Gość: mala IP: 81.21.197.* 13.11.04, 22:43 nie smakują mi już ruskie(nie myślałam że doczekam takiej chwili...) ulubione wino jest zbyt ?ostre? naleśników smaku wogóle nie czuję, a z pomidorów to jedynie zapach został... jak ja będę teraz gotować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cynamoon Re: co mi się stało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 22:45 A w ciazy nie jestes? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala w ciąży w 100% nie IP: 81.21.197.* 13.11.04, 23:16 grypa... może początkowe stadium bo jak na razie to się ogólnie bardzo dobrze czuję... poza tym że prawie nie czuję tych smaków co zwykle :( ja chcę żeby moje zmysły wróciły do normy, wcześniej mi się to nie zdarzało chyba że w stanie totalnego zakatarzenia + 39 st. gorączki Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: co mi się stało? 13.11.04, 22:54 czasami zmysł powonienia i smaku strajkują kurka, i to wcale żart nie jest, bo niedawno coś o tym czytałam zazwyczaj po jakimś czasie wszystko wraca do normy, zazwyczaj.. ;-) nie no, ale wszystko wróci do normy za czas jakiś na pewno.. ;-) bo tak jak cynamoon, pierwsze co mi przyszło na myśl, to..odmienny stan ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: co mi się stało? 13.11.04, 23:02 No wlasnie jak Cynamoon mi sie skojarzylo natychmiast czy w ciazy nie jestes?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: co mi się stało? IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 13.11.04, 23:27 Pomyślałam to samo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: co mi się stało? 14.11.04, 00:48 nie bierzesz jakiś leków. Ja teraz faszeruję się lekami, to mi się całkiem smaki odmieniły :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kwieta4 Re: co Ci się stało? 14.11.04, 07:14 moze zatoki? kojarzylabym nagle 'zaciemnienie' zmyslu smaku raczej z tymi regionami. czasem czeste uzywanie lakieru do wlosow w spray'u tez ma takie skutki. sprobuj lykac cynk, 50 tke dziennie, w dwoch ratach (po25), powinno pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mhhm to chyba rzeczywiście leki IP: 81.21.197.* 14.11.04, 12:39 :( innych przyczyn nie umiem się doszukać mam nadzieje że jak będę mogła już przestać to łykać to wszystko wróci do normy, ale jeszcze parę miesięcy będę musiała pastylki brać :( Odpowiedz Link Zgłoś
cynamoon6 Re: mhhm to chyba rzeczywiście leki 14.11.04, 12:48 A zwlaszcza, jezeli sa to leki hormonalne czy sterydowe, to na pewno one zawinily. Zycze zdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś