saiss 21.07.04, 20:14 Wątek o "upalnym" jedzeniu już był, teraz o pisiu. Czym sie ratujecie w upały? Ja soczkiem, wodę mineralna i schłodzoną(Biiip - to nie reklama) Veroni Minerale formy zbyszko chyba. Oraz dużo herbaty i ziół. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.nes Re: Co do picia? 21.07.04, 20:17 > Czym sie ratujecie w upały? Miętą z cytryną :) ...mmmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: Co do picia? 22.07.04, 11:31 brunosch napisał: > najlepszy jest napój z kota. CZyli koktail zkota? "Wybieramy ładnego, soczystego kota i zakopujemy w ogródku(...) " ? Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Co do picia? IP: 217.11.133.* 22.07.04, 11:53 Tjaaa. :D Ale, Saiss, nie kończ, bo jottka rzuci na nas przekleństwo i ekskomunikuje nie przebierając w słowach... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Co do picia? 22.07.04, 11:55 Gość portalu: bruno napisał(a): > Tjaaa. :D > Ale, Saiss, nie kończ, bo jottka rzuci na nas przekleństwo i ekskomunikuje nie przebierając w słowach... MORDERCA!!!!!!!!! i to jeszcze w buźką garfielda na widoku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Co do picia? IP: 217.11.133.* 22.07.04, 11:58 ja też kocham koty, a ten przepis podaję ZAWSZE z błyskiem grozy we wzroku. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Co do picia? 22.07.04, 12:09 Gość portalu: bruno napisał(a): > ja też kocham koty smakosz sie znalazł :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Co do picia? IP: 217.11.133.* 22.07.04, 13:20 Nie napisałem przecież że LUBIĘ ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Co do picia? 22.07.04, 13:24 hipokryt powiedz lepiej, co ty dziś zrobiłeś dla swojego kota? Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Co do picia? 22.07.04, 08:52 najchętniej to zimnym piwej, ale codziennie się nie da ;-( więc kawa frappe (na ogół własnej roboty, najlepiej jak robiona z kawy miętowej - orzeźwia i pobudza), zimna chuda cola (ale raczej niezbyt często), woda mineralna, zielona mrożona herbata liptona (wiem, że wąłsnej produkcji zdrowsza, ale jak mi się chce pić to już, a nie za czas jakiś kiedy wreszcie herbata będzie dobra do picia) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Co do picia? 22.07.04, 08:56 a tak poważnie - gorąca, gorzka, mocna herbata. To naprawdę gasi pragnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: Co do picia? 22.07.04, 13:13 brunosch napisał: > a tak poważnie - gorąca, gorzka, mocna herbata. > To naprawdę gasi pragnienie. Najlepiej ze swieza mieta. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Co do picia? 22.07.04, 13:39 Woda mineralna niegazowana w temperaturze pokojowej; ciepła herbata miętowa; czarna herabta z liśćmi mięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Co do picia? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.04, 14:01 Do dzbanka wlewamy mineralna niegaz. Wkladamy duuzo lisci miety. Moga byc z lodygami. Zostawiamy na godzine. Pijemy. Mozna tez dodac listki melisy. Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: Co do picia? 22.07.04, 14:15 Bardzo lubie taki napoj: sok jablkowy (z kartonu) do ktorego wrzucam czastki jablka, najlepiej z czerwona skorka, plasterki pomaranczy i limonek (za skorka, uprzednio dobrze wyszorowana) i listki swiezej miety. Musi to postac w lodowce pare godzin. Na koniec dolewam wody sodowej w tej samej ilosci, co bylo soku. Wspaniale prezentuje sie w szklanym dzbanku na letnich przyjeciach. Odpowiedz Link Zgłoś