Dodaj do ulubionych

naprawde dobry SOK POMARANCZOWY?

IP: *.widzew.net / *.widzew.net 28.10.04, 14:32
moze cos polecicie, bo mam juz dosc
sok z BIEDRONY jest rozcienczony do granic mozliwosci
sok FORTUNY jedzie czyli pachnie syropem
eh...
Obserwuj wątek
    • Gość: marghe_72 Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? IP: *.acn.waw.pl 28.10.04, 14:34
      swiezo wyciskany. Teraz idzie sezon na cytrusy :)
      m.
    • Gość: Katka Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? IP: *.gjpoland.com.pl / *.gjpoland.com.pl 28.10.04, 14:34
      polecam kilogram chłodzonych w lodówce pomarańczy i sokowirówkę, albo taką
      ręczną wyciskarkę do cytrusów. Lepszego (i zdrowszego) soku na pewno nie kupisz.
    • Gość: jacekf Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? prawdziwy IP: 81.210.22.* 28.10.04, 14:42
      Tylko prawdziwy, jak tu twierdza wszyscy. Zawsze wychodzi smaczniej i taniej.
      Jak robisz, to dodatkow pachnie pieknie w domku.A mozna trzymac nadmiar w
      lodowce spokojnie kilka dni. Jak raz sprobujesz zrobic, to juz nie bedziesz
      kupowac "plastikow".
      Smacznego
    • hania55 Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? 28.10.04, 14:42
      Świeżo wyciskany z pomarańczy.
    • Gość: marghe_72 Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? IP: *.acn.waw.pl 28.10.04, 14:57
      ja dodaję trochę mandarynek i cytrynę
      miodzio:)

• Gość: aniko Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? IP: 62.29.248.* 28.10.04, 15:00
      Przecież każdy, łącznie z Kim, wie że sok wyciskany jest najlepszy. Autorowi
      wątku chodzi o najlepszy sok z tych "gorszych". Niektórym osobom po prostu nie
      chce się wyciskać soku. I ja to rozumiem.
      • linn_linn Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? 28.10.04, 15:42
        A ja nie. Nawet najprostsza wyciskarka to kilka ruchow reka. Wiecej czasu
        zajmuje wypicie soku. Swiezego, a nie takiego, ktory nie wiadomo kiedy byl
        zrobiony, nie wiadomo z czegom i co do niego dodano. No i na ogola nie jest to
        sok, tylko napoj.
        Dozylismy czasow, w ktorych chce sie cwiczyc godzine w silowni, a nie chce sie
        wejsc na 2 pietro czy wycisnac sok z pomaranczy.
    • Gość: teresai33 Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.10.04, 15:07
      Dobry jest Clippo z mikrocząstkami pomarańczy (taki nieklarowny).
    • Gość: marghe_72 Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? IP: *.acn.waw.pl 28.10.04, 15:11
      w sumie racja.
      U nas Hortex. Czasem Tymbark.
      Ale ja jakos nie lubie soków.. wyjatek robie dla Limonkowego i Ostrego Pomidora.
      m.
    • wanilka77 Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? 28.10.04, 15:21
      ja lubię Tymbark i mały Tarczyn
    • tekisk Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? 28.10.04, 21:05
      Tylko z Horteksu .
    • Gość: Nobullshit Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 28.10.04, 21:53
      Minute Maid - jeśli Cię stać - mnie nie :)))
      Clippo z farfoclami.

Tu będę stanowcza, żadnego IMHO - reszta ma za małą zawartość soku w soku
      i jest cienka jak za przeproszeniem mocz pawia.

Najlepzy kartonowy sok pomarańczowy świata - amerykańska Tropicana
      z farfoclami (Homegrove chyba)
      • Gość: paratha Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? IP: *.mrl.uiuc.edu 28.10.04, 22:19
        > Najlepzy kartonowy sok pomarańczowy świata - amerykańska Tropicana
        > z farfoclami (Homegrove chyba)

potwierdzam tyle tylko ze z HomeStyle, ale to nie istotne. I caly wybor -
        farfocle w wiekszej, mniejszej ilosci, zupelnie bez, co kto lubi.
        Wlasnie stoja sobie 2 butelczyny w lodowce i czekaja kiedy bol gardla minie :)
        • Gość: Nobullshit Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 28.10.04, 23:50
          Taaak, w Stanach podobały mi się dwie rzeczy: soki Tropicana
          (i ich ceny) oraz możliwość zadzwonienia w dowolny punkt globu
          z budki stojącej na środku pustyni. :)
      • abere8 Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? 29.10.04, 10:26
        Gość portalu: Nobullshit napisał(a):

> Najlepzy kartonowy sok pomarańczowy świata - amerykańska Tropicana
        > z farfoclami (Homegrove chyba)

Tropicana nie jest zla, ale najlepszy sok pomaranczowy maja w tu u mnie w
        mini-supermarkecie za rogiem :-) Ich wlasny wyrob, na miejscu maja takie stoisko
        i wyciskaja caly dzien. Sprzedaja w plastikowych butelkach i cena nie jest
        wygorowana. Pyyycha! :-)
    • benkowa Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? 28.10.04, 22:31
      polecam Granini z farfoclami w szklanym opakowaniu
      • surtout Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? 28.10.04, 22:37
        Nobullshit już napisała o Clippo. Na mój gust on trochę za bardzo "jedzie"
        witaminami. Dużo lepszy jest pomarańczowy z dodatkiem mandarynek. Polecam.
        • benkowa Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? 28.10.04, 23:52
          Granini to nie to samo co Clippo.
    • Gość: gryka1 Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? IP: 212.160.99.* 29.10.04, 09:49
      A ja ostatnio piłam sok z pomarańczy Tymbarku ( ten z serii co i sok z
      antonówek) z drobinkami owoców. BArdzo mi smakował.
      • Gość: RED ile trzeba pomarańczy na litr soku? n/txt IP: 193.0.117.* 29.10.04, 10:38
    • Gość: maja Re: naprawde dobry SOK POMARANCZOWY? IP: *.devs.futuro.pl 29.10.04, 11:27
      u mnie w domku, raz w tygodniu wyciskamy soczek z pomaranczy, bez rozcienczania,
      dosladzania, naturalny , 2 kg pomaranczy=1 litr soku, niestety nie stac mnie na czestsze
      wyciskanie, jest bosko pyszny polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka