jagoda85 13.10.14, 11:39 Witam, co się dzieje z Galerią Potraw, u mnie nic nie ma, napisane jest null, też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
squirk Re: Galeria Potraw 13.10.14, 11:43 jagoda85 napisała: > Witam, co się dzieje z Galerią Potraw, u mnie nic nie ma, napisane jest null, t > eż tak macie? Ładuje mi się tylko nazwa i opis, żadnych przepisów i zdjęć. Ze 2 tygodnie temu były spore problemy z forami (nie miałam do kilku dostępu, dostawałam informację "forum nie istnieje", może znów coś się posypało. Odpowiedz Link Zgłoś
posenerka Re: Galeria Potraw 13.10.14, 11:53 Teraz też tak mam ale nie ma czego żałować, 2h temu działała ale tam się już nic nie dzieje... Wystarczy zajrzeć raz na miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
reniam_123 Re: Galeria Potraw 14.10.14, 10:28 posenerka napisała: > Teraz też tak mam ale nie ma czego żałować, 2h temu działała ale tam się już ni > c nie dzieje... Wystarczy zajrzeć raz na miesiąc. i wszyscy wiemy dlaczego tak się dzieje, ludzie się boją wklejać zdjęcia i przepisy przez durne komentarze wszystkowiedzących i mądrzejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Galeria Potraw IP: 46.77.124.* 14.10.14, 10:55 Wszystkie fora umierają. Na kazdy temat. Nie chodzi o "wszechwiedzace komentarze". Ludzie przeniesli sie chyba na fejs albo w ogole, nie wiadomo dlaczego, mninal zachwyt nad możliwością porozmawiania z nieznanymi osobami na kazdy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Galeria Potraw IP: 194.181.198.* 14.10.14, 14:34 Szkoda że Galeria zamiera. Od niej zaczęło się moje zainteresowanie gotowaniem, podłapałam kilka fajnych pomysłów. Czasem jeszcze tam zaglądam z nadzieją na coś nowego :). Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Galeria Potraw 14.10.14, 14:40 a ja myślę, że zachwyt nie minął, tylko zmieniła się formuła co do przepisów zobrazowanych, to sporo "naszych" forumowiczów widuję na durszlaku i tam się większość ruchu przeniosła, ja bym wolała żeby GP nadal dobrze funkcjonowała, bo na durszlaku ciężko jest wybrać dobre przepisy, skoro codziennie dodawane są setki, a wyszukiwarka durszlakowa działa bardzo wybiórczo, tutaj można było posiłkować się w wyborze dania komentarzami stałych forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: Galeria Potraw 14.10.14, 15:03 Tych wszystkowiedzących wybiałkowałam sobie, nie pokazują mi się, ani tu ani tam, więc jest na to sposób. Zniechęca mnie wciąż nierozwiązany problem , że nie jestem zalogowana po wejściu tam. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwiec.zlosliwiec Re: Galeria Potraw 14.10.14, 15:46 Po prostu Galeria Potraw i jej amatorscy kontrybutorzy spełnili już swoje zadanie. Pałeczkę przejęły 'profesjonalniejsze' przedsięwzięcia: serwisy kulinarne, blogi, kanały na jutubie, portale społecznościowe... Formuła Galerii (przepis + zdjęcie i drzewko komentarzy) jest nieco przestarzała zważywszy, że blog oferuje większe możliwości zredagowania wpisu (układ graficzny, zdjęcia, odsyłacze, klipy wideo), z łatwością można swoją twórczość podlinkować do fejbuniów, twitterów, instagramów i innych narzędzi popularyzacji. Co tu dużo mówić, GP i ogólniej fora Gazety.pl to taka nasza klasa, z niedobitkami dinozaurów... Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: Galeria Potraw 14.10.14, 17:56 Nie wiem na czym to polega, z Naszej klasy już się lata temu wypisałam, na żadnych portalach społ mnie nie ma, tylko w gazecie.pl codziennie niemalże przebywam. Hehe, może czas na drugą falę amatorszczyzny kuchennej, jakoś nie chce mi się stąd odchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś