tomek854 12.10.09, 18:24 Taką: damncoolpics.blogspot.com/2009/09/maltese-falcon-worlds-largest-sailing.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-tk Re: Chcę żaglówkę! 12.10.09, 18:27 hmm... obawiam się, że Twoje auto mogłoby nie dać rady. Już nie mówię o ciąganiu przyczepki ale takie żagle to trzeba czasem do pralni oddać ;) Odpowiedz Link
tomek854 Re: to nie chcij tylko se kup ;-) n/t 12.10.09, 19:57 Ja liczę na to, że to Wy mi kupicie. Może nie pod choinkę, bo by się mogła nie zmiescić, ale np. pod sekwoję... Odpowiedz Link
margotje Re: to nie chcij tylko se kup ;-) n/t 12.10.09, 20:03 Wy = Pauli' s? czy Wy = Forumowa Spolecznosc? Odpowiedz Link
tomek854 Re: to nie chcij tylko se kup ;-) n/t 12.10.09, 20:04 Wszystko mi jedno. Bylebym miał żaglówkę ;-) Odpowiedz Link
margotje Re: to nie chcij tylko se kup ;-) n/t 12.10.09, 20:12 pogadasz sobie o tym - bardzo rozlegle - z E. On zapalony zeglarz. Odpowiedz Link
kaqkaba Re: Chcę żaglówkę! 12.10.09, 20:19 W sam raz na kryzysowe czasy. Na żagielkach się na benzynce przyoszcędzi. Ale pamiętaj. Szejkom go, jak Ci się znudzi nie sprzedaż. Nie wypada im. Odpowiedz Link
franek-b Re: Chcę żaglówkę! 12.10.09, 20:44 Abramowicz może weźmie, choć on lubi motorowe. ale lubi wszystko co najwieksze. osobiście wolę coś takiego: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kaqkaba Re: Chcę żaglówkę! 12.10.09, 22:20 > osobiście wolę coś takiego: Jakby tam jakiś silniczek odrzutowy na dupce zamontować to nawet można by troszku polatać. Skrzydełka ma aż miło. Dokoła świata równo po równiku. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Chcę żaglówkę! 12.10.09, 20:40 A czy na czymś takim da się"na umrzyka skrzyni" zaśpiewać? Odpowiedz Link
tomek854 Re: Chcę żaglówkę! 12.10.09, 21:06 No pewnie, że się da. "Heeej hooo, na umrzyka mauzoleum.... I tankoooowiec rumu!" ;-) Odpowiedz Link
emes-nju Re: Chcę żaglówkę! 13.10.09, 10:29 Strasznie przyziemny sie poczulem... Bo ja to wolalbym RACZEJ TAKA... Odpowiedz Link
emes-nju Re: Chcę żaglówkę! 13.10.09, 11:53 No dobra... Od biedy moze byc cos z TEJ stoczni ;-) Nie zeby jakos bardzo mi sie podobaly (z zewnatrz ok., ale wnetrza sa nieco zbyt sterylne jak na moje upodobania), ale Wally, to synonim jakosci i astronomicznej ceny. Nadal jednak wole jacht zaglowy niz statek zaglowy ;-) Odpowiedz Link
franek-b Re: Chcę żaglówkę! 13.10.09, 12:55 > No dobra... Od biedy moze byc cos z TEJ stoczni ;-) > > Nie zeby jakos bardzo mi sie podobaly (z zewnatrz ok., ale wnetrza sa nieco zby > t sterylne jak na moje upodobania), ale Wally, to synonim jakosci i astronomicz > nej ceny. Przepiękne. Ja tam je wciągam w całości i uwielbiam sterylne wnętrza. > Nadal jednak wole jacht zaglowy niż statek zaglowy ;-) generalnie też bardziej mi się podobają yachty jednomasztowe :-P na przykład takie tradycyjne Odpowiedz Link
emes-nju Re: Chcę żaglówkę! 13.10.09, 13:07 Akurat Bavarii, jako 100% "konfekcji" nie lubie. Nie dosc, ze sa nieomal na gwozdzie zbijane, to jeszcze zdarzaja im sie powazne wpadki ze statecznoscia dynamiczna - Bavaria 32 z okolic 2000-2002 roku. Przyznac jednak trzeba, ze ani wygladowi ani "hotelowi" Bawarii niewiele mozna zarzucic. Odpowiedz Link