Dodaj do ulubionych

mała prywata - ZAPRASZAM!!!

22.11.04, 11:04
zapraszam na mój rysunkowy blog :)
www.littlemy.blox.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: littlemy Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.com.pl 23.11.04, 08:35
      podciagam-zapraszam do odwiedzin:)
      • Gość: dar_83 Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 09:08
        bylem, chcialem nawet skomentowac... ale trzeba podac login i haslo?? :/ nie mam
        niestety :)
        • Gość: littlemy Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.com.pl 23.11.04, 09:40
          to załóż na gazecie - to ułatwia sporo,m jeśli bywasz na tutejszych forach :)
          • Gość: dar_83 Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:25
            mam konto gazetowe!! to ono tam tez dziala!? :) w takim bede musial zajrzec tam
            jeszcze kiedys :)
    • Gość: Nobullshit Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 23.11.04, 11:00
      B. ładne. (Zwłaszcza "12.44.")
      Nie jesteś przypadkiem jakąś Sławną Osobą? :)
      Popros Mysiulka, żeby dodał link do Twojego bloga do Smakoszy
      (już wrócili z Atacamy)
      • Gość: littlemy Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.com.pl 23.11.04, 11:07
        NIE, NIE JESTEM SŁAWNĄ OSOBĄ...JESZCZE ;)
        • Gość: siostraheli Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.hutaflorian.com.pl / 157.25.138.* 23.11.04, 12:06
          ale bedziez pewnie
          • Gość: Hela Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.bb.online.no 23.11.04, 12:39
            Bardzo fajne, tak trzymac!
    • Gość: littlemy Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.com.pl 25.11.04, 11:44
      UP!UP! CO BY PAMIĘĆ O NIM NIE ZANIKŁA ;)
      • Gość: Cynamoon Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:57
        Fajne ;-)
        Ja tez bede zagladac.
        Od jakiegos czasu ogladam tez Endo ;-)
        • Gość: littlemy Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.com.pl 25.11.04, 12:27
          tak się bałam, że ktoś mnie do endo porówna....ale gdzie mi tam do niej :)))
        • Gość: Sqka Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:37
          No właśnie.. to ta sama autorka, czy podobna kreska..?
          • Gość: littlemy Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.com.pl 25.11.04, 14:45
            nie wiem czy kreska podobna...autorka na pewno inna...spoob prezentacji
            podobny, ale klimat...chyba inny:) nie mialam zamiaru nikogo powielac...yto
            jest bardzo moje, choc moze byc podobne do czegos...
            • Gość: Cynamoon Re: Littlemy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:14
              nie martw sie. Ja mysle, ze klimat i przekaz jest Twoj i zupelnie inny od Endo
              i Bogackiej. ;-)
            • Gość: Sqka Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:15
              Jakieś wzorce mieć trzeba.. rób swoje, "gupim miśkiem" się nie przejmuj, czyli
              jak dotąd. Nie uważam, że powielasz, po prostu kojarzy mi się własnie z Endo,
              jak Cynamoon.
              Jestem fanką komiksów i wszelkich rysowanek. Twoje mi się podobają.
              BTW, ja nie umiem rysować ni w ząb.
              Pozdrawiam
              S.
              • Gość: Cynamoon Re:Alez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 21:20
                Sqoczko mila, ja nigdzie nie napisalam, ze mi sie kojarzy z Endo ;-)
                Nie kojarzy mi sie- inny klimat. Endo jest cyniczna i dekadencka a Littlemy
                jakos ciepla ;-)
                • Gość: Sqka Posty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 09:20
                  mi się zapętliły. Zasugerowałam się Twoim nawiązaniem do E. w tym
                  wcześniejszym. Kolejne pisałyśmy równocześnie chyba.
                  Ciepło się robi patrząc na te skotłowane skarpety:)
    • very_martini Re: mała prywata - ZAPRASZAM!!! 25.11.04, 12:41
      Fajne - tylko mię się w Agatę Bogacką nie zamień, bo za nią nie przepadam:P
      Chyba, że jesteś Agatą Bogacką i naśladujesz Littlemy;)

16%VOL
      22%VAT

takie tam sobie forum homeopatia
    • Gość: Misio Ale KWAS!!!! bUEEEEEEEEEEEE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 13:17
      Ale KWAS!!!! bUEEEEEEEEEEEE zajmij ty sie szydełkowaniem może ci lepiej
      pójdzie. Bo te rysuneczki to żenada kompletna!!!
      PS. naucz sie linki wklejać.
      • Gość: littlemy Re: Ale KWAS!!!! bUEEEEEEEEEEEE IP: *.com.pl 25.11.04, 13:57
        szydełkowaniem tez się zajmuję hehe a możesz jakoś konstruktywnie tę swoją
        krytykę rozszerzyć?
    • Gość: littlemy wrzucam link wedle życzenia IP: *.com.pl 25.11.04, 14:23
      www.littlemy.blox.pl
      • Gość: El Padre Gratulacje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 22:11
        Bardzo mi się podobają te rysunki.
        A Miśkiem się nie przejmuj. Frustratów ci u nas dostatek.
        To są te ciemne strony wystawiania kawałka siebie na widok publiczny.
        Czasem bywa ciężko.
        A ja i tak do końca głosowałem na twoje jabłuszko:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka