nobullshit 03.10.04, 18:38 Faktycznie sporo tych kuchennych Wag: Krasnowo 1.10, I.nes 2.10, Iwu 3.10. Nie obrazicie się za życzenia hurtowe? (i spóźnione?) Wszystkiego Smacznego i Nietuczącego, życzy nb Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emka_1 się 03.10.04, 18:52 podłaczę, wszystkiego czego sobie życzycie, do jedzenia i nie tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Re: się 03.10.04, 19:07 DZIĘKUJĘ, dziękuję, dziękuję!!! To niesamowite, że pamiętałyście, bardzo się cieszę. Ja też życzę wszystkim Wagom wszystkiego najlepszego. O kurczę, ale to miłe było! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomme Re: życzenia urodzinowe IP: *.proxy.aol.com 03.10.04, 19:10 ja tez mam dzis urodziny i ciekawa jestem czy mamy podobne zainteresowania kulinarne, wszystkiego dobrego dla takich wag jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: życzenia urodzinowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:13 Dalaczam sie do zyczen, a dla urodzonych dzisiaj- charakterystyka ;-))) www.czary.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik się dołączam rzecz jasna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 19:17 cukiniowo, pieczarkowo, pomidorowo, szałwiowo, makaronowo, bazyliowo i w ogóle smacznowo Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Re: się dołączam rzecz jasna 03.10.04, 19:20 Och, sękju wery macz. Charakterystyka całkiem prawdziwa, że tak skromnie napomknę... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomme Re: się dołączam rzecz jasna IP: *.proxy.aol.com 03.10.04, 19:46 i ja sie tez dolaczam do tej chwili prawdy, tylko skad wziasc te diamenty, bo e.taylor to ja nie jestem. aha, dziekuje pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: się dołączam rzecz jasna 03.10.04, 19:54 wszystkiego dobrego i nietuczacego! Odpowiedz Link Zgłoś
lomas sto lat sto lat i kuchni wielkiej i 03.10.04, 21:55 pyszności samych i jeśli tak się boicie to niech Wam nie idą w kilogramy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: życzenia urodzinowe 04.10.04, 02:55 Ja też się przyłączam z najserdeczniejszymi życzeniami spełnienia testu... www2.gazeta.pl/kartki/0,32097.html?xx_kat=1380206&xx_kartki=1380323 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: życzenia urodzinowe 04.10.04, 05:43 Dla Wag by wazyly TYLKO to co najsmaczniejsze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landsbergk Re: życzenia urodzinowe IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 09:31 Dołączam, spóźnione ale szczere, 100 lat w dobrym zdrowiu, w miłym towarzystwie i przy smacznym jadle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomme Re: życzenia urodzinowe IP: *.proxy.aol.com 04.10.04, 09:56 wszyskim wielce smakowo i smakowicie dziekuje za zyczenia, to niezwykle mile!!! dzis troche boli glowa od szampana i brzuch tez, bo bylo wielkie obzarstwo wiec dzis tylko "cienka zupka na rosolku" i woda mineralna. ale jak to u wag bywa po poludniu pewnie zmienie zdanie i zrobie jakies spagetti w ramach robienia sobie przyjemnosci po-urodzinowych, pozdrawiam serdecznie, pomme Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Re: życzenia urodzinowe 04.10.04, 14:16 Sporo osób się dopisało, więc jeszcze raz dziękuję. A u mnie dzisiaj zapiekanka ziemniaczana... Ale, jak to Waga, nie wiem, czy nie zmienię zdania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomme Re: życzenia urodzinowe IP: *.proxy.aol.com 04.10.04, 15:59 iwu, mamy urodziny tego samego dnia, ale chyba nie roku i jestem bardzo ciekawa czy mamy cos wspolnego, podobny charakter czy podobne podniebienie, to taka zadkosc spotkac kogos kto jest siostra czy bratem zodiakalnym wiec nie zabierajac miejsca w kulinarnym forum mialabym przyjemnosc, jesli mozna, zaprosic cie na gadu-gadu, moj nr 1514820, do smacznego uslyszenia, pomme. zostaw wiadomosc to odklikam, dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
cat-lover Re: życzenia urodzinowe 04.10.04, 18:32 Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear......,happy birthday to you! /kazdej Wadze z osobna/ Mezulek tez Waga, idziemy swietowac w piatek na kolacje do restauracji..... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Ależ ze mnie jest gapa.......... :( 23.11.04, 22:52 Słuchajcie, ja nie jestem taka niewdzięczna, tylko tak potwornie zarobiona... A na tym forum wątki tak szybko przelatują, że - jak widać - co poniektórzy nadrabiaja zaległości z początku zeszłego miesiąca. Niniejszym SERDECZNIE dziękuję za pamięć i życzenia! Ściskam pozostałe Wagi oraz całe towarszystwo na FK :D Odpowiedz Link Zgłoś