niedzwiedzica_sousie 18.11.04, 11:50 bo ja ciągle bełtam serek wiejski z pomidorem i ciemna bułka i już mi się nudzi :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qcharzowa Re: a co jecie w pracy?? 18.11.04, 13:04 a ja podgryzam krakersy z serkiem ziołowym Almette, albo rzodkiewki czy marcheweczki małe. Albo migdały. Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: a co jecie w pracy?? 18.11.04, 13:31 a ja salatke wloska lub grecka z pobliskiej firmy cateringowej Odpowiedz Link Zgłoś
fairy5 Re: a co jecie w pracy?? 18.11.04, 16:39 ja czesto biore to czego bym nie zjadla w domu, jakies resztki czesto albo cos jak np kanapka razowa bez masla, szynka , ser i warzywa. Maslem nie smaruje bo wiem ze jak mnie glod przycisnie w pracy to zjem co jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienor Re: a co jecie w pracy?? IP: *.crowley.pl 18.11.04, 16:55 Ja przynosze z domu obiad i przekaski (jablko, jogurt). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: a co jecie w pracy?? IP: *.crowley.pl 18.11.04, 17:04 U nas są panie, które gotują :) Dzis była zupa zacierkowa, ziemniaki, mielone, sałatka wiosenna i brokuły :) Jutro podobno będa bułeczki :) A jak jestem bardzo głodna - w sklepie obok maja świeże bajgle, z tym ze sklep jest skansenowy ;) i czynny tylko do 15.00 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlueBerry Re: a co jecie w pracy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 17:50 niedzwiedzico ja tez czesto beltam serek:)) z tym ze do serka dodaje jogurt bakomy, przyprawe do tzatzikow i drobno pokrojony ogorek zielony. moge to w sumie jest w kolko:))) zestwem zatepczym jest surowka z marchwi lub kalafiora. do tego czarny chleb (lub i bialy czasem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzinkas Re: a co jecie w pracy?? IP: *.pool212171.interbusiness.it 18.11.04, 18:37 Najczesciej przygotowuje specjalnie makaron z sosem pomidorowym z warzywami, makaron z tunczykiem albo risotto z dynia. Ewentualnie resztki z kolacji (najczesciej tez jakis makaron) albo robie jakas kanapke. Czasami wyskakuje z kolezankami na pizze albo na ...lody. Odpowiedz Link Zgłoś