Gość: mala IP: 81.21.197.* 17.05.04, 23:03 jakiś ucisk w klatce piersiowej czuje... niepokój, samotność lody nie pomogły :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dalloway Re: co na podły nastrój? IP: *.chello.pl 17.05.04, 23:05 to chyba juz umierasz... sprobuj moze sie reanimowac goraca czekolada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille Re: co na podły nastrój? IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 17.05.04, 23:10 Mnie na podly nastroj wystarczy przytulic sie do ktorego swojego zwierzaczka- natychmiast przechodzi! A co do "kulinarnej" strony, to napij sie kieliszek ulubionego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: co na podły nastrój? IP: *.client.comcast.net 17.05.04, 23:12 na mnie lody zawsze dzialaja (i dobry film) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: co na podły nastrój? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 23:37 wino biale pol na pol z woda - pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch a co na jeszcze paskudniejszy? 18.05.04, 12:30 Mała, pomogło coś Ci wczoraj? Jeśli tak, to co? Pytam, bo z kolei dziś ja mam taki dodupizm, że szukam kąta do zdechnięcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: a co na jeszcze paskudniejszy? IP: 217.11.133.* 18.05.04, 13:38 brunosch napisał: > z kolei dziś ja mam taki dodupizm, że szukam kąta do zdechnięcia... LUDZIE!!! Nie zostawiajcie mnie tak, to nie przelewki! Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: a co na jeszcze paskudniejszy? 18.05.04, 13:40 biedaczku :) mogę Cie wspomoc jedynie duchowo, bom tak glodna,ze nie moge nawet pisac o jedzeniu (to co ja robie na tym forum?????) Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: a co na jeszcze paskudniejszy? 18.05.04, 14:05 Jak rany, no może śpiewaj, albo klnij :) albo do babu swojej zadzwoń, może jest w lepszym nastroju i jakim dobrym słowem Cię wesprze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala niestety jedzonko nie pomogło :( IP: 81.21.197.* 19.05.04, 08:34 tzn nie udało mi się znaleźć skutecznej receptury na ten nastrój Odpowiedz Link Zgłoś
funana Re: co na podły nastrój? 18.05.04, 13:41 Filiżanka gorącej czekolady, film/muzyka, z którym masz wspaniałe wspomnienia, baaardzo pracochłonna potrawa, którą robiąc zatracisz sie i zapomnisz o kłopotach. trzymam kciuki-jestem z Tobą:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: co na podły nastrój? 18.05.04, 13:45 może dobra herbata lub ulubione wino i książka? Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: co na podły nastrój? 18.05.04, 13:53 marghot napisała: > może dobra herbata lub ulubione wino i książka? > Nie chcę wyjść na marudę, ale: 1. Książka nie wchodzi w rachubę - nawet najwspanialsza, bo właśnie wisi mi nad głową jakieś wściekłe opracowanie na przedwczoraj i wizja roboty głupiej a pracochłonnej tak mi humor popsuła 2. Zły jestem tak, że aż mi się ręce trzęsą, herbatą się obleję. 3. Co do wina - uchlałbym się na ponuro i tym bardziej z pisania nici Ghhhrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Bruno, moze 18.05.04, 13:55 zatem jakieś nowlaijki? jakaś słodycz: ciasto sernik na zimno, galaretak z dobrym owockiem, lody Odpowiedz Link Zgłoś
baky Dowcipas 18.05.04, 14:17 Przychodzi kobieta do psychoanalityka... - Panie doktorze, wszystko mnie denerwuje, już nie mogę... - A, może spróbuje Pani muzykoterapii? - Próbowałam. Muzyka mnie denerwuje tak, że... - Hmmm... To może spacer po lesie? - W lesie, to już jestem na maksa wq...na! - Hmmm... A seks? - Szczerze powiem, że nie próbowałam. Mieszkam na odludziu... Sąsiada żadnego... - Właściwie, to płaci Pani za wizytę... Jestem lekarzem - pomogę. Proszę się rozebrać i położyć. Teges. Ubierają się. - No i jak się Pni czuje? - Jakby lepiej, ale i tak czuję lekkie poirytowanie... - Co? - No bo albo w te, albo we wte, a nie w te i we wte, w te i we wte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Pomóżcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 13:51 Ja też kiepsko się czuję :( Skończyło się coś, na czym mi zależało. Co może poprawić humor? Tylko nie muzyka i wspomnienia, bo to boli... Zrobiłabym lasagne, dużo czasu zajmuje, ale sama nie zjem :((( Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: Pomóżcie... 18.05.04, 14:00 Na podły nastrój pomaga mi najbardziej nie jedzenie, a gotowanie. I im bardziej pracochłonna potrawa (najlepsze jest siekanie, tym bardziej dziala, jak balsam dla mojej duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghe_72 Re: co na podły nastrój? IP: *.acn.waw.pl 18.05.04, 13:54 Nutella, łyzką. W ilosciach hurtowych M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: co na podły nastrój? IP: *.pl 18.05.04, 14:03 a potem mdłości? Brrr, to już wolę podły nastrój Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Tysz mam chandrę, jestem w pracy... 18.05.04, 14:01 i nijak nie mogę sobie ulżyć. zjadłabym cos małego, smacznego, a tu nic się nie da zrobić :(((( chyba ciśnienei goni w dół Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: Tysz mam chandrę, jestem w pracy... 18.05.04, 14:08 to jest właśnie ta pogoda, kiedy inni dołują a ja jak ten skowroneczek jakaś taka z innej bajki jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag na podły nastrój IP: *.pl 18.05.04, 14:08 polecam - dobrego kumpla (może być rodzaju żęńskiego albo męskiego), który nie będzie zadawał pytań, ale serdecznie rozbawi. Wspólnie wymyślony posiłek, albo do knajpki. Po takiej rorywce to i lepiej się pracuje i pisze te jakieś zaległe rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Do Brunoscha i innych zdołowanych 19.05.04, 09:12 Zwalcie winę na pogodę i szalejące ciśnienie. Właczcie głosno muzykę i tanczcie:) (jak kto lubi i ma warunki). To minie. Słowo honoru. Minie. Jakby co kawa lekko zakropiona alkoholem. M. Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: Do Brunoscha i innych zdołowanych 19.05.04, 09:17 na dzis dla zdolowanych: crass.on.ru/flash/bbird.html Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch uhmmm 19.05.04, 09:23 No, ptaszek niezły - zwłaszcza gdy szczerzy kły i wywala jęzor. Też bym tak chciał, ale w miejscu poblicznym nielzja. Podejmowałem próby z sałatką z pomidorów, fety, bazylii, czosnku i majonezu. Potem dostały mi się ciastka tureckie z farfoclami (sezam, słonecznik, jakieś orzechy). Podziałało, ale na krótko. I znów dzień świstaka. Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: uhmmm 19.05.04, 09:57 włączyć głośniki i jazda :)) www.fun.from.hell.pl/2003-11-24/bubblewrap.swf Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: uhmmm 19.05.04, 10:04 a jak już nic nie pomoże fun.from.hell.pl/2003-02-21/banner.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala to działa, ale i uzależnia... IP: 81.21.197.* 19.05.04, 10:18 trochę tylko brak tego "wrażenia" pod palcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: uhmmm IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.04, 10:20 Ehh, dobre, ale tylko na chwile... Przygotowałam na dziś masę pyszności, a znajomi... zapomnieli o moich urodzinach. Nawet On.... Chyba sama otworzę wino... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch No to... 19.05.04, 10:29 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Będziemy pamiętać i życzyć pogody ducha. A tak między nami: czniaj znajomych, niech się kiszą... najmilsze towarzystwo to wyłącznie nasze własne - tak inteligentnych, oczytanych i błyskotliwych jak jesteśmy my sobie sami - to nie ma! Ja tam nigdy ze sobą się nie nudzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda KATINKA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:45 Wszystkiego NAJLEPSZEGO :))) Głowa do góry! PS. Mój zapomniał o Dniu Kobiet. Nie odzywał się przez parę dni. Olałam Go. Nie jest mnie wart. Będzie Ktoś, kto zasłuży na uczucie. Pozdrawiam! Spełnienia marzeń :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Wszystkiego najlepszego IP: 81.21.197.* 19.05.04, 11:29 dużo miłości, mnóstwo pyszności i pamiętaj dzień się jeszcze nie skończył może jakąś niespodziankę szykują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Wszystkiego najlepszego IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.04, 12:20 Dziękuję wam baardzo :) Jestem mile zaskoczona. Sama zazwyczaj tylko czytam wypowiedzi na tym forum i potem testuje we własnej kuchni... a tu takie serdeczne zyczenia! Ale wina i tak ubyło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fey Re: co na podły nastrój? 19.05.04, 15:30 www.wu-wien.ac.at/usr/h00d/h0047267/Clip/behappy.swf Odpowiedz Link Zgłoś
fey Re: co na podły nastrój? 19.05.04, 15:31 Tzn. www.wu-wien.ac.at/usr/h00d/h0047267/Clip/behappy.swf I wszystkie, co NAJLEPSZE!!! Fey+Krzyś(34tc) Odpowiedz Link Zgłoś
elisabeth20 Re: co na podły nastrój? 20.05.04, 11:07 na ostro: pizza z duza iloscia sera i oliwek soczysty stek z frytkami babka ziemniaczana na slodko: lody z duuza iloscia bitej smietany i bakaliami,tudziez sosem czekoladowym ciacho z kremem[w proporcji 3/4 kremu,reszta ciasto:-)] tiramisu plus wino[butelka na osobe:-)))))] i zwariowana komedia jako dodatek[np."next friday"] Odpowiedz Link Zgłoś
kags Re: co na podły nastrój? 20.05.04, 13:18 ja ostatnio zjadlam sloik snickersa. dzisiaj tez podly humor, usmazylam sobie chlebek... bo nic nie mam w domu, niestety wyjscie do sklepu moglo by skonczyc sie pordem, ech. a humor mogly by mi poprawic nalesniki z pomaranczami i nutella + bita smietana + lody waniliowe i truskawki... a stary spi, wrrr!!! Odpowiedz Link Zgłoś