segovia 19.09.04, 09:45 Czy można je w Polsce dostać? I nie chodzi mi o aromat, tylko o jogurt jako główny składnik. Zażerałam się tym w Italii, a u nas nie widzę :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: N.C. Re: lody z jogurtu IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 19.09.04, 09:50 Na pewno jadłam ogurtowo winogronowe lody Schellera, Movepick, czy coś w tym stylu. Ale tam był nie tylko jogurt. Dla mnie pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: lody z jogurtu 19.09.04, 10:42 Ja mysle, ze mozna kupic jakis gesty jogurt ( Jogobella jest dobra), duzy, i zamrozic. Ja tak jadlam latem : Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
segovia Re: lody z jogurtu 19.09.04, 11:01 chyba tak zrobię w ostateczności Czy naprawdę żadna firma nie wpadła na wprowadzenie takich lodów do swojego asortymentu? Szkoda. Te włoskie to było niebo w gębie, takie kwaskowate, kremowe i nie "zasładzające". Cudo po prostu. Czy jak zamrożę jogobellę to nie zrobią mi się takie małe grudki z lodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: lody z jogurtu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 11:20 Od paru miesiecy jadam mrozona jogobelle, najlepsza jest po ok. 3 godz. od wlozenia do zamrazarki , potem robia sie grudki, a tak jest kremowa i pyszna. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: lody z jogurtu 19.09.04, 11:31 Lody jogurtowe to lody, zamrozony jogurt to jogurt. Lody jogurtowo-jablkowe / najlepiej zrobic w maszynce do lodow, ale mozna i zamrozic / 250 g jogurtu pelnego - 50 ml smietany - 2 jablka zielone - 2 lyzki cukru - listki miety do dekoracji / galazka porzeczek / - jablka zmiksowac, dodac do jogurtu, cukru i smietany - wymieszac dokladnie i przelozyc do maszynki / lub tylko zamrozic / - wstawic do zamrazalnika - przed podaniem dekorowac mieta / porzeczkami / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CynamonowaMay Re: lody z jogurtu IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.09.04, 14:55 Gość portalu: netka napisał(a): > Od paru miesiecy jadam mrozona jogobelle, najlepsza jest po ok. 3 godz. od > wlozenia do zamrazarki , potem robia sie grudki, a tak jest kremowa i pyszna. Potwierdzam, całkiem smaczne. Jeśli nie próbowałaś, to polecam zamrozić też Jogobellę Muesli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: lody z jogurtu IP: *.proxy.aol.com 19.09.04, 14:18 Są i lody z tofu, tofutti, doskonałe! Odpowiedz Link Zgłoś