GoĹÄ: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.06.03, 14:09 bo zakretka sie zaciela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 17:43 To zadna przeszkoda, by wodka owa stala sie pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Wodka jasna pelna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.06.03, 20:42 jesli wszystko jest jasne, to zrozumienie tez powinno byc pelne . Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 20:50 Tylko co z zacieta zakretka? Ps. Kanuk, czy to co ostatnio dostalam, to mial byc mejl, bo tresci sie doszukac nie moglam (chyba ze stanowila ja ta jedna litera)? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:11 miltonia napisała: > Tylko co z zacieta zakretka? > > Ps. Kanuk, czy to co ostatnio dostalam, to mial byc mejl, bo tresci sie > doszukac nie moglam (chyba ze stanowila ja ta jedna litera)? To jakis kanukowy szyfr Miltonio. A która litere dostalas, jesli wolno, bo jesi to byla 'K' to pewnie byl to koniec listu, wiesz podpis 'K' jak Kanuk. Ale gdzie podzial sie poczatek listu? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:14 Kanuk sobie dzieli mail na poszczegolne literki...zbieraj je Miltoniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:17 tradycja1 napisała: > Kanuk sobie dzieli mail na poszczegolne literki...zbieraj je Miltoniu:) chachacha, dobre. Zbieraj zbieraj, moze haslo na koniec z nich ulozysz Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:17 bedziesz sobie z nich mogla ulozyc dowolną treść. uslyszysz co chcesz uslyszec. swietny wynalazek :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:25 P to bodaj bylo. Z Kanukiem to tak jest, ze mozna go rozumiec na wiele sposobow, wiec i tak slysze, co chce uslyszec. :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:29 P to moim zdaniem wytkniety język. jakkolwiek bys chciala to rozumiec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:33 aniela_ napisała: > P to moim zdaniem wytkniety język. jakkolwiek bys chciala to rozumiec ;) oooo to przed chwila napisalam. Jezor, wywalony jezor. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:32 miltonia napisała: > P to bodaj bylo. Z Kanukiem to tak jest, ze mozna go rozumiec na wiele > sposobow, wiec i tak slysze, co chce uslyszec. :-)))))) 1) Aniela ma racje, ze to swietny wynalazek, uslyszec, to co sie chce. Kanuku, czy ja tez jakas literke dostac moge? 2)a moze to mialo byc :-P, czyli, ze on tobie jezyk pokazuje, ale za co? Podpadlas mu Milton, jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:34 a tam wywalony. wysunięty. nie takie rzeczy widzialam na filmach :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:37 aniela_ napisała: > a tam wywalony. wysunięty. nie takie rzeczy widzialam na filmach :) noooo, ja tez, jesli juz o filmach mowa, ale to kanukowy jezyk byl. Myslisz, ze on scenariusz cwiczyl? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:38 no mogl sobie rezyserowac spontaniczne gesty przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:41 aniela_ napisała: > no mogl sobie rezyserowac spontaniczne gesty przeciez. moim zdaniem bylo cos w tych gestach niekontrolowanego Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:43 aha taki brak kontroli trzeba dlugo cwiczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:49 aniela_ napisała: > aha taki brak kontroli trzeba dlugo cwiczyc :) przed lustrem robi sie to najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:50 aha moze on w oczach Miltonii jak w zwierciadle? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:36 A moze ten wytkniety jezyk wytknal sie z wrazenia, gdy Kanuk czytal moje glebokie wynurzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:37 aha bedziemy mogly to ocenic, dopiero jak nam przyblizysz te wynurzenia ;)) a. z domu poliszynel Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:41 No nie moge, bo spraw tajnych/sekretne dotyczylay. W koncu ten jezyk o czyms swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:42 miltonia napisała: > No nie moge, bo spraw tajnych/sekretne dotyczylay. W koncu ten jezyk o czyms > swiadczy. robi sie interesujaco. Sluchamy Cie Miltonio, do nas jak w dym... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:43 ja ze swej strony obiecuje tajemnice zabrac do grobu. zawsze tak postepuje. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:45 buggi napisała: > robi sie interesujaco. Sluchamy Cie Miltonio, do nas jak w dym... Tak, tak, tak, wiem, tajemnice jak zawsze do grobu zabieracie. A potem portal az huczy, serwer sie przegrzewa, poczta siada. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:47 miltonia napisała: > buggi napisała: > > > robi sie interesujaco. Sluchamy Cie Miltonio, do nas jak w dym... > > Tak, tak, tak, wiem, tajemnice jak zawsze do grobu zabieracie. A potem portal > az huczy, serwer sie przegrzewa, poczta siada. Anielo za glosno w tym grobie ze mna rozmawiasz, popatrz tylko jak portal huczy Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:40 miltonia napisała: > A moze ten wytkniety jezyk wytknal sie z wrazenia, gdy Kanuk czytal moje > glebokie wynurzenia? On sie tylko zdziwil, ze sie wreszcie wynurzylas, przy pelnym zanurzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:43 Aha, chcesz dac mi do zrozumienia, bez uzycia bawelny, ze u Kanuka odplyw sie zaczal w zwiazku z moim wynurzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:45 miltonia napisała: > Aha, chcesz dac mi do zrozumienia, bez uzycia bawelny, ze u Kanuka odplyw sie > zaczal w zwiazku z moim wynurzeniem? cotton na nic tu, skoro slowo cialem sie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:48 miltonia napisała: > Slowo cialem, a plaza pustynia? MILTONIO, co ja Tobie tu tym cottonem oczy zaslaniac bede: FATAMORGANA! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:50 No nie z Morganem pozegnalam sie niestety. Juz nie moje rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:51 morgan zaniza iq uwazam. nigdy nie wybraabym sie w nim na zadne inteligentne forum Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:58 Aha, ja tez juz. Tchu bym zlapac nie mogla. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:01 Nie znam Morgana, znam Fate i Fatime. A Kanuka uszy teraz pieka od naszego gadania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Wodka jasna pelna IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 22:01 szczesliwie nie morgan zdobi czlowieka. a droga bizuteria :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:04 Gość portalu: aniela napisał(a): > szczesliwie nie morgan zdobi czlowieka. a droga bizuteria :) spac idziesz, ze sie wylogowalas. Preferuje srebro: lyzki, widelce, noze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Wodka jasna pelna IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 22:07 potrzebne mi oczy do czytania, wiec sie wylogowalam. ze sreber najbardziej preferuje mowę. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:09 Gość portalu: aniela napisał(a): > potrzebne mi oczy do czytania, wiec sie wylogowalam. ze sreber najbardziej > preferuje mowę. a to ja zloto milczenia, zmowe tez Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Wodka jasna pelna IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 22:11 ze złota natomiast tekilę. złotą. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:12 ja tam tylko sombrera z butelek zdejmuje i zbieram Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanuk Re: Wodka jasna pelna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.06.03, 22:11 a ja lubie biale zloto. rybke zlota z oczkami z tanzanitu. po imprezie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Wodka jasna pelna IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 22:14 a z ryb to rekina finansjery (to jest post -spam juz) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:15 Gość portalu: aniela napisał(a): > a z ryb to rekina finansjery (to jest post -spam juz) jak rekin to tyko szczeki, do powieszenia w pokoju goscinnym Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:14 Gość portalu: kanuk napisał(a): > a ja lubie biale zloto. rybke zlota z oczkami z tanzanitu. po imprezie :) zloto, które udaje srebro. To tak jak z bananem: w srodku bialy, a na zewnatrz zólty. Wielkie oszukanstwo Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:15 A te oczka to czyje, takie drogocenne, he? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:16 miltonia napisała: > A te oczka to czyje, takie drogocenne, he? w ponczochach pewnie puscily, ale Milton niedomyslna jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:28 E tam, w ponczochch to sa oczka z niczego a nie z tanzanitu. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:37 Ja tam trafie, Ty mam nadzieje nie! Chachachachacha! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:39 miltonia napisała: > Ja tam trafie, Ty mam nadzieje nie! Chachachachacha! wystarczy, ze za Normalsem trafilam. chachachachacha! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Wodka jasna pelna IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 22:50 miltonia napisała: > Ja tam trafie, Ty mam nadzieje nie! Chachachachacha! Miltonia jest o jedną literkę do przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: buggi Re: Wodka jasna pelna IP: *.proxy.aol.com 27.06.03, 23:00 Gość portalu: aniela napisał(a): > miltonia napisała: > > > Ja tam trafie, Ty mam nadzieje nie! Chachachachacha! > > Miltonia jest o jedną literkę do przodu :) zastanowilas mnie tym spostrzezeniem Anielo i musze przyznac Tobie racje, a niech to...! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aniela Re: Wodka jasna pelna IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 23:28 aha nie dokonczylas definiowac? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 23:55 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha nie dokonczylas definiowac? tu nie ma co definiowac, nawet sie nie daje, tu mozna tylko wnioski wyciagnac Odpowiedz Link Zgłoś