lunatica 05.10.04, 22:36 zakładam nowy wątek, bo nie wiem czy się pakować do tej warszawy... szkolenie zapowiada się mocno średnio, więc się waham czy jechać... djacie znać co postanowicie... przynajmnie do czwartku... l. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwu Re: 8 października - Warszawa - jakie prognozy? 05.10.04, 22:59 Podobno pogoda ma się popsuć w czwartek. Też mnie to nie cieszy, bo jutro wyjeżdżam na trzy dni. Trzy dni bez Forum! Toż to pół książki kucharskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kerstink Re: 8 października - Warszawa - jakie prognozy? 06.10.04, 07:22 Moze padac, ma byc chlodniej (do 18 stopni), prosze sprawdzic np. pod weather.icm.edu.pl/ K. Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: 8 października - Warszawa - jakie prognozy? 06.10.04, 17:59 Chyba 13-14C i pochmurno. Trudno w to uwierzyć, bo dzisiaj jest tak ciepło i słonecznie. Niestety, to chyba ostatni dzień złotej jesieni, bo prognoza na najbliższe 2 tygodnie nie jest optymistyczna :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kags Re: 8 października - Warszawa - jakie prognozy? IP: *.futuro.pl 06.10.04, 18:03 hihi, ale mimo to zapraszamy do Stolicy :))). pzdr, KaGS. Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: 8 października - Warszawa - jakie prognozy? 06.10.04, 18:25 Oczywiście!! Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica hmm... chyba nikt mnie nie zrozumiał :-( 06.10.04, 18:44 kilka osób wykazało chęć spotkania w najbliższy weekend w Stolicy. a o "prognozy" nie pogodowe pytam, tylko ludzkie... czy ktoś się jednak zamierza wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: hmm... chyba nikt mnie nie zrozumiał :-( 06.10.04, 18:50 W Stolicy to ja nawet mieszkam, więc wybierać się nie muszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: hmm... chyba nikt mnie nie zrozumiał :-( IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 06.10.04, 22:34 Jeśli przestanę tak smarkać i charkać, to zajrzę. Akurat przed szóstą wyjdę z pierwszego festiwalowego pokazu filmowego i będę w środmieściu - jeśli przestanę tak charkać i smarkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela (chwilowo Wwa) Re: 8 października - Warszawa - jakie prognozy? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.04, 22:21 Pogoda jest tak cudowna, ze nawet gdyby sie popsulo to tez bedzie ladnie. Czyli piatek 8-go, o 18tej, Casablanca, na Krakowskim. Na marginesie: duza buzka dla meteo-satelita francuski i meteo-satelita USA, ktorzy reka w reke wrozyli deszcz i zimno w Warszawie w tym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
funana wieje jak zwykle na wschodniej ścianie 07.10.04, 09:39 ..ale jakoś mnie ominął wcześniej wątek nt. spotkania (fakt, że nie było mnie 10 dni)...więc nie wiem, czy się nie wpraszam niezapraszana.Mogę wpaśc na jakies 1,5 godziny, choć gdzie Casablanca na Krakowskim nie wiem. funana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: wieje jak zwykle na wschodniej ścianie IP: 192.39.188.* 07.10.04, 09:45 Chętnie wpadnę. W którym miejsce przy Krakowskiem Przedmieściu jest ta Casablanca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylka Re: wieje jak zwykle na wschodniej ścianie IP: *.pentor.com.pl / *.pentor.com.pl 07.10.04, 10:25 to ja też wpadnę. o 18 tak? casablanca jest trochę w bok od krakowskiego przedmieścia, jak się idzie od krakowskiego w stronę harendy to zaraz po lewej stronie. za kfc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: wieje jak zwykle na wschodniej ścianie IP: 192.39.188.* 07.10.04, 10:29 18.00 jest OK. A ja się rozpoznamy? Może jakieś pismo kulinarne w ręku? Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: wieje jak zwykle na wschodniej ścianie 07.10.04, 10:34 Gość portalu: bazylka napisał(a): > to ja też wpadnę. o 18 tak? > casablanca jest trochę w bok od krakowskiego przedmieścia, jak się idzie od > krakowskiego w stronę harendy to zaraz po lewej stronie. za kfc ;-) Na Oboźnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: wieje jak zwykle na wschodniej ścianie IP: 192.39.188.* 07.10.04, 10:39 Z opisu wychodzi, że to Oboźna, ale czy opis dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: wieje jak zwykle na wschodniej ścianie 07.10.04, 10:58 Gość portalu: Renata napisał(a): > Z opisu wychodzi, że to Oboźna, ale czy opis dobry? Oboźna nie jest ani długa, ani pokręcona. Nie wiem, gdzie jest Casablanka ale jeśli minąć KFC to prędzej czy później się trafi. W dodatku Oboźna ma tylko jedną stronę, bo z prawej placyk przed IBLem i Kopernik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylka Re: wieje jak zwykle na wschodniej ścianie IP: *.pentor.com.pl / *.pentor.com.pl 07.10.04, 11:36 tak, tak, dobrze kombinujecie - to jest oboźna i z okien widać kopernika :-) naprawdę zaraz za kfc, na pewno znajdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: wieje jak zwykle na wschodniej ścianie IP: 192.39.188.* 07.10.04, 12:17 To jak się rozpoznamy? Wachlarz z jakiej gazety sobie zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Oboźna 07.10.04, 20:38 Tak, Casablanca jest na Oboźnej. Vis a vis Kopernika na pomniku. Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: 8 października - Warszawa - jakie prognozy? 07.10.04, 20:26 Bu...wy sie spotkacie i poznacie i wogole...ja tez chce! Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Melduję sumiennie, że się nie pojawię :-((( 07.10.04, 20:30 ze względu na brak merytorycznych przesłanek świadczących o atrakcyjności szkolenia. mam nadzieję, że następnym razem się uda zorganizować spotkanie w większym gronie, no i z moim udziałem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: 8 października - Warszawa - jakie prognozy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:17 czy cos mnie minelo wlasnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica jeszcze nie... 07.10.04, 21:35 w paru wątkach zawiązała się inicjatywa spotkania w wa-wie w trn weekend, ja ten to pomysł tu wyciągnęłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela (w Wwie) Re: 8 pazdz Casablanca, Krakowskie Przedm. 4/6 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.04, 23:00 Kopia stad: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=16191471&a=16318051 Piatek 8-go, Casablanca, Krakowskie Przedm. 4/6 Autor: ela.tu-i-tam Data: 01.10.2004 23:33 -------------------------------------------------------------------------------- Cale forum spi w weekendzie szaro-burym i deszczowym, kazdy gdzies tam przykryty cieplym kocem, swetry po uszy, za okno lepiej nie wygladac, a kaloryfery to moze juz grzeja a moze jeszcze nie. Satelity meteorologiczne zgadzaja sie ze soba, najblizsze pare dni bedzie w Warszawie szaro-buro i deszczowo. A ja tu z nutka nadziei na przejasnienie, nawet czasowe. Czy znacie Casablanke, Internet Cafe, casablanca.com.pl/? Krakowskie Przedmiescie 4/6. tel: (0- 22)8281447; email: info@casablanca.com.pl Pare lat temu, to bylo jedno z miejsc w Warszawie skad moglam internetowac. Wspaniale miejsce, piekna nazwa (kto nie jest rozrzewniony na samo wspomnienie filmu?). I zawsze pelno stalych bywalcow, z roznych krajow. ATTENTION, ATTENTION, ATTENTION PROPOZYCJA: W piatek 8-go, Casablanca, powiedzmy o 18-tej? W Casablance sie nie je, ale cos podpiwa, jakies soki, gin, rum, kawa, herbata. Moze jakies ciasteczka tak sa - nie pamietam. No i mozna bedzie nas widziec na webcamie Casablanki !!! To dla panow i pan ktorzy nie beda mogli byc w Warszawie. DO ZOBACZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: 8 pazdz Casablanca, Krakowskie Przedm. 4/6 IP: 192.39.188.* 08.10.04, 09:27 To kto będzie oprócz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: 8 pazdz Casablanca, Krakowskie Przedm. 4/6 08.10.04, 11:07 Gość portalu: Renata napisał(a): > To kto będzie oprócz mnie? Ja. Nobullshit, znaczy się. Poznasz mnie po paskudnym kaszlu. Z jego powodu długo pewnie nie zabawię :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: 8 pazdz Casablanca, Krakowskie Przedm. 4/6 IP: 192.39.188.* 08.10.04, 11:28 Kupię po drodze jakąś "smaczną" gazetkę. Będzie moim znakiem rozpoznawczym. Do zobaczyska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: Może ktoś jeszcze dołączy???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:40 bardzo mi przykro dzis nic z tego (zbyt nagle sie ten watek pojawil) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: 8 października - Warszawa - jakie prognozy? 08.10.04, 14:43 nie moge :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: 8 października - Warszawa - jakie prognozy? IP: 192.39.188.* 08.10.04, 14:57 No to chyba tylko ja i Nobullshit przybędziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
hela1 Re: 8 października - Warszawa - jakie prognozy? 08.10.04, 14:59 Bede z Wami duchem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: 8 października - Warszawa - jakie prognozy? IP: 192.39.188.* 08.10.04, 15:01 Hela, szkoda, że tylko duchem, ale dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylka Re: 8 października - Warszawa - jakie prognozy? IP: *.pentor.com.pl / *.pentor.com.pl 08.10.04, 16:00 ja miałam szczery zamiar przyjść - byłybyśmy 3. ale dzień mam za sobą wykańczający i grypa się do mnie dobiera. nie jestem taką bohaterką jak nobullshit i niestety nie dowlokę się do casablanki :-( bawcie się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: No i co??? 08.10.04, 21:38 iwu napisała: > Był ktoś??? Nawet kilka ktosiów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela (w Wwie) Re: No i co??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.04, 22:33 Ano bylo kilka ! Elzbieta nobullshit napisała: > iwu napisała: > > > Był ktoś??? > > Nawet kilka ktosiów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik jakąś relacje prosimy (no txt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: jakąś relacje prosimy (no txt) 09.10.04, 00:10 No dobrze, nie będę taka :) Oprócz mnie zjawiły się incijatorka spotkania Ela-tu-i-tam oraz Renata, którą należy podziwiać za heroizm, bo lało jak z cebra albo nawet z dwóch cebrów. Sama bym pewnie nie dotarła, gdyby nie to, że inaugurowałam dziś WFF i za kwadrans szósta wyszłam z Relaksu (przy okazji, polecam najnowszy film Hrebejka pt. "Na złamanie karku"). Było miło i rozmownie, zamiast wymieniania się przepisami - sympatyczne babskie plotki - jeśli piekły kogoś uszy - wiecie, dlaczego :) Nic nie jadłyśmy, bo tam nic do jedzenia nie było, ale i tak żałujcie, że ominęło Was inauguracyjne forumowe spotkanie w realu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: jakąś relacje prosimy (no txt) 09.10.04, 00:11 nobull dzieki za info. Jestesmy w Toruniu z helą, zapraszamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: jakąś relacje prosimy (no txt) 09.10.04, 00:16 giezik napisał: > nobull dzieki za info. Jestesmy w Toruniu z helą, zapraszamy :) Dzięki, ale nie umiem obsługiwać czata. Dobrze, że jesteście aż w Toruniu, na taką odległość nie uda Ci się zabić mnie śmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: jakąś relacje prosimy (no txt) 09.10.04, 00:18 nie ma co obslugiwac - wbierasz na gorze strony - czat i z boku na pasku Torun. I juz. czekamy ze zniecierpliweniem Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Czy to Java czy sen? 09.10.04, 00:41 Najpierw kazało pobrać, potem powiedziało, że nie pobrało, a jak mówię, że pobrać nie chcę, to widzę pustą stronę. Więc już lepiej zajmę się pracą - targetem tej konkretnej jest Twój potomek, a i dziecko Heli też kiedyś urośnie i czytać się nauczy, więc będzie to z korzyścią dla Was, że nie poczatujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Czy to Java czy sen? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.04, 17:14 Spotkanie było bardzo miłe. Fajnie, że Nobullshit i Ela dopisały. Takie spotkania raz na jakiś czas mogłyby stać się forumową tradycją. Wszystkich serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Do Renaty :) IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 10.10.04, 17:25 Masz wszystkie "dane" nt. wyboru logo w "niezbędniku wyborcy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Do Nobullshit IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.04, 17:29 Dzięki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś