madzilka 18.10.04, 14:18 Bardzo prosze o przepis na Buef Strogonoff. Jadlam niedawno i bardzo mi posmakowal. Z gory dziekuje. Pozdrawawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzilka Re: Strogonoff 21.10.04, 13:58 Czy naprawde nikt nie zna przepisu ma Strogonofa?? Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie Re: Strogonoff 21.10.04, 13:59 to pytanie pojawia się raz na kilka dni - poszukaj w wyszukiwarce. pzdr, P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Strogonoff IP: *.bnet.pl 22.10.04, 14:01 dzisiaj już nie dam rady Ci napisać, bo jestem w pracy, ale w poniedziałek Ci prześlę dokładny przepis, chyba,że masz e mail to podaj Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
em_es Re: Strogonoff 22.10.04, 14:30 Całkiem niedawno pojawił się w kioskach specjalny numer Poradnika Domowego pt. "Elementarz gotowania", a w nim zaraz na początku bardzo dokładny przepis na Boeuf Stroganow. Wypróbowałam, pyszny wychodzi, nieraz robiłam coś s tym stylu, ale ten wg tego przepisu wychodzi naprawdę dobry. Poszukaj w kioskach, na pewno jeszcze jest, te specjalne numery długo sprzedają, zresztą bez problemu kioskarz sprowadzi jak sie poprosi. Przepis niestety za długi żeby go tu przytoczyć. Pozdrawiam MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moskwiczanin Re: Strogonoff IP: 62.117.84.* 22.10.04, 14:41 "StrogAnoff" (nazwa pochodzi od nazwiska Stroganoff, czyli Stroganow). Odpowiedz Link Zgłoś