24.12.04, 15:50
A dlaczego takie podobieństwo między logo Kuchni i logo Forum Gazeta?
Obserwuj wątek
    • kwieta4 Re: To logo 27.12.04, 07:47
      faktycznie, dopiero teraz zauwazylam...ale masz zdrowe oko!! dobra dieta? :)
      • poughkeepsie naprawdę trzeba to tłumaczyć???n/t 27.12.04, 08:13

• lunatica tak to jest, 27.12.04, 09:02
      jak ktoś nie brał udziału w zabawie od początku do końca...
    • poughkeepsie poza tym kto jak kto, 27.12.04, 09:53
      ale chyba Ty ampolionie powinieneś umieć znaleźć sobie odpowiedni wątek, w
      którym wytłumaczono, skąd to podobieństwo - zresztą celowe - wynika. Dla
      ułatwienia:
      szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html
      • Gość: Nobullshit Poughkeepsie IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 27.12.04, 10:02
        Niewiele mu ułatwiłaś. :(
        A uczyłam skracać linki. :)))))
        • Gość: Nobullshit Re: Poughkeepsie IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 27.12.04, 10:04
          Za szybko się wysłało.
          Ale przyznaję, że ja sama wysłałam komuś w te święta pół linku do kartki z
          życzeniami. :(
    • poughkeepsie już się poprawiam :) 27.12.04, 10:22
      co by szanownej nauczycielce wstydu nie przynieść ;-) jakiś mi się ten link
      krótki wydawał:>
      tinyurl.com/6onko
      poza tym akurat w tej materii ampolion chyba nie potrzebuje pomocy :P
      • kwieta4 Re: a ja nie kontaktuje i tyle 27.12.04, 23:33
        przyznaje sie, w zabawie udzialu nie bralam, wstyd mi teraz i tyle, ale
        potrzebuje 'gotowca'. tak mi sie zycie fatalnie ulozylo /na jakis czas tylko,
        na szczescie/, ze musze selekcjonowac wydarzenia wokol mnie, zeby do konca nie
        zwariowac /taki tego natlok/:(
        'nasze' logo wpisalam do twardego dysku pod sercem automatycznie, jako cos
        dokonanego, uzasadnionego i niepodwazalnego - tak ufam we wszystko, co tu
        wymodzicie :)) nawet rodzine zwolalam kiedys do komputera, zeby sie pochwalic
        jaka w Was potega!
        gazetowe dziewiec kropek zauwazylam dopiero po uwadze Pichciarza, a teraz to
        juz zupelnie zglupialam i oczekuje streszczenia (kiedys to sie nazywalo
        chyba 'bryk'jesli ktos z takowych korzystal do klasowek z literatury pieknej).

caly link do wyborow /ale i tak Bog zaplac za dobre intencje/ niestety tylko
        dodatkowo miesza mi w skolatanej nauka glowie i ledwo widzacych juz oczach.
        poprosze /jak krowie na miedzy, czyli prosto/ odpowiedziec mi na pytanie
        Pichciarza. chyba, ze On sam juz doszedl sedna /a wiemy, ze dociekliwy jest/i
        sie nade mna zlituje, bom teraz powaznie poirytowana swoimi brakami...tak to
        jest, jak sie opuszcza zajecia!!
        • jottka Re: a ja nie kontaktuje i tyle 27.12.04, 23:39
          logo siostryheli świadomie nawiązuje do logo gazety, bo jest znakiem forum
          działającego na jej portalu, a wisienka nawiązuje do 'kuchenności'

i to logo wygrało w wielofazowym konkursie - reguły były takie, że mają być to
          projekty oryginalne i łączyć w sobie elementy kulinarne i internetowe
        • nobullshit Kwieto 28.12.04, 00:38
          Projekty można jeszcze obejrzec tu:

www.krasnowo.webpark.pl/strony/kuchnia/logo.htm
          Tzn. są to WSZYSTKIE projekty z fazy wstępnej, do głosowania sami autorzy
          zgłosili ich mniej.
          • kwieta4 no i o to mi chodzilo:) 28.12.04, 01:23
            dziekuje Wam, dziewczyny, jestem 'w domu'!! tak myslalam, bo to wszystko jest
            bardzo logiczne, ale jak sie czlowiek nie douczy, to boi sie, ze pytanie jest
            bardziej skomplikowane. wyobraznia doluje, a ja wole sie przyznac i pokajac,
            byleby sie prawdy dowiedziec:). projekty widzialam, wszystkie mi sie
            podobaja!!! ale macie talentaaaaaaaa... ten co je rozdawal byl dla Was
            szczodry, dal Wam i smak, i kredki. to sie nazywa szczescie!!
            jeszcze raz dzieki, jestescie kochane:)
            • ampolion Re: no i o to mi chodzilo:) 28.12.04, 03:49
              Kwieto4: nikt cię o nic nie oskarża więc nie ma powodu popadać w
              samooskarżenie. Jotka chyba ma rację z tym związkiem tematyczno-graficznym. A
              od góry jakoś cicho więc chyba prawnie OK.
              • jottka Re: no i o to mi chodzilo:) 28.12.04, 10:34
                ampolion napisał:

> Jotka chyba ma rację

z całą pewnością:)

> więc chyba prawnie OK.

wszyscy konkursowicze wyrażali zgodę na niekomercyjne wykorzystanie swych
                projektów, natomiast po zakończonych wyborach admin gazetowy poprosił grzecznie
                siostreheli o wyrażenie zgody na umieszczenie jej loga na forum, siostraheli sie
                zgodziła, z tym że nie podobało jej sie, że logo 'prowadzi' do działu magazynu
                kuchnia, więc admin poprawił i teraz prowadzi do galerii potraw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka