Dodaj do ulubionych

zazdroszcze Wam

IP: 212.244.54.* 24.08.04, 08:30
uwielbiam czytać to forum i wyobrażać sobie te wszystkie smakołyki. nie
poczuję jednak ich smaku, bo nie jadam takich rzeczy przez własną głupotę.
żyję tylko na skromnych śniadankach z cylku mleko + płatki i jabłuszko, a
potem do końca dnia już nic. ostatnio zmuszam sie nawet do tych sniadan, bo
nie jestem głodna. chudne w oczach, ale wszystkich okłamuje, ze jest ok, a
jak zjem od czasu o czsu np jakis owoc, albo cos jeszcze np ok 12 czy 15 to
odrazu sie boje, ze utyje. odrazu widze siebie monstrualną, pomimo, że moje
bmi wynosi 16. pomocy, prosze!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mam pomysl Re: zazdroszcze Wam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 08:39
      Powinnas umowic sie ze mna. Ja ci cos ugotuje wspanialego i dopilnuj bys to
      zjadla. Jesli uda mi sie to zrealizowac bedziemy to powtarzac. :) Pozdrawiam
    • Gość: giezik Re: zazdroszcze Wam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 08:50
      dziewczyno pędź do lekarza i psychologa. Jak najszybciej. Z ta choroba nie ma cackania.
      Zyczę powrotu do zdrowia i smakowania życia, rowniez w postaci jedzenia (ale już bez lęku)
    • hania55 Re: zazdroszcze Wam 24.08.04, 09:08
      Zgadzam się z Giezikiem, Smutna: marsz do lekarza :-) I zaglądaj tu częściej. A
      nuż na coś się skusisz i odkryjesz, że mądre jedzenie nie oznacza tycia?
    • Gość: monia Re: zazdroszcze Wam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 09:24
      to jest anoreksja, wlasnie sama zmagam sie z ta choroba, teraz mam bmi 15 i
      wlasnie wyszlam w pt z psychiatryka w poznaniu, leczylam sie tam na to, jak
      tam trafilam mialam bmi troche powyzej 10. uwazaj na siebie, to podstepna
      choroba!
    • marghot Do lekarza, ale już .... 24.08.04, 09:53
      To po pierwsze, a może po drugie.
      Bo po pierwsze, to przestań sama siebie okłamywać!!! że jest dobrze, bo nie
      jest.
      Idź do specjalisty, na pewno pomocna okaże się pomoc psychologa/psychiatry i co
      najważniejsze wsparcie ze strony bliskich Ci osób. My też pomożemy na ile to
      będzie możliwe.
      Ze swej strony mogę powiedzieć, że jedzenie jest wspaniała sprawą i malutkimi
      kroczkami możesz dołączyć do naszego grona kochających wspaniałości
      kulinarne :))
      • Gość: Cynamoon Re: Do lekarza, ale już .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 10:10
        i pamietaj, ze MOZNA z tego wyjsc.
        • Gość: monia Re: Do lekarza, ale już .... IP: *.tele2.pl 24.08.04, 10:18
          Hmm ktos tu bezczelnie sie podszyl pode mnie co zauwazylam juz wczoraj.
          Ostatnio nawiedzaja to forum nastolatki ktore robia sobie jaja. Ok bede sie
          logowac bo niepodoba mi sie to podszywanie!!!
          • Gość: monika-monia Re: Do lekarza, ale już .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:04
            przepraszam bardzo, ale poprostu mam tak na imie. rzeczywiscie jestem nastolatka
            (19 lat), ale nie glupia i to co napisalam jest niestety prawda...
        • eirinn Re: Do lekarza, ale już .... 24.08.04, 10:23
          I przestań oglądać te kolorowe magazyny, które wmawiają kobietom że ideał
          piękna to skrzyżowanie wieszaka z kijem od miotły i prześcigają się w
          wymyślaniu coraz to bardziej szkodliwych diet. Popatrz na prawdziwe kobiety
          sukcesu, nie modelki i aktorki, bo to najczęściej są istoty pozbawione zdrowego
          rozsądku, ubezwłasnowolnione przez rzesze agentów. Popatrz na szczęśliwe
          kobiety, które czerpią radość z drobnych przyjemności, z zachwycania się sztuką
          i muzyką, a nie swoim wyglądem. Od tego jest kobieta, żeby nie wyglądała płasko
          jak facet. I szybko poszukaj pomocy, póki sama widzisz, że jest z tobą
          niedobrze.
    • Gość: Nobullshit Re: zazdroszcze Wam IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 24.08.04, 12:17
      W charakterze dodatkowej motywacji do jedzenia i przytycia:
      jak mawiała moja babcia: "Mężczyzna nie pies, na kości nie poleci".

Ty - marsz do lekarza (a potem do knajpy), ja - trzymam kciuki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka