dressuphermind 11.05.12, 13:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martula_n Re: Lody, ogółem:) 11.05.12, 13:50 jak grycanki niby? grycanki a lody grycan to totalnie co innego, inna firma i wszystko, tylko nazwisko te same. poza tym raczej nie ma szans żebyś się upasła na lodach :) Odpowiedz Link Zgłoś
sznupkowie Re: Lody, ogółem:) 11.05.12, 14:11 ja w upaly zamiast pic gazowane napoje czy slodkie soki robie domowe mrozone herbatym-caly dzbanek herbaty dodaje pare plastrow imbiru ,lemonki,cytryny ,do tego sok z cytryny i pare lyzeczek miodu,po ostygnieciu dodaje lodu. Swietnie,gasi pragnienie Odpowiedz Link Zgłoś
martula_n Re: Lody, ogółem:) 11.05.12, 14:32 jakoś imbiru w tym nie widzę, nie wiem, kojarzy mi się że imbir to raczej rozgrzewa Odpowiedz Link Zgłoś
sznupkowie Re: Lody, ogółem:) 11.05.12, 14:38 w azji gdzie upaly niemilosierne -imbir jest bardzo popularny bo jest orzezwiajacy jezeli pijesz go na zimno....:)Sa tez lody imbirowe. ta sama herbata na goraco,jest bardzo dobra na przeziebienia,tylko potroic ilosc imbiru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies-li-kot Re: Lody, ogółem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 16:19 Lemoniada - imbir, limonka, miód, mięta, woda gazowana - przepis od Greka. Znakomicie gasi pragnienie, non stop latem w dzbanku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ja się schładzam letnią/ciepławą herbatą, IP: *.unitymediagroup.de 11.05.12, 14:41 bez cukru i innych dodatków. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr2 lody maslankowe sa najlepsze, 12.05.12, 09:44 ali-ja napisała: > weź nic mi nie mów, ja zaczęłam dzień od półlitrowego kubełka lodów śmietankowy > ch grycana..................... smacznie bo smacznie, nawet bardzo, ale w sumie > dziś można;) > > herbata mrożona też, ale nie jakieś tam sklepowe herbaty mrożone, tylko robię s > ama. bez cukru koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: Lody, ogółem:) 12.05.12, 16:54 Odkąd dokładniej poczytałam sobie na opakowaniu skład tych kultowych lodów - nie kupię ich choćbym miała paść z wycieńczenia:( Odpowiedz Link Zgłoś
edyta95 Re: Lody, ogółem:) 25.05.12, 08:31 który składnik tak Cię przeraził? tak z ciekawości pytam Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Lody, ogółem:) 12.05.12, 21:37 arbuzy, chlodnik litewski, salata z mozarella, surowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad_dk Re: Lody, ogółem:) IP: *.dip.t-dialin.net 13.05.12, 15:48 żadne lody, żadne żarcie. Najlepiej gasi pragnienie zimne piwo i to w ilościach >3 Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Masz wątpliwości? :-)) 25.05.12, 10:28 To popatrz tu: ludzie.gazeta.pl/3piotrd/0,0.html Admini śpią, chociaż link dostali... Odpowiedz Link Zgłoś
komanchu Lody Zuppa Inglese 27.05.12, 19:57 A podpowiedzcie mi, gdzie kupię lody Zuppa Inglese, Bruno Gelato? Przypadkiem wlazłam na nie przeglądając delikatesy internetowe i ciekawi mnie bardzo, jak smakują. Znajdę je może w ofercie którejś z ogólnopolskiej sieci supermarketów albo w cukierniach? Odpowiedz Link Zgłoś