memesy 26.01.08, 23:22 Czy ktoś wie gdzie można kupić kwiaty jadalne Potrzeba mi płatki róży dzikiej za pomoc serdecznie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naura Re: kwiaty jadalne 21.02.08, 22:01 Proponuję wybrać się w czerwcu za miasto i nazbierać tych kwiatków ... Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: kwiaty jadalne 31.03.08, 10:51 O tej porze roku z różą to słabo, chyba że brokułową ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bioantidotum Re: kwiaty jadalne 05.10.09, 23:55 Zapraszam do naszego sklepu w Warszawie BIOantidotum, ul. Hoża 58/60 Mamy tam również kwiaty jadalne. Odpowiedz Link Zgłoś
lila403 Re: kwiaty jadalne 02.02.11, 15:10 Suszone kwiaty jadalne można kupić na www.strefabio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamok Re: kwiaty jadalne 03.01.10, 20:20 Doskonałe są w sezonie (nistety raczej tylko od zaprzyjaźnionych działkowców)są kwiaty cukinii smażone w cieście naleśnikowym, nadziewane, duszone...delikatne w smaku i pachną...a kwiaty dyni np. są już w smaku gorzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
steryl11 Re: kwiaty jadalne 04.02.11, 15:34 memesy napisał: > Czy ktoś wie gdzie można kupić kwiaty jadalne Potrzeba mi płatki róży dzikiej > za pomoc serdecznie dziękuję Zależy, gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lekki_motylek Re: kwiaty jadalne 06.02.11, 22:38 Suszone, organiczne kwiaty jadalne można kupić np. na stronie www.strefabio.pl Mają m.in. róże. Odpowiedz Link Zgłoś
vegabutik.com Re: kwiaty jadalne 09.12.11, 15:18 ślę, że w każdym sklepie specjalizującym się zdrowym odżywianiem. Poszukaj internetowych sklepów, będzie z pewnością łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
fan_ta Re: kwiaty jadalne 01.10.12, 13:48 Kwiaty jadalne można kupić w sklepie www.fusiongusto.pl Ja zamawiam tam, już od jakiegoś czasu. Zawsze świeże i spory wybór mają. Ostatnio wyczaiłam u nich też fajną książkę kucharską na przepisy z kwiatami. Odpowiedz Link Zgłoś