Dodaj do ulubionych

nie daruje....

12.12.01, 19:53
Nanta, nie daruje Ci.... :)))
wiesz o co mi chodzi.... dobrze wiesz.... zakladam ten watek teraz, chociaz
wiem, ze przeczytasz dopiero rano, ale do rana cala zlosc moglaby mi przejsc,
wiec wole to zrobic dzisiaj... ;))))
Obserwuj wątek
    • nanta!!! Re: nie daruje.... 13.12.01, 08:05
      ale o co ta zlosc? myslalam, ze wiesz.
      naprawde nie rozumiem.

• rigel Re: nie daruje.... 13.12.01, 08:08
        wiem, wiem.... ;)))))

ale wystraszylas sie, co?? ;))))
        • nanta!!! Re: nie daruje.... 13.12.01, 08:11
          ja sie nie wystraszam. nie moglam za bardzo skumac
          o co Ci chodzi z ta zloscia itd. jak powiedzialam Ci wczoraj
          bylam przekonana ze wiesz od dawna i juz.

ps. a tak wogole to po co ta szopka Rigel, co???
          jakas zlosc to mnie zaraz najdzie i Ci wygarne bo mnie wsciekles.
          • rigel przepraszam... ;((( 13.12.01, 08:13
            ok? :(((
            • nanta!!! aha, juz uciekasz? 13.12.01, 08:16
              wycofujesz sie??? a moze teraz porozmawiamy
              o Twoich grzechach przeszlosci??? zamierzchlej to fakt, ale jednak...
              no jak tam u Ciebie z brzydkimi sprawami???
              jak cos rzucisz to moze dam sie przeprosic ;)
              • rigel nie uciekam 13.12.01, 08:19
                zadnych grzechow mlodosci nie pamietam.... bo jestem jeszcze mlody, bardzo
                mlody ;))))
                • nanta!!! Re: nie uciekam 13.12.01, 08:21
                  matuzalem to przy Tobie niemowle ;)

• rigel Re: nie uciekam 13.12.01, 08:23
                    Matuzalem? a w jakiej druzynie on gral?
                    • nanta!!! Re: nie uciekam 13.12.01, 08:25
                      w mlodszej. ty jestes w grupie najstarszej.
                      • anka_33 Re: nie uciekam 13.12.01, 08:26
                        cześć, o co się kłócicie?

o przeszłość?
                        • nanta!!! Re: nie uciekam 13.12.01, 08:27
                          czesc Anka.
                          odpowiedz tak.
                          • anka_33 Re: nie uciekam 13.12.01, 08:28
                            kobieta po przejściach i facet z przeszłością.....
                            podoba mi się:))
                          • rigel Re: nie uciekam 13.12.01, 08:28
                            czesc Anka
                            odzpowiedz nie
                            • anka_33 Re: nie uciekam 13.12.01, 08:29
                              no, no coraz ciekawiej.....
                            • nanta!!! Re: nie uciekam 13.12.01, 08:30
                              nie??? To o co my sie nie klocimy???
                              wyjasnij mi prosze, bo ja juz nie wiem ;)
                              • rigel Re: nie uciekam 13.12.01, 08:31
                                wyjasniam, jak tak prosisz...
                                otoz, ja wcale sie nie kloce... to Ty klocisz sie sama nie wiesz o co ;))))
                                • nanta!!! Re: nie uciekam 13.12.01, 08:32
                                  my sie nie klocimy, to nastukalam, to po primo
                                  a secundo to Ty zaczales, wczoraj i teraz.
                                  jak siemowi A to trzeba powiedziec B, czekam :)
                                  • rigel Re: nie uciekam 13.12.01, 08:35
                                    beeee

wystarczy? ;))))
                                    dajcie mi może dzisiaj spokoj, co? prosze....;)))
                                    o czym innym teraz mysle, a nie o przeszlosci... ;)))))
                                    • anka_33 Re: nie uciekam 13.12.01, 08:36
                                      ładna chociaż?he,he...
                                      • rigel Re: nie uciekam 13.12.01, 08:37
                                        ladniejsza.... bez chociaz ;)))
                                        • anka_33 Re: nie uciekam 13.12.01, 08:38
                                          ładniejsza?...od kogo?:)))
                                          • rigel Re: nie uciekam 13.12.01, 08:41
                                            od wszystkich
                                            • anka_33 Re: nie uciekam 13.12.01, 08:42
                                              jakie znasz, zapomniałeś dodać....
                                              • rigel Re: nie uciekam 13.12.01, 08:47
                                                nie zapomnialem....
                              • anka_33 Re: nie uciekam 13.12.01, 08:32
                                własnie...siadaj blondyna i słuchamy...(to do Nanty)he, he....
                                • nanta!!! Re: nie uciekam 13.12.01, 08:39
                                  no tak, baran cala gemba! doslownie i w przenosni ;))
                                  a teraz paniali, na to "cos bardziej ludzkiego" czekasz???
                                  nie zapomnij odlozyc klawiatury bo bedziemy mieli
                                  sprawozdanie na goraco...;))))
                                  • mreck Re: nie uciekam 13.12.01, 09:03
                                    no dalej dalej opowiadajcie.
                                    • _tequila_ Re: nie uciekam 13.12.01, 09:09
                                      hej! ja jak zwykle w pierwszym rzedzie z lornetką...
                                      Ania i Mreck - moze popcornu ;)
                                      • rigel Re: nie uciekam 13.12.01, 09:11
                                        lornetke trzyma sie odwrotnie Tekila ;))) i nie rozsypuj popcornu, nie ma kto
                                        sprzatac po widzach... ;)))
                                        • _tequila_ Re: nie uciekam 13.12.01, 09:13
                                          osoby dramatu uprasza sie o powrot do swoich obowiazkow bo zaczyna byc
                                          nudno... ;)
                                        • nanta!!! Re: nie uciekam 13.12.01, 09:13
                                          cos cicho strasznie, nikt nie nadaje...Rigel odlozyl klawiature jak nic ;)
                                          • anka_33 Re: nie uciekam 13.12.01, 09:16
                                            zamyslił się biedaczek....
                                            nad tą pieknościa....pozal się Boże....
                                          • _tequila_ Re: nie uciekam 13.12.01, 09:17
                                            Nanta zagladalas do poczty?
                                            • rigel Re: nie uciekam 13.12.01, 09:28
                                              no wlasnie.... listonosz juz zapukal dwa razy... ;)))
                                            • nanta!!! Tequila 13.12.01, 10:11
                                              odpisalam :))

• rigel Re: nie uciekam 13.12.01, 09:34
                                            moja klawiatura to nie jest nic!!!! ;))))
                                            i wcale nie odlozylem ;))))
                                            • mreck Re: nie uciekam 13.12.01, 10:06
                                              Pewnie wlożyleś klawiature pod kołderkę, bo przez chwilę nic nie było widać.
                                              • nanta!!! Re: nie uciekam 13.12.01, 10:09
                                                a to teraz juz wiem dlaczego tak cicho bylo .

Rigel, zajrzyj na Rigla.
                                                • rigel Nanta 13.12.01, 10:25
                                                  mozesz to zrobic jeszcze raz???? prosze.... ;)
                                                  • Gość: KANGOOR Dzień Dobry (???) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 10:33
                                                    Ja chciałbym, bardzo, zresztą, onegdaj się ze wszystkimi przywitać.

Dzień dobry.
                                                  • nanta!!! Re: Dzień Dobry 13.12.01, 10:42
                                                    witamy
                                                    jak w olsztynie? tyz tak zimno???

• rigel Re: Dzień Dobry 13.12.01, 10:46
                                                    i dowidzenia.... koncze na dzis... trzymajcie sie cieplutko ;))))

do jutra, pa, pa
                                                  • mreck Re: Dzień Dobry 13.12.01, 10:50
                                                    Rigel rączki na kołderkę!
                                                  • Gość: KANGOOR Re: Dzień Dobry IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 10:50
                                                    nanta!!! napisał(a):

> witamy
                                                    > jak w olsztynie? tyz tak zimno???
                                                    >

EEEEEEEEEEEtam zimno, prawie wiosna rano -14 C.
                                                  • nanta!!! Re: Dzień Dobry 13.12.01, 11:09
                                                    no tak, pewnie lezysz w ogrodku na kocu i sie opalasz
                                                    zazdroszcze koloru skory...jesli jeszcze ja masz.;)
                                                  • mreck Re: Dzień Dobry 13.12.01, 11:12
                                                    Nanta, zastanowiłem się, to jednak wyślij to zdjęcie na mój adres, no wiesz nie
                                                    siostry tylko swoje, te odd którego miałem doznać zawału. ;)
                                                  • nanta!!! mreck 13.12.01, 12:00
                                                    jasne, karpia juz kupiles.....;)

• Gość: KANGOOR Re: Dzień Dobry IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 11:24
                                                    Na opalanie za zimno, musiałem już zamknąć okno w łazience.
                                                  • nanta!!! Re: Dzień Dobry 13.12.01, 12:01
                                                    za zimno??? a ja myslalam zeby Ci przyniesc jakiegos drinka
                                                    oczywiscie z lodem, tak sie usmazyles na tym sloncu ;)

• Gość: KANGOOR Re: Dzień Dobry IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 12:13
                                                    No to zamiast lodu, trochę więcej al....( mozna mówić? jeszce nie ma 13:00< a
                                                    dzisiaj rocznica). Poczekajmy do 13. Ale dziekuję za pamięć.
                                                  • nanta!!! Re: Dzień Dobry 13.12.01, 12:28
                                                    to Ty czekaj a ja sprawdze czy ten drink jest by dobry
                                                    hm...bardzo dobry...;) nie wiem czy cos zostanie do tej 13-tej.

• Gość: KANGOOR Re: Dzień Dobry IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 12:37
                                                    Jak nie starczy to dokupię, Olsztyn, granica blisko, Mrecka poczęstujemy
                                                    pierwszym kieliszkiem i jak nie oślepnie to i My za nim. Do dna, do dna ( nie
                                                    mylić na dno)
                                                  • nanta!!! Re: Dzień Dobry 13.12.01, 12:52
                                                    mreck nie oslepnie, nawet moj blask go nie ruszyl.
                                                    do dna? jakiego dna? ja nic nie widze. ;)
                                                  • Gość: KANGOOR Re: Dzień Dobry IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 12:57
                                                    Nic a nic?? A ile widzisz palców?? Nie swoich, moich?? Cztery? A co ja
                                                    kaleka??? Oj widzę, że trochę widzisz, no widzisz jak się przypatrzysz to
                                                    zobaczysz.
                                                  • nanta!!! Re: Dzień Dobry 13.12.01, 13:38
                                                    widze dwa palce, jeden Twoj a drugi nie moj.
                                                    przypatruje sie i wiem jedno: widze troche a przypatrywanie daje to ze
                                                    widze mniej.
                                                  • mreck Re: Dzień Dobry 13.12.01, 14:15
                                                    Ta przyblakła gwiazdka tuż nad horyzontem, to ten blask nanto co mnie miał
                                                    olsnić? Dawaj to zdjęcie i masz moja solenna obietnicę, że jak nie zechcesz to
                                                    nikomu nie pokażę. Ba sam obejrzę jednym okiem.
                                                    Jestem zdumiony! dlaczego pokaże pisze sie przez ż a obejrzę przez rz?
                                                  • nanta!!! mreck 13.12.01, 14:43
                                                    zajrzyj do skrzynki i patrz tylko jednym okiem :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka