rigel 12.12.01, 19:53 Nanta, nie daruje Ci.... :))) wiesz o co mi chodzi.... dobrze wiesz.... zakladam ten watek teraz, chociaz wiem, ze przeczytasz dopiero rano, ale do rana cala zlosc moglaby mi przejsc, wiec wole to zrobic dzisiaj... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nanta!!! Re: nie daruje.... 13.12.01, 08:05 ale o co ta zlosc? myslalam, ze wiesz. naprawde nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nie daruje.... 13.12.01, 08:08 wiem, wiem.... ;))))) ale wystraszylas sie, co?? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie daruje.... 13.12.01, 08:11 ja sie nie wystraszam. nie moglam za bardzo skumac o co Ci chodzi z ta zloscia itd. jak powiedzialam Ci wczoraj bylam przekonana ze wiesz od dawna i juz. ps. a tak wogole to po co ta szopka Rigel, co??? jakas zlosc to mnie zaraz najdzie i Ci wygarne bo mnie wsciekles. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! aha, juz uciekasz? 13.12.01, 08:16 wycofujesz sie??? a moze teraz porozmawiamy o Twoich grzechach przeszlosci??? zamierzchlej to fakt, ale jednak... no jak tam u Ciebie z brzydkimi sprawami??? jak cos rzucisz to moze dam sie przeprosic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel nie uciekam 13.12.01, 08:19 zadnych grzechow mlodosci nie pamietam.... bo jestem jeszcze mlody, bardzo mlody ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie uciekam 13.12.01, 08:25 w mlodszej. ty jestes w grupie najstarszej. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_33 Re: nie uciekam 13.12.01, 08:28 kobieta po przejściach i facet z przeszłością..... podoba mi się:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie uciekam 13.12.01, 08:30 nie??? To o co my sie nie klocimy??? wyjasnij mi prosze, bo ja juz nie wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nie uciekam 13.12.01, 08:31 wyjasniam, jak tak prosisz... otoz, ja wcale sie nie kloce... to Ty klocisz sie sama nie wiesz o co ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie uciekam 13.12.01, 08:32 my sie nie klocimy, to nastukalam, to po primo a secundo to Ty zaczales, wczoraj i teraz. jak siemowi A to trzeba powiedziec B, czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nie uciekam 13.12.01, 08:35 beeee wystarczy? ;)))) dajcie mi może dzisiaj spokoj, co? prosze....;))) o czym innym teraz mysle, a nie o przeszlosci... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka_33 Re: nie uciekam 13.12.01, 08:32 własnie...siadaj blondyna i słuchamy...(to do Nanty)he, he.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie uciekam 13.12.01, 08:39 no tak, baran cala gemba! doslownie i w przenosni ;)) a teraz paniali, na to "cos bardziej ludzkiego" czekasz??? nie zapomnij odlozyc klawiatury bo bedziemy mieli sprawozdanie na goraco...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: nie uciekam 13.12.01, 09:09 hej! ja jak zwykle w pierwszym rzedzie z lornetką... Ania i Mreck - moze popcornu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nie uciekam 13.12.01, 09:11 lornetke trzyma sie odwrotnie Tekila ;))) i nie rozsypuj popcornu, nie ma kto sprzatac po widzach... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: nie uciekam 13.12.01, 09:13 osoby dramatu uprasza sie o powrot do swoich obowiazkow bo zaczyna byc nudno... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie uciekam 13.12.01, 09:13 cos cicho strasznie, nikt nie nadaje...Rigel odlozyl klawiature jak nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka_33 Re: nie uciekam 13.12.01, 09:16 zamyslił się biedaczek.... nad tą pieknościa....pozal się Boże.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nie uciekam 13.12.01, 09:28 no wlasnie.... listonosz juz zapukal dwa razy... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nie uciekam 13.12.01, 09:34 moja klawiatura to nie jest nic!!!! ;)))) i wcale nie odlozylem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: nie uciekam 13.12.01, 10:06 Pewnie wlożyleś klawiature pod kołderkę, bo przez chwilę nic nie było widać. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie uciekam 13.12.01, 10:09 a to teraz juz wiem dlaczego tak cicho bylo . Rigel, zajrzyj na Rigla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Dzień Dobry (???) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 10:33 Ja chciałbym, bardzo, zresztą, onegdaj się ze wszystkimi przywitać. Dzień dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Dzień Dobry 13.12.01, 10:42 witamy jak w olsztynie? tyz tak zimno??? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Dzień Dobry 13.12.01, 10:46 i dowidzenia.... koncze na dzis... trzymajcie sie cieplutko ;)))) do jutra, pa, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: Dzień Dobry IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 10:50 nanta!!! napisał(a): > witamy > jak w olsztynie? tyz tak zimno??? > EEEEEEEEEEEtam zimno, prawie wiosna rano -14 C. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Dzień Dobry 13.12.01, 11:09 no tak, pewnie lezysz w ogrodku na kocu i sie opalasz zazdroszcze koloru skory...jesli jeszcze ja masz.;) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Dzień Dobry 13.12.01, 11:12 Nanta, zastanowiłem się, to jednak wyślij to zdjęcie na mój adres, no wiesz nie siostry tylko swoje, te odd którego miałem doznać zawału. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: Dzień Dobry IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 11:24 Na opalanie za zimno, musiałem już zamknąć okno w łazience. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Dzień Dobry 13.12.01, 12:01 za zimno??? a ja myslalam zeby Ci przyniesc jakiegos drinka oczywiscie z lodem, tak sie usmazyles na tym sloncu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: Dzień Dobry IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 12:13 No to zamiast lodu, trochę więcej al....( mozna mówić? jeszce nie ma 13:00< a dzisiaj rocznica). Poczekajmy do 13. Ale dziekuję za pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Dzień Dobry 13.12.01, 12:28 to Ty czekaj a ja sprawdze czy ten drink jest by dobry hm...bardzo dobry...;) nie wiem czy cos zostanie do tej 13-tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: Dzień Dobry IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 12:37 Jak nie starczy to dokupię, Olsztyn, granica blisko, Mrecka poczęstujemy pierwszym kieliszkiem i jak nie oślepnie to i My za nim. Do dna, do dna ( nie mylić na dno) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Dzień Dobry 13.12.01, 12:52 mreck nie oslepnie, nawet moj blask go nie ruszyl. do dna? jakiego dna? ja nic nie widze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KANGOOR Re: Dzień Dobry IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 12:57 Nic a nic?? A ile widzisz palców?? Nie swoich, moich?? Cztery? A co ja kaleka??? Oj widzę, że trochę widzisz, no widzisz jak się przypatrzysz to zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Dzień Dobry 13.12.01, 13:38 widze dwa palce, jeden Twoj a drugi nie moj. przypatruje sie i wiem jedno: widze troche a przypatrywanie daje to ze widze mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Dzień Dobry 13.12.01, 14:15 Ta przyblakła gwiazdka tuż nad horyzontem, to ten blask nanto co mnie miał olsnić? Dawaj to zdjęcie i masz moja solenna obietnicę, że jak nie zechcesz to nikomu nie pokażę. Ba sam obejrzę jednym okiem. Jestem zdumiony! dlaczego pokaże pisze sie przez ż a obejrzę przez rz? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! mreck 13.12.01, 14:43 zajrzyj do skrzynki i patrz tylko jednym okiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś