Gość: lomas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 08:31 ale ranny ptaszek ze mnie:) melduję się z kawusią i donoszę że za oknem zimno szaro i pada :( ale mimo wszystko miłego dnia Wam życzę i zmykam pod kołderkę , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szopen Re: Dzień Dobry Wszystkim IP: 204.79.89.* 24.09.04, 08:34 U mnie juz po poludniu. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas Re: Dzień Dobry Wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 08:38 No tak , więc miłego .....* 1.dnia 2.popołudnia 3.wieczoru 4.dobranoc *wstawić w zależności od zamieszkiwanej strefy czasowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
landsbergk Re: Dzień Dobry Wszystkim 24.09.04, 08:47 Dzien Dobry Wieczor! Nareszcie piatek! Hura! W weekend jak zwykle wielkie gotowanie. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Dzień Dobry Wszystkim 24.09.04, 09:03 Dzień dobry, w moim mieście też pada, kawusia wypita, melduje się na stanowisku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Padre Re: Dzień Dobry Wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 09:09 No to i ja, między kupką a zupką, wszystkich pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopen Re: Dzień Dobry Wszystkim IP: 204.79.89.* 24.09.04, 09:12 U mnie jest +32C, wilgotnosc niska, sieci slonce, zero chmurek. Odpowiedz Link Zgłoś
apolka Re: Dzień Dobry Wszystkim 24.09.04, 09:24 Dzień dobry! Chyba nasze okna są niedaleko, bo za moim też szaro i mży i szaro i mży... Ale to piątek i z definicji wynika, że to dobry dzień! Chociaż ... przede mną ciężkie chwile, pakowanie, ostatnia noc w "starym" mieszkaniu, jutro przeprowadzka, sprzątanie (właściwie to SPRZĄTANIE), rozpakowywanie ... . Jakby tego było mało, trzeba zachować pozory normalności ze względu na młodą, a więc jutro wieczorem kąpiel, przytulanie, bajki, kołysanki ... (jak?, gdzie?). Jestem podekscytowana, przerażona, ... szczęśliwa :o) (Nadia kończy dziś 5 miesięcy!) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas Re: Dzień Dobry Wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 13:15 No to gratulacje i dla Młodej (piękny wiek:)) i dla Was ( no bo nowe lokum) i wytrwałości w sprzątaniu-z dnia na dzieńn będzie tylko lepiej . PS U mnie nieśmiało wychodzi słoneczko :) może zagości na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Dzień Dobry Wszystkim 24.09.04, 09:25 No i proszę - weszła pod kołdrę, a człowiek musi zajmować się zajęciami ;) 1 kawa wypita, zimno, wilgotno, potrzebny byłby choć koc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas Re: Dzień Dobry Wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 13:17 Gorzej, dopiero wyszła teraz z pod tej kołdry, straszny spioch jestem :) Ale pewnie kiedyś ( czytaj jak znajdę pracę )już tak nie będzie -ale za to kupię sobię formę do tarty :) Ech optymistka dziś ze mnie straszna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pinos Re: Dzień Dobry Wszystkim 24.09.04, 09:38 Tak, dzien dobry bardzo bedzie... po wczorajszych Gokartach nieco senny, ale... to piatek Frankfurt melduje - sucho, slonecznie, cieplo- Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: Dzień Dobry Wszystkim 24.09.04, 09:55 czesc! w Poznaniu szaro, zimno i siąpi... kawa odhaczona nic mnie dziś nie wkurza bo jadę do domu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna_jl Re: Dzień Dobry Wszystkim IP: 84.97.89.* 24.09.04, 13:09 u mnie piekne slonce, ale wiatr (mistral). Czekam na meza, ktory ma lada chwila wrocic z zakupami s Carrefouru. Salata gotowa, woda na fasolke zielona postawiona, czekam tylko na befsztyki i melona. Dzis obiad express, bo juz nic nie bylo w lodowce. Kawa juz przygotowana w expresie, tylko wlaczyc po obiedzie. Na kolacje bedzie tarta z pomidorami, mozarella i bazylika. Smacznego wszystkim!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Dzień Dobry Wszystkim IP: 192.39.188.* 24.09.04, 13:14 Dzień dobry. O 8.31 byłam w drodze do pracy. Pod kołderkę... niektórzy to mają dobrze. W Warszawie szaro, mokro i smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas Re: Dzień Dobry Wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 11:48 A u mnie dziś słoneczko trochę wygląda z chmursków:) 10 stopni za oknem wiec chyba czas na beret :)bo główka zmarznie . No i oczywiscie niedawno wygrzebałam się z łózia . Niestety mój obiad proszony odwołany więc będzie domowa tarta z cukinią. Miłej soboty wszystkim . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekisk Re: Dzień Dobry Wszystkim IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.09.04, 19:24 Dobrywieczór . Dzień był piękny, słoneczny . Zrobiłam trzy prania . Teraz laba . Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Re: Dzień Dobry Wszystkim 25.09.04, 19:30 Dobry wieczór. Melduję posłusznie, że umyłam okna, zrobiłam dwa prania, a teraz w nagrodę upiekę sobie sernik. Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Dobry Wieczór Wszystkim 25.09.04, 19:44 a ja muszę iść do pracy na... 21. @#%$!@?*& jakiś koszmar... pocieszam się tylko tym, że poczęstunek dziś serwują całkiem przyzwoite krakowskie knajpy: Antrakt, Bohema, Chimera, Chłopskie Jadło, Cukiernia Śliwa, Cukiernia J. Kronenberg, Cyrano de Bergerac, Da Pietro, Gospoda na Woli, Grube Ryby, Kawaleria, La Brasserie, Orient Express, Padva, Paese Restauracja Korsykańska, Pod Różą, Pod Chochołami, Szambelan, Szara Kamienica, Willa Decjusza, Zamek Królewski Niepołomice... Duuużo tego... ciekawe czy będę miała chwilę, żeby wrzucić coś na ruszt... Miłego sobotniego wieczoru Wam życzę ja... L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Dobry Wieczór Wszystkim IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 25.09.04, 20:29 Dobry wieczór . Dziś był ciepły dzień i przyjemny. Posprzątałam mieszkanie, upiekłam ciasto ze śliwkami.I ............... Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Dobry Wieczór Wszystkim 25.09.04, 21:57 U mnie dla odmiany wiosna pelna geba:) Orzech wypuszcza nowe listki, jasmin pachnie oblednie cudnie, slonko przygrzewa solidnie, chmurek zero, totez widok na andyjskie szczyty / juz bez sniegu:))/ niczym nie zasloniety, nawet psy jakos cicho siedza, bylaby pelnia szczescia, niestety wieczory jeszcze chlodne i zdradliwa wiosna zprezentowala mi przeokropna opryszcze na gornej wardze:(( bu jesc nie moge, pic tylko przez slomke, nawet z mowieniem mam klopoty, lekka goraczka tez sie paleta, wiec pozostaje mi lozeczko.Oj ja biedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille Re: Dzień Dobry Wszystkim IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 25.09.04, 22:34 Ja po 2 kawusiach, zwierzatka dopieszczone, sliwki prawie wegierki sie marynuja, jeszcze troche prasowanka czeka.... W sumie niezle, na zewnatrz 23C i sloneczko swieci, zyc sie chce/jest 13:30/. Na obiado/kolacje bedzie....zupa z 10 rodzajow fasolek na wedzonej golonce! Ps. Dynia juz pol zielona, pol pomaranczowa, co znaczy, ze prawdziwa jesien zbliza sie duzymi krokami! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dzień Dobry Wszystkim 25.09.04, 23:19 Ale fajnie się to czyta :) U szczęściarzy ciepło i słonecznie. No cóż, na warszawskim Ursynowie nocka, ale niebo czyste i księżyc zagląda mi w okno. Powinnam skończyć tłumaczenie, ale mi się nie chce. Zaraz potuptam do łóżeczka, tylko dopiję hiszpańską mandarynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: Dzień Dobry Wszystkim 25.09.04, 23:27 w krakowie księżyc robi to samo, znaczy świeci bezczelnie prosto w okno i odbiera chęć do pracy:( poza tym zimno jak w psiarni Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: Dzień Dobry Wszystkim 25.09.04, 23:45 W Paryzu (pod Paryzem) kropi deszcz. Noc. Idzie na jesien. Dzisiejszy dzien byl wcale nie latwy, nic tylko o wlamaniach do mieszkan w Warszawie i kradziezach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas Re: Dzień Dobry Wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 01:19 w Myślenicach zimno strasznie ale u mnie jakby cieplej trochę , właśnie skończyłam oglądać Pod słońcem Toskani i niemal umarłam z zachwytu. Ach te drzewka oliwne :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dzień Dobry Wszystkim 26.09.04, 10:08 Gość portalu: lomas napisał(a): > w Myślenicach zimno strasznie ale u mnie jakby cieplej trochę , właśnie > skończyłam oglądać Pod słońcem Toskani i niemal umarłam z zachwytu. > Ach te drzewka oliwne :) A czytałaś książkę? Jest znakomita! Z tego, co wiem, w filmie dużo faktów zmienili - i dlatego nie chciałam oglądać. Ale może się skuszę w jakiś długi jesienny wieczór ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas Re: Dzień Dobry Wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 13:21 I ja się dziś melduję na posterunku :) wprawdzie tylko na chwilkę bo za oknem cieplutko i szykuje się jakaś wycieczka rowerowa z Miłym :) I.nes niestety książki nie czytałam a wiem że jest znakomita. Zwykle najpierw czytam później oglądam ale już nie mogłam wytrzymać film miałam od 3 miesięcy i kusiło mnie strasznie. Jak tylko lewe pieniązki mi wpadną to pędzę do księgarni. Odpowiedz Link Zgłoś
lomas Re: Dzień Dobry Wszystkim 27.09.04, 11:17 Dzień Dobry , oj ciężki dzień mnie czeka :( nie będę miała jak do Was zaglądać. Ani czasu na gotowanie też nie ma , buuuu Nie znoszę poniedziałków!!! Odpowiedz Link Zgłoś