprac dokladnie z kazdej strony, nie tylko z przodu.
      • nchyb Re: kuchenne fartuszki 21.06.11, 21:07
        nie mam fartuszka. Miałam w czasach podstawówki, gdy takie szyło się na lekcjach ZPT. A teraz nie gotuję w najlepszych ubraniach i tyle...
        • aqua48 Re: kuchenne fartuszki 21.06.11, 22:11
          Mam fartuszek, z dawnych czasów, nie używam na co dzień, bo nie mam potrzeby, tylko od wielkiego dzwonu jak smażę konfitury (pryskają). Albo zabieram się do przetwarzania pomidorów.
    • roseanne Re: kuchenne fartuszki 21.06.11, 22:23
      fotki nie mam
      natomiast fartuszkow kilka - najbardziej sobie chwale z tego sklepu z duzymi literami, co nazwa sie zaczyna na I
      dlugie, z grubego dosc materialu - jak juz cos skapnie to nie przemaka od razu
      , z regulowana dlugoscia paska na szyje - unisex
      potem jest kilka "reklamowek" - np z akcji w garkuchni, albo promocji kulinarnej jakiegos miasteczka

calkiem inne kategoria to prezent od kolezanki, wykonany z afrykanskiego batiku - sliczny, z wielka kieszenia :) i bardzo damski

nie zakladam za kazdym razem niestety , staram sie do smazenia i pieczenia chociaz
    • marghe_72 Re: kuchenne fartuszki 21.06.11, 23:00
      mam kilka fartuchów , zdecydowanie nie markowych :)
      zakładam jak sobie przypomnę..
    • amused.to.death Re: kuchenne fartuszki 21.06.11, 23:06
      ja mam z kursy gotowania z napisem Chiang Mai Cookery School - fajny, wygodny, i na dodatek od razu mam miłe wspomnienia - lubię, używam często i na dodatek dobrze w nim wyglądam:D
      Taki jak ma ten pan na zdjęciu - pierwszy z lewej:)
      www.tourismthailand.org/fileadmin/upload_img/Travel_Agent/221/tcs.jpg
    • matylda1001 Re: kuchenne fartuszki 21.06.11, 23:33
      Kiedyś miałam ale nie używałam więc wyrzuciłam.
    • ampolion Re: kuchenne fartuszki 22.06.11, 03:49
      Masz na mysli cos takiego?
      alturl.com/fxm2y/pw=azabu
      • ampolion Re: kuchenne fartuszki 22.06.11, 03:50
        TAKIEGO
        alturl.com/fxm2y/pw=azabuhttp://alturl.com/fxm2y/pw=azabu
        • ampolion Re: kuchenne fartuszki 22.06.11, 03:51
          O, shoot!
          • ampolion Re: kuchenne fartuszki 22.06.11, 03:52
            alturl.com/43czz
            • 83kimi Re: kuchenne fartuszki 22.06.11, 10:18
              Ja kupiłam sobie fajny w Andaluzji, taki trochę jak sukienka do flamenco. Ale bardzo rzadko używam, przeważnie gotuję w ciuchach domowych i oczywiście zdarza mi się pobrudzić.
              • 83kimi Re: kuchenne fartuszki 22.06.11, 10:55
                O, ten mój fartuszek jest podobny do tego, tylko ma jeszcze kieszonkę.
    • Gość: miu Re: kuchenne fartuszki IP: *.fbx.proxad.net 23.06.11, 13:43
      Mam "robocze" koszulki, ktore piore prawie po kazdym gotowaniu (nie lubie ubran przesiaknietych kuchennym zapachami). Fartuszek to dla mnie za malo ;)))
    • Gość: klik Żałosne. Na reklamę nie stać? Pewnie chłam jakich IP: *.gdynia.mm.pl 30.11.14, 15:05
      mało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka