marghe_72 20.10.04, 11:24 Czy jest w W-wie jakiś sympatyczny (*czyt. smaczny) przybytek restauracyjny wydający posiłki na wynos?? Jutro strajkuję i gotować nie zamierzam:) Pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RED jakbyś się złamała i usmażyła pokrojony boczek IP: 193.0.117.* 20.10.04, 11:26 lub cebulkę... to na ul. Brackiej w Domowym Okruszku mają bardzo dobre pierogi na wagę... Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: jakbyś się złamała i usmażyła pokrojony bocze 20.10.04, 11:29 Wolałabym sie nie zmuszać:)) Lenistwo jest w pełni usprawiedliwione.. no i miałabym chrapkę na coś dobreeeeego.. takiego , no wiecie.. z jajem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Porady szukam.. 20.10.04, 12:01 Jeśli to strajk jednodniowy, (bo na dłuższą metę wyszłoby to ciut drogo) to wiele normalnych restauracji dostarczy Ci jedzenie do domu - za odpowiednią sumę. Ja kiedyś zamówiłam na imprezę "indyjską" samosy w ilości półhurtowej z Maharadży przy Marszałkowskiej. I przywieźli je na Bródno. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Porady szukam.. 20.10.04, 12:07 Nobull.. jestes genialna. Od biedy moze być bez dostawy do domu.. tzn mąz sie poswięci i pojedzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Porady szukam.. 20.10.04, 12:49 U Kurdów syryjskich, co to prowadzą bary tureckie można znaleźć świetne propozycje - faszerowane liście winogron, bakłażany, pieczoną paprykę i wszystko inne i bardzo smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyniek Baklazany w ostrym sosie czosnkowym IP: 81.210.22.* 20.10.04, 14:50 Ja polecam Baklazany w ostrym sosie czosnkowym z Blissa! No i masz duzo innych restauracji ponizej (ale baklazany de best):)))Pozdrawiam A oto i link: www.roomservicepolska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Pyńku... IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 20.10.04, 23:33 Genialna strona! I jeszcze się dowartościowałam, bo uznano, że mieszkam w pierwszej strefie dostawy, chociaż według niektórych to tu u mnie bociany zawracają i psy tyłkami szczekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyniek Re: Pyńku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:51 Pyniek sie cieszy, bardzo cieszy, ze Nobull skorzysta w chwilach rozleniwienia lub tfurczej niemocy w kuchni:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: Porady szukam.. 20.10.04, 15:07 Polecam Qullinarię w pawilonach na Marszałkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: Porady szukam.. IP: *.acn.waw.pl 20.10.04, 21:29 Haniu.. coś konkretniejszego proszę :) Marszałkowska jest dłuuuga :) m. Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: Porady szukam.. 21.10.04, 10:16 Marghe, pawilony między Świętokrzyską a Grzybowską. Wejście jest od Marszałkowskiej. To taki miły barek z przepysznymi pierogami, naleśnikami, mają też dobre sałatki, zupy. Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Porady szukam.. 21.10.04, 11:28 Dokładnie mówiąc tuż przy budynku PASTY, najbliżej wyjścia z metra Świętokrzyska (w kierunku Zielna, Próżna) Odpowiedz Link Zgłoś
funana Re: Porady szukam.. 21.10.04, 11:25 India Curry na Żurawiej dowozi...zamówienie przez telefon.Na stronie jest menu. www.indiacurry.pl/main.php?LG=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Porady szukam.. IP: 192.39.188.* 21.10.04, 11:53 Niestety w India Curry jedzenie nie jest tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Marghe... IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 21.10.04, 11:39 Restauracje ze strony podanej przez Pyńka (Pyńkę? - to dziewczyna) dowożą "do nas" za 7 złotych! Odpowiedz Link Zgłoś
lama_83 Re: Marghe... 21.10.04, 13:02 Tak sobie przeglądam te strony i .... Rany, ale u Was drogo w tej W-wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: Porady szukam.. IP: *.acn.waw.pl 21.10.04, 13:26 Raz w roku moze być drozej niz na codzien :)) Dziekuję m, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Porady szukam..-Bordo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:28 W Bordo na Chmielnej (vis a vis kina Atlantic) jest pycha jedzenie i daja na wynos. I nie jest drogo! Odpowiedz Link Zgłoś