Dodaj do ulubionych

portfel w dłoń

01.07.04, 11:54
znalazłem !!!
www.decare.com.pl/index.pl?page=produkty
polecam produkty blue dragon zwłaszcza
Obserwuj wątek
    • borgia1 Re: portfel w dłoń 01.07.04, 13:21
      Gieziku drogi znów... Małe pytanko - nie orientujesz się czasem ile wynoszą
      koszty przesyłki? Produktów nie tylko orientalnych... Bo jakoś nie mogę
      znaleźć. Wiesz, że teraz przez Ciebie będą mi się śniły suszone pomidory...
      • marghot Re: portfel w dłoń 01.07.04, 13:23
        nie znam co prawda kosztów przesyłki, ale wydaje mi się, że
        kupując "niewirtualnie" poniesiesz mniejsze koszty zakupu.
        • borgia1 Re: portfel w dłoń 01.07.04, 13:30
          Z pewnościa, ale jest jeden problem - nie wszystko jest dostępne u nas w
          sklepach. A przejażdżka do najbliższego Krakowa równa się większemu wydatkowi.
          Pozostawałoby mi tylko czekać, aż ktoś wpadnie na pomysł i pokaże się to w
          miejscowych supermarketach. Od paru lat na przykład szukam ciasta phyllo... Ni
          hu hu... Więc czasem warto wiedzieć. A pomidory co prawda są, tylko zobaczyłam
          na zdjęciu no i kropka. Bo nie ma ich w mojej lodówie.
          • marghot Re: portfel w dłoń 01.07.04, 13:47
            No tak, na braki sklepowe internet jest dobry.
            szkoda, ze nie było w Polsce sklepów on-line w latach '80 ;)))
      • giezik Re: portfel w dłoń 01.07.04, 13:25
        znalazlem:
        "Informujemy również, że do zamówień w wysokości do 100 zł dodawana jest opłata za dostawę w wysokości 12,20 zł. Przy zamówieniach powyżej 100zł. dostawa gratis"

drogawo. Trzeba by ba maksa pojechac. Polecam papadums - mi bardzo smakowaly, ten malenki sambal indonezyjski, ale to wszytsko mało.
        Pomidory maja drogie (ale sa chyba w oliwie samej)
        • borgia1 Re: portfel w dłoń 01.07.04, 13:33
          Dzięki. Zawsze można zrobić zrzutę. Na zasadzie - kilka chętnych osób i
          wychodzi taniej... Tylko wtedy może się okazać, że jakiegoś produktu właśnie
          zabrakło...
          • Gość: Cynamoon Re: portfel w dłoń IP: *.it / 62.233.189.* 01.07.04, 19:22
            Ale swietny sklepik!
            A czy tam nie ma podanych cen produktow, czy ja ich nie widze?
            Niektore z tych artykulow wiem gdzie kupic w realu, ale i tak nie te co bym
            najbardziej chciala :-(
            • Gość: senin Re: portfel w dłoń IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 01.07.04, 22:43
              kliknij na koszyk, cena sie pokaze

Ja tak sobie porownywalam te ceny z naszymi w au i wychodzi, ze wiele z nich to
              ho! ho!
        • Gość: Minutka Re: portfel w dłoń IP: *.vx.pl / *.vx.pl 07.07.04, 22:17
          Pomidory tylko o 1zł drożej, niż u mnie w sklepie...
          • marghot Re: portfel w dłoń 08.07.04, 09:44
            no toa, ale są jeszcze koszty przesyłki
            a to niewątpliwie podraża całe przedsięwzięcie :(
            • giezik Re: portfel w dłoń 08.07.04, 09:46
              chyba faktycznie, trzeba zebrac grupe osob. POzamawiac za min 100 i juz
    • Gość: krasnowo no właśnie IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 10:26
      My - szczęściarze mieszkający na prowincji nie mamy takich dylematów. Nie ma
      wyboru jak bulić -> inaczej trzebaby zrezygnować z wielu frykasów a 12,- to
      koszt przesyłki ponad 10kg paczki, a mówią, że w internecie taniej :o(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka