giezik 01.07.04, 11:54 znalazłem !!! www.decare.com.pl/index.pl?page=produkty polecam produkty blue dragon zwłaszcza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borgia1 Re: portfel w dłoń 01.07.04, 13:21 Gieziku drogi znów... Małe pytanko - nie orientujesz się czasem ile wynoszą koszty przesyłki? Produktów nie tylko orientalnych... Bo jakoś nie mogę znaleźć. Wiesz, że teraz przez Ciebie będą mi się śniły suszone pomidory... Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: portfel w dłoń 01.07.04, 13:23 nie znam co prawda kosztów przesyłki, ale wydaje mi się, że kupując "niewirtualnie" poniesiesz mniejsze koszty zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
borgia1 Re: portfel w dłoń 01.07.04, 13:30 Z pewnościa, ale jest jeden problem - nie wszystko jest dostępne u nas w sklepach. A przejażdżka do najbliższego Krakowa równa się większemu wydatkowi. Pozostawałoby mi tylko czekać, aż ktoś wpadnie na pomysł i pokaże się to w miejscowych supermarketach. Od paru lat na przykład szukam ciasta phyllo... Ni hu hu... Więc czasem warto wiedzieć. A pomidory co prawda są, tylko zobaczyłam na zdjęciu no i kropka. Bo nie ma ich w mojej lodówie. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: portfel w dłoń 01.07.04, 13:47 No tak, na braki sklepowe internet jest dobry. szkoda, ze nie było w Polsce sklepów on-line w latach '80 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: portfel w dłoń 01.07.04, 13:25 znalazlem: "Informujemy również, że do zamówień w wysokości do 100 zł dodawana jest opłata za dostawę w wysokości 12,20 zł. Przy zamówieniach powyżej 100zł. dostawa gratis" drogawo. Trzeba by ba maksa pojechac. Polecam papadums - mi bardzo smakowaly, ten malenki sambal indonezyjski, ale to wszytsko mało. Pomidory maja drogie (ale sa chyba w oliwie samej) Odpowiedz Link Zgłoś
borgia1 Re: portfel w dłoń 01.07.04, 13:33 Dzięki. Zawsze można zrobić zrzutę. Na zasadzie - kilka chętnych osób i wychodzi taniej... Tylko wtedy może się okazać, że jakiegoś produktu właśnie zabrakło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: portfel w dłoń IP: *.it / 62.233.189.* 01.07.04, 19:22 Ale swietny sklepik! A czy tam nie ma podanych cen produktow, czy ja ich nie widze? Niektore z tych artykulow wiem gdzie kupic w realu, ale i tak nie te co bym najbardziej chciala :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin Re: portfel w dłoń IP: *.193.220.203.acc01-lord-gla.comindico.com.au 01.07.04, 22:43 kliknij na koszyk, cena sie pokaze Ja tak sobie porownywalam te ceny z naszymi w au i wychodzi, ze wiele z nich to ho! ho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minutka Re: portfel w dłoń IP: *.vx.pl / *.vx.pl 07.07.04, 22:17 Pomidory tylko o 1zł drożej, niż u mnie w sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: portfel w dłoń 08.07.04, 09:44 no toa, ale są jeszcze koszty przesyłki a to niewątpliwie podraża całe przedsięwzięcie :( Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: portfel w dłoń 08.07.04, 09:46 chyba faktycznie, trzeba zebrac grupe osob. POzamawiac za min 100 i juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnowo no właśnie IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 10:26 My - szczęściarze mieszkający na prowincji nie mamy takich dylematów. Nie ma wyboru jak bulić -> inaczej trzebaby zrezygnować z wielu frykasów a 12,- to koszt przesyłki ponad 10kg paczki, a mówią, że w internecie taniej :o( Odpowiedz Link Zgłoś