Gość: Dariusz IP: *.icpnet.pl 28.10.14, 14:21 Mam pytanie do znawców, co sądzicie o smażeniu kotletów na patelni z powłoką marmurową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Smażenie na patelni marmurowej? 28.10.14, 14:40 Gość portalu: Dariusz napisał(a): > Mam pytanie do znawców, co sądzicie o smażeniu kotletów na patelni z powłoką ma > rmurową? Smażone kotlety są niezdrowe. Bez względu na patelnię i jej powłokę. Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Smażenie na patelni marmurowej? 28.10.14, 18:32 Najlepsze sa gotowane najlepiej na parze. Odpowiedz Link Zgłoś
szopen_cn Re: Smażenie na patelni marmurowej? 29.10.14, 00:54 Ja mysle, ze surowe podawane na marmurze. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Wątek na czasie... 29.10.14, 15:50 szopen_cn napisał: > Ja mysle, ze surowe podawane na marmurze. Marmur mi się nie kojarzy kuchennie, ale płyty marmurowe związek ze zbliżającym się świętem mają niewątpliwie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x od teraz bedzie sie kojarzyl marmur z kuchnia IP: *.unitymediagroup.de 29.10.14, 16:10 tinyurl.com/nls387x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x masz cos przeciwko gotowanemu schabowi? IP: *.unitymediagroup.de 29.10.14, 01:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x myslisz o patelni ceramicznej? IP: *.unitymediagroup.de 29.10.14, 01:37 Patelnia nadaje sie, wszystko zalezy od sposobu przyrzadzania miesa i umiejetnosci kucharza. Nie zapominaj, ze mozesz smazyc w temp. ~ 400 °C, czyli bez tluszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: myslisz o patelni ceramicznej? 30.10.14, 10:07 Gość portalu: Dariusz napisał(a): > Mam na myśli taką (...) patelnie i nie wiem skąd nawiązanie do święta zmarłych? Chyba wyszła bardziej nieznajomość tematu... Wyszło szydło z worka, a raczej z patelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Smażenie na patelni marmurowej? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.10.14, 10:59 Gość portalu: Dariusz napisał(a): > Mam pytanie do znawców, co sądzicie o smażeniu kotletów na patelni z powłoką ma > rmurową? czy na niej, czy na innej powlokowej i kuchence indukcji, sa wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x podejrzana firma! IP: *.hsi11.unitymediagroup.de 05.11.14, 02:25 we Wloszech nikt o niej nie slyszal, za to na rynku azjatyckim owszem. Zajmujesz sie dystrybucja? Tomek, Mariusz, Sebastian i Dariusz, hehehe, nawet sie rymuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: podejrzana firma! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.11.14, 11:22 prywatny detektyw? Odpowiedz Link Zgłoś