cuchara 08.09.04, 12:11 Witam, mam prawie całą puszkę skondensowanego mleka słodzonego (niestety otwartą, więc krówek zrobić nie mogę:-). Czy ktoś ma jakiś pomysł, jak mogę je wykorzystać? Jako mleczko do kawy - odpada, bo nie pijam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omango Re: skondensowane mleko 08.09.04, 12:14 po prostu zjesc! :-) ja uwielbiam, choc rzadko pozwalam sobie na to szalenstwo, bo cala puszeczke wciagnac to zadnej problem, a niestety pupka po tym rosnie, ze cho cho! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: skondensowane mleko 08.09.04, 12:16 alez mozesz. wystarczy wlac do rondla i stale mieszac, przez niecala godzine :P Odpowiedz Link Zgłoś
cuchara Re: skondensowane mleko 08.09.04, 12:33 o to fajnie, że mogę zrobić krówki, bo we wcześniejszych wątkach na forum była mowa, żeby gotować zamkniętą puszkę kilka godzin, więc myslałam, że otwartej nie można. Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: skondensowane mleko 08.09.04, 13:15 można tylko trzeba mieszać, mieszać, mieszać, mieszać....:) Odpowiedz Link Zgłoś