littlemy 22.11.04, 11:04 zapraszam na mój rysunkowy blog :) www.littlemy.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: littlemy Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.com.pl 23.11.04, 08:35 podciagam-zapraszam do odwiedzin:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar_83 Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 09:08 bylem, chcialem nawet skomentowac... ale trzeba podac login i haslo?? :/ nie mam niestety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: littlemy Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.com.pl 23.11.04, 09:40 to załóż na gazecie - to ułatwia sporo,m jeśli bywasz na tutejszych forach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar_83 Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:25 mam konto gazetowe!! to ono tam tez dziala!? :) w takim bede musial zajrzec tam jeszcze kiedys :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 23.11.04, 11:00 B. ładne. (Zwłaszcza "12.44.") Nie jesteś przypadkiem jakąś Sławną Osobą? :) Popros Mysiulka, żeby dodał link do Twojego bloga do Smakoszy (już wrócili z Atacamy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: littlemy Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.com.pl 23.11.04, 11:07 NIE, NIE JESTEM SŁAWNĄ OSOBĄ...JESZCZE ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostraheli Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.hutaflorian.com.pl / 157.25.138.* 23.11.04, 12:06 ale bedziez pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.bb.online.no 23.11.04, 12:39 Bardzo fajne, tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: littlemy Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.com.pl 25.11.04, 11:44 UP!UP! CO BY PAMIĘĆ O NIM NIE ZANIKŁA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:57 Fajne ;-) Ja tez bede zagladac. Od jakiegos czasu ogladam tez Endo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: littlemy Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.com.pl 25.11.04, 12:27 tak się bałam, że ktoś mnie do endo porówna....ale gdzie mi tam do niej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sqka Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:37 No właśnie.. to ta sama autorka, czy podobna kreska..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: littlemy Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.com.pl 25.11.04, 14:45 nie wiem czy kreska podobna...autorka na pewno inna...spoob prezentacji podobny, ale klimat...chyba inny:) nie mialam zamiaru nikogo powielac...yto jest bardzo moje, choc moze byc podobne do czegos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: Littlemy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:14 nie martw sie. Ja mysle, ze klimat i przekaz jest Twoj i zupelnie inny od Endo i Bogackiej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sqka Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:15 Jakieś wzorce mieć trzeba.. rób swoje, "gupim miśkiem" się nie przejmuj, czyli jak dotąd. Nie uważam, że powielasz, po prostu kojarzy mi się własnie z Endo, jak Cynamoon. Jestem fanką komiksów i wszelkich rysowanek. Twoje mi się podobają. BTW, ja nie umiem rysować ni w ząb. Pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re:Alez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 21:20 Sqoczko mila, ja nigdzie nie napisalam, ze mi sie kojarzy z Endo ;-) Nie kojarzy mi sie- inny klimat. Endo jest cyniczna i dekadencka a Littlemy jakos ciepla ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sqka Posty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 09:20 mi się zapętliły. Zasugerowałam się Twoim nawiązaniem do E. w tym wcześniejszym. Kolejne pisałyśmy równocześnie chyba. Ciepło się robi patrząc na te skotłowane skarpety:) Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! 25.11.04, 12:41 Fajne - tylko mię się w Agatę Bogacką nie zamień, bo za nią nie przepadam:P Chyba, że jesteś Agatą Bogacką i naśladujesz Littlemy;) 16%VOL 22%VAT takie tam sobie forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Ale KWAS!!!! bUEEEEEEEEEEEE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:17 Ale KWAS!!!! bUEEEEEEEEEEEE zajmij ty sie szydełkowaniem może ci lepiej pójdzie. Bo te rysuneczki to żenada kompletna!!! PS. naucz sie linki wklejać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: littlemy Re: Ale KWAS!!!! bUEEEEEEEEEEEE IP: *.com.pl 25.11.04, 13:57 szydełkowaniem tez się zajmuję hehe a możesz jakoś konstruktywnie tę swoją krytykę rozszerzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: littlemy wrzucam link wedle życzenia IP: *.com.pl 25.11.04, 14:23 www.littlemy.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Padre Gratulacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 22:11 Bardzo mi się podobają te rysunki. A Miśkiem się nie przejmuj. Frustratów ci u nas dostatek. To są te ciemne strony wystawiania kawałka siebie na widok publiczny. Czasem bywa ciężko. A ja i tak do końca głosowałem na twoje jabłuszko:))) Odpowiedz Link Zgłoś