Dodaj do ulubionych

na marginesie reklam

17.11.04, 16:22
w ostatnim numerze Claudii (tej z Czasem Apokalipsy) jest reklama Hortexu wraz z przepisem na "polędwiczki wieprzowe przekladane mieszanką oczechowo warzywną"
Czesto robie poledwice wieprzowa, ale zwykle ona ma żywszy (bardziej zlocisty) kolor niz ta na zdjeciu reklamowym.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sqka gieziku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:24
      Ty masz zboczenie. Wszędzie dostrzegasz przepisy kulinarne. Przeleciałam tą
      gazetę i nigdzie nie zauważyłam. Na której stronie?
      • Gość: giezik s101 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:32
        ja cala gazete przelecialem i nie zauwazylem nic ciekawego poza przepisami
        :)

• Gość: szopen Re: s101 IP: 204.79.89.* 18.11.04, 01:56
          Ja tez tak mam.

A co do zdjec jedzenia do zamieszczania w reklamach (czy ksiazkach kucharskich)
          to jest to bardzo skomplkiowane i jest niewielu naprawde w tym dobrych.
          • Gość: giezik Re: s101 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 06:39
            no Hortex do awangardy nie nalezy. Choc ostatnio mua zonka kupila ich jakis produkt i SZOK - byly kawalki warzyw prawdziwe, a nie z brokułów wyłacznie łodygi, jak sie to kiedys zdarzalo itp.
            • Gość: szopen Re: s101 IP: 204.79.89.* 18.11.04, 07:17
              Mi w Polsce mrozonki hortexu bardzo podchodzily.
              Szczegolnie fasolka.

A zdjeciami to duze firmy tez maja wpadki.
              • giezik Re: s101 18.11.04, 07:19
                hortex mial bardzo gleboka zapasc jakosciowa, tak ze 2-3 lata temu. Ostatnio zaczeli cos zmieniac, j zdaje sie nawet szpinak jest juz nie w formie brei, ale nie probowalem jeszcze, bo pomny doswiadczen wyjatkowo negatywnych, jakos nie mam ochoty dac im szansy
                • Gość: szopen Re: s101 IP: 204.79.89.* 18.11.04, 07:23
                  No ja kupowalem jakis rok temu, pare roznych i wszystkie byly OK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka