agkowa 25.10.04, 08:49 KOchani gdzie w Łodzi mozna zakupić czarnę fasolę, która mogłabym wykorzystać do prawdziwych dań kubańskich. Wiem ze w Warszawie jest dostępna ale u nas niestety nie, a moze jednak. Czekam na wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwu Re: Czarna fasola w Łodzi, gdzie? 25.10.04, 13:57 Dzisiaj widziałam w Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
agkowa Re: Czarna fasola w Łodzi, gdzie? 26.10.04, 15:25 Czarną fasolę czy czerwoną? Bo ja jestem co tydzień w sobotę i jest tylko czerwona :((, ale dzięki za chęci, może ktoś coś jeszcze wie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Re: Czarna fasola w Łodzi, gdzie? 26.10.04, 15:32 Na własne oczy widziałam czarną w tym Tesco w Galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
agkowa Re: Czarna fasola w Łodzi, gdzie? 26.10.04, 19:12 Kurcze byłam dziś w Galerii i nie pomyślałam o tym Tesco, bo zawsze jeżdze na Bałuty ale moze jutro tam wpadnę. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
agkowa Re: Czarna fasola w Łodzi, gdzie? 28.10.04, 09:57 Kupiłam dzis czarną fasolę, ale mam nadzieję ze moze jest jeszcze gdzieś w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś