Gość: giezik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 07:14 koniecznie przeczytać: tinyurl.com/49bus Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: dieta - raz jeszcze 21.10.04, 08:50 Raz w zyciu kupiłam specyfik na odchudzanie.. pamiętacie Slim Fast. Paskudztwo. Wyrzuciłam. NIe wierzę w zadne wspomagacze odchudzania. Moja dieta to ew. ŻP. Doskonale zdaję sobie sprawe, ze bez ruchu, wysiłku fizycznego nici z odchudzania.. co do BMI zglicz.webpark.pl/bmi.htm miłej zabawy:) m. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Federacja Konsumentow 21.10.04, 09:39 Ciagle pomieszanie z poplataniem... Federacja Konsumentow pyta konsumentow, czy specycfiki na odchudzanie dzialaja. A nie powinno byc odwrotnie? To Federacja powinna zajac sie badaniami, kontrola itp. Konsumenci maja prawo byc informowani. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: dieta - raz jeszcze 21.10.04, 09:43 a najgorsze jest, że ludzie wierzą bzdurnej reklamie. Mają nadzieję, wydają kupę pieniędzy, a efektów nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś