mhr2 27.11.15, 11:59 malo znam, podobno bardzo zdrowa, czasami robie na sypko, dodatek do gulasch, grzybow, takie cienkie placuszki ciekawia(z kuchi breton), mozliwe podzielicie swoimi sposobami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a74-7 Re: kasza gryczana 27.11.15, 16:33 dwoisz sie i troisz.. ponoc do golabkow niezla Odpowiedz Link Zgłoś
mhr2 Re: kasza gryczana 30.11.15, 09:07 a74-7 napisał: > dwoisz sie i troisz.. przypadek, > ponoc do golabkow niezla masz racje, wspanialy smak byl, gołąbki uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: kasza gryczana 01.12.15, 18:16 D, a jakie pyszne są gołąbeczki z kaszą gryczana i grzybami... :-) zawiniete w liscie kapusty wloskiej... A. Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: kasza gryczana 03.12.15, 23:11 Albo piróg biłgorajski łysy (przepis w GP) - rewelacja :-) Zaprzyjaźniony rodak wrócił do Polski (nie na długo, już żałuje i będzie emigrował ponownie) zostawiając mi ze 2 kg kaszy gryczanej prażonej, nie zmarnuje się, wyszukałam mnóstwo przepisów. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: kasza gryczana IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.15, 18:50 ja uwielbiam kaszę gryczaną, jak moja znajoma ze Szwecji mówi mysią kaszę, tylko z masłem, nic mi do niej więcej nie potrzeba, pychota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endy Re: kasza gryczana IP: *.gdynia.mm.pl 12.12.15, 01:02 Kasza gryczana plus przesmażony boczek z cebulką, posypane twarogiem, pycha! kasza gryczana w tejze postaci tylko zmielona- jako farsz do pierogów:) Odpowiedz Link Zgłoś