Dodaj do ulubionych

Wodka jasna pelna

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.06.03, 14:09
bo zakretka sie zaciela
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 17:43
      To zadna przeszkoda, by wodka owa stala sie pusta.
      • aniela Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 20:13
        jasna (sprawa)
        • miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 20:19
          Jasne to podobno pelne.
          • Gość: kanuk Re: Wodka jasna pelna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.06.03, 20:42
            jesli wszystko jest jasne, to zrozumienie tez powinno byc pelne .
            • miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 20:50
              Tylko co z zacieta zakretka?

Ps. Kanuk, czy to co ostatnio dostalam, to mial byc mejl, bo tresci sie
              doszukac nie moglam (chyba ze stanowila ja ta jedna litera)?
              • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:11
                miltonia napisała:

> Tylko co z zacieta zakretka?
                >
                > Ps. Kanuk, czy to co ostatnio dostalam, to mial byc mejl, bo tresci sie
                > doszukac nie moglam (chyba ze stanowila ja ta jedna litera)?

To jakis kanukowy szyfr Miltonio. A która litere dostalas, jesli wolno, bo
                jesi to byla 'K' to pewnie byl to koniec listu, wiesz podpis 'K' jak Kanuk.
                Ale gdzie podzial sie poczatek listu?
                • tradycja1 Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:14
                  Kanuk sobie dzieli mail na poszczegolne literki...zbieraj je Miltoniu:)
                  • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:17
                    tradycja1 napisała:

> Kanuk sobie dzieli mail na poszczegolne literki...zbieraj je Miltoniu:)

chachacha, dobre. Zbieraj zbieraj, moze haslo na koniec z nich ulozysz
                  • aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:17
                    bedziesz sobie z nich mogla ulozyc dowolną treść. uslyszysz co chcesz
                    uslyszec. swietny wynalazek :)
                    • miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:25
                      P to bodaj bylo. Z Kanukiem to tak jest, ze mozna go rozumiec na wiele
                      sposobow, wiec i tak slysze, co chce uslyszec. :-))))))
                      • aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:29
                        P to moim zdaniem wytkniety język. jakkolwiek bys chciala to rozumiec ;)
                        • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:33
                          aniela_ napisała:

> P to moim zdaniem wytkniety język. jakkolwiek bys chciala to rozumiec ;)

oooo to przed chwila napisalam. Jezor, wywalony jezor.
                      • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:32
                        miltonia napisała:

> P to bodaj bylo. Z Kanukiem to tak jest, ze mozna go rozumiec na wiele
                        > sposobow, wiec i tak slysze, co chce uslyszec. :-))))))

1) Aniela ma racje, ze to swietny wynalazek, uslyszec, to co sie chce. Kanuku,
                        czy ja tez jakas literke dostac moge?

2)a moze to mialo byc :-P, czyli, ze on tobie jezyk pokazuje, ale za co?
                        Podpadlas mu Milton, jak nic.
                        • aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:34
                          a tam wywalony. wysunięty. nie takie rzeczy widzialam na filmach :)
                          • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:37
                            aniela_ napisała:

> a tam wywalony. wysunięty. nie takie rzeczy widzialam na filmach :)

noooo, ja tez, jesli juz o filmach mowa, ale to kanukowy jezyk byl. Myslisz,
                            ze on scenariusz cwiczyl?
                            • aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:38
                              no mogl sobie rezyserowac spontaniczne gesty przeciez.
                              • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:41
                                aniela_ napisała:

> no mogl sobie rezyserowac spontaniczne gesty przeciez.

moim zdaniem bylo cos w tych gestach niekontrolowanego
                                • aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:43
                                  aha taki brak kontroli trzeba dlugo cwiczyc :)
                                  • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:49
                                    aniela_ napisała:

> aha taki brak kontroli trzeba dlugo cwiczyc :)

przed lustrem robi sie to najlepiej
                                    • aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:50
                                      aha moze on w oczach Miltonii jak w zwierciadle?
                        • miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:36
                          A moze ten wytkniety jezyk wytknal sie z wrazenia, gdy Kanuk czytal moje
                          glebokie wynurzenia?
                          • aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:37
                            aha bedziemy mogly to ocenic, dopiero jak nam przyblizysz te wynurzenia ;))

a. z domu poliszynel
                            • miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:41
                              No nie moge, bo spraw tajnych/sekretne dotyczylay. W koncu ten jezyk o czyms
                              swiadczy.
                              • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:42
                                miltonia napisała:

> No nie moge, bo spraw tajnych/sekretne dotyczylay. W koncu ten jezyk o czyms
                                > swiadczy.

robi sie interesujaco. Sluchamy Cie Miltonio, do nas jak w dym...
                                • aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:43
                                  ja ze swej strony obiecuje tajemnice zabrac do grobu. zawsze tak postepuje.
                                • miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:45
                                  buggi napisała:

> robi sie interesujaco. Sluchamy Cie Miltonio, do nas jak w dym...

Tak, tak, tak, wiem, tajemnice jak zawsze do grobu zabieracie. A potem portal
                                  az huczy, serwer sie przegrzewa, poczta siada.
                                  • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:47
                                    miltonia napisała:

> buggi napisała:
                                    >
                                    > > robi sie interesujaco. Sluchamy Cie Miltonio, do nas jak w dym...
                                    >
                                    > Tak, tak, tak, wiem, tajemnice jak zawsze do grobu zabieracie. A potem
                                    portal
                                    > az huczy, serwer sie przegrzewa, poczta siada.

Anielo za glosno w tym grobie ze mna rozmawiasz, popatrz tylko jak portal huczy
                          • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:40
                            miltonia napisała:

> A moze ten wytkniety jezyk wytknal sie z wrazenia, gdy Kanuk czytal moje
                            > glebokie wynurzenia?

On sie tylko zdziwil, ze sie wreszcie wynurzylas, przy pelnym zanurzeniu
                            • miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:43
                              Aha, chcesz dac mi do zrozumienia, bez uzycia bawelny, ze u Kanuka odplyw sie
                              zaczal w zwiazku z moim wynurzeniem?
                              • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:45
                                miltonia napisała:

> Aha, chcesz dac mi do zrozumienia, bez uzycia bawelny, ze u Kanuka odplyw
                                sie
                                > zaczal w zwiazku z moim wynurzeniem?

cotton na nic tu, skoro slowo cialem sie stalo
                                • miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:47
                                  Slowo cialem, a plaza pustynia?
                                  • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:48
                                    miltonia napisała:

> Slowo cialem, a plaza pustynia?

MILTONIO, co ja Tobie tu tym cottonem oczy zaslaniac bede: FATAMORGANA!
                                    • miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:50
                                      No nie z Morganem pozegnalam sie niestety. Juz nie moje rozmiary.
                                      • aniela_ Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:51
                                        morgan zaniza iq uwazam. nigdy nie wybraabym sie w nim na zadne inteligentne
                                        forum
                                        • miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 21:58
                                          Aha, ja tez juz. Tchu bym zlapac nie mogla.
                                          • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:01
                                            Nie znam Morgana, znam Fate i Fatime. A Kanuka uszy teraz pieka od naszego
                                            gadania
                                          • Gość: aniela Re: Wodka jasna pelna IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 22:01
                                            szczesliwie nie morgan zdobi czlowieka. a droga bizuteria :)
                                            • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:04
                                              Gość portalu: aniela napisał(a):

> szczesliwie nie morgan zdobi czlowieka. a droga bizuteria :)

spac idziesz, ze sie wylogowalas. Preferuje srebro: lyzki, widelce, noze
                                              • Gość: aniela Re: Wodka jasna pelna IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 22:07
                                                potrzebne mi oczy do czytania, wiec sie wylogowalam. ze sreber najbardziej
                                                preferuje mowę.
                                                • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:09

> potrzebne mi oczy do czytania, wiec sie wylogowalam. ze sreber najbardziej
                                                  > preferuje mowę.

a to ja zloto milczenia, zmowe tez
                                                  • Gość: aniela Re: Wodka jasna pelna IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 22:11
                                                    ze złota natomiast tekilę. złotą.
                                                  • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:12
                                                    ja tam tylko sombrera z butelek zdejmuje i zbieram
                                                • Gość: kanuk Re: Wodka jasna pelna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.06.03, 22:11
                                                  a ja lubie biale zloto. rybke zlota z oczkami z tanzanitu. po imprezie :)
                                                  • Gość: aniela Re: Wodka jasna pelna IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 22:14
                                                    a z ryb to rekina finansjery (to jest post -spam juz)
                                                  • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:15

> a z ryb to rekina finansjery (to jest post -spam juz)

jak rekin to tyko szczeki, do powieszenia w pokoju goscinnym
                                                  • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:14
                                                    Gość portalu: kanuk napisał(a):

> a ja lubie biale zloto. rybke zlota z oczkami z tanzanitu. po imprezie :)

zloto, które udaje srebro. To tak jak z bananem: w srodku bialy, a na zewnatrz
                                                    zólty. Wielkie oszukanstwo
                                                  • miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:15
                                                    A te oczka to czyje, takie drogocenne, he?
                                                  • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:16
                                                    miltonia napisała:

> A te oczka to czyje, takie drogocenne, he?

w ponczochach pewnie puscily, ale Milton niedomyslna jestes.
                                                  • miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:28
                                                    E tam, w ponczochch to sa oczka z niczego a nie z tanzanitu.
                                                  • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:33
                                                    za Kanukiem nie trafisz, zagadkowy
                                                  • miltonia Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:37
                                                    Ja tam trafie, Ty mam nadzieje nie! Chachachachacha!
                                                  • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 22:39
                                                    miltonia napisała:

> Ja tam trafie, Ty mam nadzieje nie! Chachachachacha!

wystarczy, ze za Normalsem trafilam. chachachachacha!
                                                  • Gość: aniela Re: Wodka jasna pelna IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 22:50
                                                    miltonia napisała:

> Ja tam trafie, Ty mam nadzieje nie! Chachachachacha!

Miltonia jest o jedną literkę do przodu :)
                                                  • Gość: buggi Re: Wodka jasna pelna IP: *.proxy.aol.com 27.06.03, 23:00

> miltonia napisała:
                                                    >
                                                    > > Ja tam trafie, Ty mam nadzieje nie! Chachachachacha!
                                                    >
                                                    > Miltonia jest o jedną literkę do przodu :)

zastanowilas mnie tym spostrzezeniem Anielo i musze przyznac Tobie racje, a
                                                    niech to...!
                                                  • Gość: aniela Re: Wodka jasna pelna IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 23:28
                                                    aha nie dokonczylas definiowac?
                                                  • buggi Re: Wodka jasna pelna 27.06.03, 23:55

> aha nie dokonczylas definiowac?

tu nie ma co definiowac, nawet sie nie daje, tu mozna tylko wnioski wyciagnac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka