invicta1 05.01.05, 12:24 bo chyba nie upoluje u nas tego śmierdzącego dorsza-a może szczęśliwie się myle? jedliście? smakowało? mi osobiście bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marghe_72 Re: BACALHAU da się zrobić w Polsce? IP: *.acn.waw.pl 05.01.05, 12:28 o cos takiego chodzi? www.baccalaallavicentina.com (jest english version) nie jadłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: BACALHAU da się zrobić w Polsce? IP: *.acn.waw.pl 05.01.05, 12:29 www.italiansrus.com/recipes/baccala.htm Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: BACALHAU da się zrobić w Polsce? 05.01.05, 12:34 www.bacalhau.com.br/mlamosa.html o to chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re:wersja polska 05.01.05, 12:35 ciekawe, ale chyba to nie taka egzotyka-w każdym razie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Padre Re: BACALHAU da się zrobić w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 13:54 Nie da się niestety, bo nie dostaniesz takiego dorsza. Może w Berlinie lub Skandynawii. Ale też jest różnica. Bo ten skandynawski jest solony i suszony, a ten portugalski tylko suszony. Było już o tym chyba w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: BACALHAU da się zrobić w Polsce? 05.01.05, 13:59 w maju tu nie zagladałam więc nie wiem, ale solony jest w Portugalii zapewniam- jadłam Odpowiedz Link Zgłoś